©Starsport
©Starsport

Duljaj: Bez tenzije i zle krvi, mogli smo bolje u završnici

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.10.23. | 19:09

Strateg gostiju zadovoljan, Perišić razočaran zbog gola primljenog pred odlazak na pauzu

Partizan se pobedom u gostima Napretku osamio na čelu tabele i nastavio seriju trijumfa. Pogodak Kalulua u završnici prvog poluvremena najavio je epilog koji je potvrdio autogol Jovanovića, a posle sedme uzastopne pobede u prvenstvu Igor Duljaj je sa pravom zračio zadovoljstvom.

Izabrane vesti

"Moram da pohvalim protivnika koji je odigrao fer utakmicu. Nije bilo agresivnosti kao pre ili zle krvi. Imali smo dosta šansi, postigli dva gola i mirno priveli utakmicu kraju. Bila je ovo lepa fudbalska predstava pred dosta navijača zbog kojih se na kraju krajeva i igra fudbal", rekao je strateg crno-belih i osvruo se na segment koji je mogao da funkcioniše i bolje:

"Mogli smo da biudemo bolji u završnici, ali nam teren nije dozvolio da budemo konkretniji".

Svoje viđenje nedeljnog duela izneo je i Dragan Perišić.

"Bilo je neophodno da biolje otvorimo utakmicu. Nismo uspeli da se nametnemo iako smo igrali na domaćem rterenu. Iako je Partizan vršio pritisak u uvodnih 20 minuta uspeli smo da odolimo, ali posle gola u završnici prvog poluvremena bilo je teško vratiti se. Nažalost, nismo uspeli da opteretimo poslednju liniju rivala", kazao je šef stručnog štaba Napretka.



tagovi

Igor DuljajFK PartizanNapredak KruševacDragan Perišić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara