Komentari na vest

Duljaj: Moramo da naučimo da živimo pod pritiskom

5

56789

pre oko 1 godinu

UPRAVA PARTIZANA CE OSTAVIT TOLIKE DUGOVE DA MI VISE NECEMO NI POSTOJAT.
k

klasican.versaci

pre oko 1 godinu

Ide jak gas Zvezde. Nate Zvezda ovo ono. Ide jak gas Zvezda sampion.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Brate mili,godina 2023-ca a navijaci Partizana i dalje pricaju tu smo negde sa Zvezdom a od titule i trofeja uopste nigde nista. Oni misle dodju odigraju derbi i ako bude nereseno ili minimalno izgube kazu tu su negde. To vam je kao kada bi sada Lacio pricao da su bolji od Napolija jer su ga sinoc pobedili a ovi im beze 20 bodova i Napoli zabole patka,ljudi obezbedili titulu i ulazu sve u LS sada. Njih ne zabrinjava sto je Natko nevidljiv na derbiju,sto Rikardo na zadnjih 10 derbija nema dva suta u okvir gola,sto ga Erakovic stavio u dzep,to sto par godina nisu pobedili. Mnogo nekoga u Zvezdi zabole da ne kazem ona stvar da ali je nereseno,da li ste vise sutnuli na gol ili sta vec brojite,titule se broje. Naravno da ne derbiju ne ocekujes nikakav fudbal kada se na svakih par minuta prekida,valja,galami,svadja itd. Na takvim utakmicama ne moze ni da bude vise od par sansi i 1-2 gola.Zvezda je ubedljivo najkvalitetnija u Srbiji,to dokazuju utakmice u Evropi. Za ligu sampiona smo premali,tu petarde da izbegnemo ne mozemo,primaju ih i mnogo bogatiji i ozbiljniji klubovi. Da se nadamo da ostanemo u trecem sesiru pa da se nekako dokopamo treceg mesta u grupi,to bi bio uspeh. Zvezda je konacno dobila pravog desnog beka u liku Viga.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Treba reći da i pored poraza koji je bio više nesrećan i možda nezaslužen,Igor Duljaj se nije obrukao.Tri dana posle preuzimanja ekipe kada mnogi sa ovakvim Partizanom ne bi ni smeli da odu u rupu on je stisnuo petlju i stao na čelo ekipe kojoj su mnogi predviđali blamažu protiv Zvezde.Jeste da uprava ne valja ništa,jeste da je ekipa tanka i potpuno van ritma i forme ali mi drugi Partizan nemamo.Sinoć jesmo izgubili bodove ali je utisak večeri da smo sa Zvezdom tu negde.
D

Da,da

pre oko 1 godinu

Tu ste negde. Vidi se ako si malo bolje pogledao. Ipak -16 je bas realno.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

I to ne malim pritiskom... 16 Bari.... 😂😂😂
b

bob.f

pre oko 1 godinu

Bravo Igore...ipak se ne moze protiv 15 igraca..Bolji smo i ovakvi od crvenih...Glavu gore momci idemo dalje..Bog sve vidi..
l

lool

pre oko 1 godinu

Hahahaha kad je zurka povodom proslave jos jednog poraza?
N

Neša78

pre oko 1 godinu

Šta traže takvi igrači a i ti sam u Partizanu ako već odavno niste naučili da igrate pod pritiskom, idite u neku seosku ligu, tamo može da se izduva pljuga i stuče pivce na poluvremenu?!
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Menig-Jovic?!ZASTO?!
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Znate sta bi dr. Arslanagic rek'o za situaciju oko Duljaja? Osecas se nelagodno ko krme u Teheranu.
t

tciter.navijac

pre oko 1 godinu

Nauci Urosevica da se ponasa. Na primer to se meni i mom tati svidja, zato nam je Srdja Knezevic idol, ali pusti nas mi smo nepismeni plus smo jugosloveni, vec ti vaspitaj Urosevica.
Z

ZDj

pre oko 1 godinu

Mnogo me je razocarao,pa zar je moguce da je i on jedan od onih 40 delegata? Izgubio je ovu utakmicu zato sto podržava ovo zlo od uprave.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Dobar rezultat za Duljaja. Kao debitant izgubiti sa minimalnim rezultatom je bolje nego biti nakantan… Nadam se da će da napravi uspjesan Partizan i želim mu sreću u karijeri, naravno da bude uvijek ispod Zvezde.. Zvezda sada pocinje uigravanje za LS, Partizan za kvalifikacije LS nadam se. U bas nezgodno vrijeme se dešava ovo Partizanu. Kao navijači Zvezde je naravano zelja da Zvezda osvoji sve u našoj ligi, ali Zvezda me može biti jača bez jakog Partizana. Zvezda i Partizan dižu nas fudbal, a ostali klubovi se nadovezuju. Navijam za jači Partizan i još jaču Zvezdu.
i

ijaoo komedijo

pre oko 1 godinu

samo im se uvlaci
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Upravo su tako i postavljene stvari u našem fudbalu. Zahvaljujući marionetama Vučeliću i Vazuri, Partizan ima ulogu da izigrava rivala velikosrpskom gigantu, te da se s vremena na vreme zadovolji nekim osvojenim kupom i eventualno nekom pobedom u derbiju (kada nije važno). Na terenu, Zvezda je bolja, to ne sporim...
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Možda tako izgleda, ali ja se iskreno nadam da će da stanu na noge. Partizanovci trebaju biti srećni sto je klub ispao iz Evrope pa se mogu fokusirati na ligu u tim teškim vremenima. A sto se tiče uprave, nemam pretjeranih komentara, jer ne pratim puno šta se dešava u Partizanovoj upravi.. Mogu samo reci da je Djuric imao bolji rezultat. Da li je to tada bila neka sreća ili šta već ne mogu da kažem, ali mogu samo reci da je Djuricev Partizan bio dosta bolji nego danasnji. Iako je taj Djuric prozivan i tjeram imao je bolji Partizan..
r

recite nam

pre oko 1 godinu

Kako je na -16???
D

Da ti

pre oko 1 godinu

posredno kazem poništeno kad vec pitas,ali sta ces?
P

Ponizeno

pre oko 1 godinu

da budem iskren
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

E moj Duki...Ne znaš ti gde si došao, nije to onaj Partizan...
D

Dragan Utvar

pre oko 1 godinu

Kako ne zna? Stanoja ga uhlebio kao pomocnika. U klubu je godinama. Ih ne zna… sedi u upravnom odboru i on i Kralj i Nadj. Sami sebe biraju.
M

Mali JSD

pre oko 1 godinu

Ponovo vi na -16 Kao sto i zasluzujete...

Mags

pre oko 1 godinu

Bili smo i na -32 tesko da je bilo zasluzeno kada ste na JNA slicno pokrali derbi samo jos dosta brutalnije ako posle ovakve utakmice iko sa trunkom zdravog razuma misli da Zvezda zasluzuje po igri grupnu fazu lige sampiona a Partizan samo ligu konferencija i misli da je to relno kao da nije pogledao 2 utakmice u zivotu.
G

Gladan,zedan,go I bos

pre oko 1 godinu

Svi u Topolu na burek,burazer pravi odlicno.