Komentari na vest

Duljaj smenio pomoćnika: Zudas napustio Partizan

J

JeNeaH

pre 14 dana

To Duki! Svi su krivi, samo ti nisi!
B

Bane15

pre 14 dana

Jel sletio ..zna li se sta?
N

Nejbi

pre 15 dana

DUKInemoj se puno sikiriki ocelalices ! Na sta je moj PARTIZAN spao Isuse Xriste ?
G

GostRadan

pre 15 dana

Sve pocinje od sredine terena. U svakoj ekipi, zadnji vezni je najbitniji igrac. Odlaskom Zdjelara, a kasnije Belica, tu smo najtanji. Stranci koji su sada na toj poziciji su totalni promasaj. Ne zna se koji je gori. Treba probati sa Arandjelom Stojkovicem na tom mestu. U formaciji 442, sa takozvanim rombom, Stojkovic pozadi, ispred njega Natho, desno Kalulu, levo Zahid. Onda bi odbrana delovala sigurnije. Napred Bazdar i naravno Saldanja.Pozadi, Filipovic, Kovacevic, Markovic i Antic. Jer nema boljih. Naravno, treba dobar trener da sve uklopi. A Duljaj to nije.
Ž

Žoce odlazi

pre 15 dana

Pa da, naravno, u pomoćniku je problem. Kako se toga ranije nismo setili.
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

sa nasim bekovima nemoze ni koperfild da pomogne
S

SB

pre 15 dana

Vise puta sam vec napisao, potrebna je "sok" terapija. Dobar je Duljaj, partizanovac i ne mislim da bilo sta radi namerno , jednostavno nema znanje da vodi klub kao sto je Partuzan. Pa on je igracima ubio samopouzdanje tako da se sad raduju golu proti svake ekipe , cak i protiv onih koje bi trebali da rutiniraju. Nama treba iskusam trener, da malo prevaspita ove fudbalere.
D

Deyan X

pre 15 dana

I ja sam za promenu kompletnog strucnog staba. Probao bih da dovedem Vladu Ivica, Paunovica ... ali kako je to malo verovatno, Gacinovic bi bio dobra opcija. Covek je svugde uspeo da prodrma ekipu i napravi dobar rezultat.
Š

Šok..

pre 15 dana

Pravi melem za fk partizan bi bio da cela uprava ode. I da dođu neki ljudi koji makar vole klub (Jokan, Bata Mirkovic, Lazovic, Kezman S. ILIĆ..) a ne ovi koji su postavljeni od partije da upropaste klub!!!
D

Dex15

pre 14 dana

Cek malo..pa jel dobio namjerno u dogovoru sa sudijom kako Pantic kaze ili nije?
N

Nenad B.

pre 15 dana

Da želi dobro klubu on bi pre svega smenio sam sebe. Obraza bez!
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Partizanu su potrebni Nemci u strucnom stabu zamislite Nemca kao kondicionog trenera Partizana recimo i Nemca kao trenera golmana i trenera.
G

Ghj

pre 15 dana

Partizanu treba kompletna nova uprava
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

nemac bi otiso posle dva dana kad bi video sta i kako radi vazura ,
K

Kilbejn

pre 15 dana

Sad se setili da ga smene, setili se sada da u proslom derbiju Zvezda imala 29 suta na gol...Nezabezeno, cak ni iz onog vremena kad su rezultati bili 6:3, kad igrali svi napred 8 svi nazad...Ko na casu fizickog. Oducila ih Zvezda od fudbala u poslednjem derbiju, Duljaj kao da je sam trazio karton da ne sedi dole i crveni pred 50.000 ljudi...
@

@

pre 15 dana

Bas ste nas "oducili" 2:2, mada si u peavu za Duljaja, nema pojma covek
P

Prst na čelo

pre 15 dana

Sve isti komentari kako je loš trener.. Nijedan da se zapita; ko je njega doveo, ko je ukanalio fk partizan, ko je napravio ovakav dug od 45 milj, Evropa ništa, titula ništa!?? Vazura/ Parazit!!
G

GostSteva

pre 15 dana

Bravo za komentar ! I ne samo u Partizanu. I u Zvezdi, takođe. Ima li odgovornih ? Pred skupštinom kluba, navijačima, ...pred zakonom ??!! Ko pravi tolike dugove, ko potpisuje ugovore ? Gradjanima seku struju zbog duga od 10000din. Poverioci dolaze na vrata zbog neplaćanja poreza, ide se u zatvor zbog ne plaćene kazne za nevezivanje pojasa... Eej !!!
K

Killy

pre 15 dana

Aloo bre zgubidani!! Pa sta ako Nadja zaboli zub ili dobije stomacni virus, ko ce da vam sedi na klupi? Sto oteraste coveka?! Po meni nista taj nije kriv, niti je on dovodio Markovice,Kovacevice i raznorazne Arandjele, a ovog smesnog rezervnog golmana da ne komemtarisemo... Imate li bar za protokol nekog sa licencom? cccccccc
G

Ghost11

pre 15 dana

Trener koji dodaje lopte fudbalerima umesto klinaca i trener kome se igraci dogovaraju ko sutira penal ne treba da trenira ni zonske ekipe, a ne jedan Partizan. Garantujem da ovaj italijan vise o fudbalu zna nego ovaj sto ga smenjuje. To kazem kao navijac Zvezde
S

Sima Arauho

pre 15 dana

I sad će neko drugi da nas "uči" odbrani 4 dana pred derbi?!
В

Воље да је...

pre 15 dana

... као Саво Милошевић у своје време ангажовао Радована Ћурчића, стручњака за дефанзиву!
M

Makks

pre 15 dana

Kako ga nece smeniti? Nije dovoljno dobro spremio naseg Dukija da trci pored aut linije pa ovaj ne moze svih 99min da šparta uzduž i popreko nego mora i da predahne dok se svadja sa sudijom. Losa fizicka sprema Tintoreto. Hvala i dovidjenja
p

pa

pre 15 dana

sa kojim igracima je radio,odbrana je jos i bila odlicna,kad je najbolji igrac utakmice golman,sta vise govoriti.
I

Italijano

pre 15 dana

Sad dolazi Marko Mario Tintoreto na njegovo mesto.
i

iranac

pre 15 dana

Oterao ga zato sto ga je on placao, jedan deo plate.. taman da rastereti kucni budzet… svi su krivi samo je on cist.
9

999005

pre 15 dana

NJEGA TREBA NAJURITI A NE POMOC NIKE. ON JE PROBLEM
D

Direwolf

pre 15 dana

Овај лик је одрадио сличан посао као онај мучени помоћник "специјалиста" Барака Бахара за прекиде 😂😂
Y

YayaT1

pre 15 dana

To mi je najveca enigma oko Bahara...Shatro specijalista za prekide, Zvezda bezopasna..Dosao Miloje, odjednom prekid najjace oruzje?
h

haha

pre 15 dana

Tu smenjuje ko koga hoce, smejurija totalna
C

Cirkus

pre 15 dana

Bahar i ekipa
П

Па да...

pre 15 dana

...али Бахара више нема, а ми освојимо титулу. Нисмо исти.