Komentari na vest

Duljaj: Pribojavao sam se penala

A

Ajaooo

pre 19 dana

Koliko su postali lusteri u Partizanu pa ovo nije realno.
J

JBL

pre 20 dana

Igore,kao igrac davao si sve od sebe za crno bele boje i zbog toga zasluzujes veliko HVALA.Ali za trenera,u situaciji u kojoj se nas voljeni klub sada nalazi,nisi.Partizanu,da bi se koliko toliko oporavio treba trenersko IME sa autoritetom.
G

Gostgost

pre 20 dana

Ja bas nisam, kad sam video da je otislo u penale, znao sam da Partizan dobija. Ipak ima daleko vise iskustva u sutiranju penala od Vozdovca.
G

Gost123...

pre 20 dana

Deo izjave "Mislim da smo odigrali veoma kvalitetnu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu" u situaciji u kojoj smo svi videli kako su igrali sa ekipom koja nikoga nije pobedila od nove godine ozbiljno se može uporediti sa onim kultnim Matićevim "bili smo dobri u prvih 6 minuta"
P

Popaco

pre 20 dana

Odigrali kvalitetnu utakmicu,jel on nas zaj....ni ovu ni proslu utakmicu protiv Vozdovca nije zasluzio da dobije.Vozdovac ima 8 poraza u poslednjih 10 utakmica I mi se mucimo kao da smo u najmanju ruku igrali protiv Bayerna.Ako on produzi ugovor nek nam je bog u pomoci .Usao je u konkurenciju za jednog od najgorih trenera u historicity Partizana.
G

Grobar2

pre 20 dana

Najgori trener u istoriji Partizana.
S

Slavuj

pre 20 dana

Duljaj treba da objasni zašto tim igra loše, zašto ne mogu sastaviti tri dodavanja. Kukaju na terene, a najlošije utakmice igraju kući na najboljem terenu. Zašto prekide izvodi lijevi bek, zašto služi Šćekić, zašto mu desni bek igra centralnog halfa. Zašto se Nikolić ponaša nonšalantno i neodgovorno, a samo zahvaljujući Jovanoviću nije nas izbacio iz kupa. Zašto nam je desni bek najsporiji igrač u ligi i zašto nema altetnativu. Zašto Kanute nije igrao iako je prošlu utakmicu odigrao dobro? Zašto ga nije sramota igre u drugom poluvremenu, a sjetite se da smo kući protiv Spartaka branili se drugo poluvrijeme i na kraju imali posjed od 38%. Da je tada, a i danas rekao da ga je sramota igre u drugom poluvremenu, ja bih ga poštovao. Zašto smo kući izgubili od Napretka i odigrali neriješeno sa RDK? Da li pojedinci imaju takav kredit da mogu da se šetaju drugo poluvrijeme, kao Kalulu koji ni jednom nije ispratio beka Voždovca. Mnogo pitanja bez odgovora. Bitno je da on nema šta zamjeriti igračima, ali mi njemu možemo mnogo šta.
J

Joe Black

pre 20 dana

Ahhaah pribojavao sam se penala :DDDD e boze boze, ko vodi Partizan, ovo je razocaravajuce u potpunosti, jos mu se sprema ugovor!!! Steta sto imamo zagarantovanu evropu za sledecu godinu, ma izdrzacemo i to, pa ce valjda doci i nase vreme..
P

Popaco

pre 20 dana

Samo zamisli kako cemo da prodjemo u toj istoj Evropi sa njim I ovakvom uzasnom sporom bezidejnom igrom.
J

Joe Black

pre 19 dana

@Popaco Upravo to, svaka ekipa ce za nas biti Nojciland ili kako se vec zove :DD
P

Pećko Pivo

pre 20 dana

Još jedna utakmica koja potvrđuje da Igor Duljaj, heroj i zaštitnik Partizana, zaslužuje produženje ugovora! I to ne na godinu ili dve, treba mu dati desetogodišnji ugovor!
R

Rodman93

pre 20 dana

Domaćine, sram vas bilo, toliko.
I

I ovoj

pre 20 dana

kreaturi Partizan nudi produzenje ugovora-reci da je to strasno,malo je.Sli svakoj tiraniji dodje kraj pa ce i ovoj.
C

Ceksa

pre 20 dana

Ja se pribojavam tebe,posto smo i danas igrali odlicno po tebi,pitam se samo sta ce biti kad budemo igrali malo slabije
G

Gost997

pre 20 dana

Ti strepis protiv Sabaha, rezervi Graficara i Vozdovca kuci na penalima, bolje dobrovoljnk istupi iz kvalifokacija za LS jer ce to biti jos jedna epska bruka
B

Best wishes

pre 20 dana

More teraj se vise!