Duljaj (©Starsport)
Duljaj (©Starsport)

Duljaj: Neću o suđenju, to njemu na obraz, a mi se nikada nećemo predati

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.03.24. | 19:33

„Saldanja bi lakše rešio situacije u kojima je bio Baždar“, kaže trener Partizana

Besan kao ris na sudije bio je Igor Duljaj i tokom i posle utakmice sa Napretkom (0:1), ali posle poraza, koji bi mogao da košta Partizan gubitkom prvog mesta na tabeli, nije želeo da priča o arbitrima.

Ostao je dosledan sebi trener crno-belih da o deliocima pravde ne govori.

Izabrane vesti

„Uvek sam govorio da suđenje neću da komentarišem“, rekao je Duljaj novinarima posle meča.

Ali, pitanje ponovilo: šta ga je onda toliko razbesnelo da je „diskutovao“ sa sudijama sve do ulaska u svlačionicu?“

„Kada vas neko gleda u oči i priča vam nešto, a znate da nije iskreno to što priča. Toliko. Njemu na obraz. Ali, suđenje ne komentarišem“.

Nije se složio Duljaj sa ocenama da Partizan danas nije bio na nivou.

"Zašto to kažete? Koliko smo imali šansi? Samo Baždar pet? Onda ne možete da kažete da nismo bili na nivou. Kada se izgubi, onda zavisi iz kakvog ugla gledate. Da li smo igrali dobro? Nismo. Ali, šanse smo stvarali. Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji nastupaju pod injekcijama, Saldanja nije tu, Severina je na prošloj utakmici isključen, ali to ne umanjuje pobedu Napretka“.

Ulogu tragičara je poneo Baždar, koji se propisno ispromašivao. Izostanak Saldanje se žestoko osetio u igri Partizana.

„On je igrač koji nam je neophodan, to se primećuje na mnogim utakmicama, pogotovo u nekim situacije u kojima je, recimo, danas bio Baždar. A, njemu ne zameram, jer je mlad, ima dosta prostora za njega. Ali, drugi igrač kao što je Saldanja lakše bi rešio te situacije“.

Sledi teško gostovanje za Partizan u Lučanima. Ekipa je uzdrmana ovim porazom.

„Teško je igračima palo ovo danas zbog mnogih stvari, oni imaju apsolutnu moju podršku, gledamo svoje dvorište i znam da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jaći. Mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati“.

Konferencija za medije je počela kada je u Nišu na meču Radnički – Crvena zvezda bilo 0:0. Na reči novinara da će Zvezda, ako pobedi, preuzeti prvo mesto, Duljaj je uzvratio:

„Sigurno će pobediti u Nišu, tu ne treba da se postavlja pitanje. Na nama je da radimo, imamo izuzetno važnu utakmicu u nedelju. Kao da su mnogi čekali da se spustimo niže na tabeli, pritisak je sada na drugima. Govorio sam da moja ekipa nema pritisak rezultata, igramo časno, momci pošteno odrađuju sve ono što zahteva fer-plej“, poručio je Igor Duljaj.


tagovi

Igor DuljajFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara