(FK Partizan)
(FK Partizan)

Duljaj poveo još dvojicu na Kipar: Desni bek i ofanzivni vezni se bore za minute

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 13:34

Partizan otišao na centralnu fazu priprema

Dva nova lica u Partizanovom kadru. I na oku trenera Igora Duljaja, makar tokom pripremnog perioda na Kipru. Šef stručnog štaba je poveo više talentovanih dečaka u Larnaku, gde će brusiti formu za nastavak sezone, a među njima su i Milan Roganović i Mihajlo Petrović, koji dosad nisu imali priliku za dokazivanje na treninzima seniorske ekipe. Tokom boravka u Larnaki će se to promeniti, jer je sportski sektor rešio da pruži šansu i njima.

Roganović je prošle godine u ovo vreme angažovan iz Zete, a jesenas je bio redovan na terenima Omladinske lige Srbije, kao i u UEFA ligi mladih. Pod palicom trenera Nenada Stojakovića je napredovao i ofanzivni vezni Mihajlo Petrović, strelac pet golova u konkurenciji juniora, uz debi za omladinsku reprezentaciju Srbije. Sve to bilo je dovoljno da se nađu među putnicima za Rajsko ostrvo, gde će Partizan boraviti do 1. februara i odigrati tri kontrolne utakmice.

Izabrane vesti

Rivali crno-belih biće Mladost iz Lučana, lokalnog Etnikosa i bugarskog Boteva.

Kad završe papiriloške formalnosti i prođu lekarske preglede, novim saigračima će se početkom naredn sedmice pridružiti vezisti Denil Kastiljo i Leonard Ovusu, dok je dolazak Mateusa Saldanje (dobio produženi odmor) predviđen za 20. januara.

KADAR PARTIZANA NA KIPRU

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Marko Krunić, Đorđe Mihajlović;

Defanzivci: Aranđel Stojković, Aleksandar Filipović, Marko Živković, Milan Roganović, Natan de Medina, Nikola Miličić, Siniša Saničanin, Svetozar Marković, Nikola Antić Zlatan Šehović;

Vezisti: Frenk Kanute, Aleksandar Šćekić, Mateja Stjepanović, Bogdan Mirčetić, Nemanja Trifunović, Bibars Natho, Gajas Zahid, Janko Jevremović, Mihajlo Petrović, Ksander Severina, Aldo Kalulu;

Napadači: Nemanja Nikolić, Dušan Jovanović i Samed Baždar.


tagovi

pripremezimske pripremeFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara