(©MN Press)
(©MN Press)

Duljaj: Nije važno ko prvi krene već ko prvi stigne na cilj

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.10.23. | 19:51

Smiruje strasti posle nove pobede i liderske pozicije na tabeli šef struke Partizana

I više nego inspirisani bili su fudbaleri Partizana da, posle remija TSC-a u Lučanima (1:1), prigrabe prvo mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige i na pravi način su krunisali taj motiv. Vezali su crno-beli sedmu pobedu u šampionatu u Kruševcu, dominirali protiv Napretka svih 90 minuta i potpuno zasluženo zaseli na vrh tabele - 2:0.

Zadovoljstvo na licu posle meča ima i Igor Duljaj, ali oprezno šef struke Partizana govori o trenutnom plasmanu.

Izabrane vesti

"Pre svega bih da se zahvalim kolegi što je utakmica protekla u najboljem redu, uz odličnu atmosferu. Došli smo u Kruševac po tri boda, bili agresivni, stvarali šanse i dominirali na terenu. U igri Napretka se osetila pauza. Svakako, ovo je jedna od naših najboljih partija. Nismo u njoj primili gol, izbili smo na prvo mesto, ali prvenstveno je tek počelo. Teško je doći gore, još teže ostati. Nema prostora za euforiju, jer nije važno ko prvi krene nego ko prvi završi na cilju. Pohvale za veliki broj navijača koji su došli da nas podrže", smiruje strasti prvi strateg Parnog valjka posle hvatanja liderske pozicije.

Sa druge strane, u stručnom štabu Kruševljana neće moći da budu zadovoljni ni igrom ni rezultatom tima. Napredak je verovatno želeo mnogo, a prikazao gotovo ništa.

"Partizan je bio agresivniji, mi smo hteli da mu ne dozvolimo pritisak, da ga udaljimo od gola, ali se vidi da smo ispali iz ritma, što ne umanjuje kvalitetnu partiju gostiju. Primili smo gol u nadoknadi prvog poluvremena, koji nas je potpuno poremetio. Partizan je energetski bio iznad nas i mi nismo uspeli da ga ugrozimo. Sasvim zaslužena pobeda crno-belih na našem stadionu", realan je Dragan Perišić, šef struke Čarapana.

U narednom kolu Mozzart Bet Superlige Partizan dočekuje lučansku Mladost, dok Napredak ide na noge Radničkom u Nišu.


tagovi

Igor DuljajDragan PerišićFK PartizanNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara