Komentari na vest

Duljaj: Zaustavljaju me navijači Zvezde koji poštuju ovo što radim; Đorđević: Ja sam jedan od njih!

G

GostRadan

pre 5 meseci

Maknite vise ovog.
c

cicak trava odgovor broj dva

pre 5 meseci

Prestao sam ozbiljno da citam kod tvoje konstatacije da su pobede Partizana zasluzene. Svi vi se hvatate za indjiju, gol iz auta na derbiju, i ostale nebuloze. Naravno niko nece ni reci da je Uros Djurdjevic takodje dao gol rukom na tom istom derbiju, da je Frimpong u odlucujucem derbiju popio par samara od Leonarda, a imao vec zuti karton, da je Jojic dosudjivao sam penale protiv Spartaka, da je Novi Pazar sa deset fudbalera antologijski pokraden, ali to su tabu teme koje posteni grobari ne spominju, jer im ne odgovara odnosno postenje ima samo jednu stranu - grobarsku. Vidi se da si Panticev svedok. Ziv mi bio legendo i sve najbolje.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Šta ti ovde nije jasno? ''očigledno te bole sve te čiste - mada, ne i uvek zaslužene pobede i preokreti u poslednjim minutima i sekundama'' Ja rekao da su pobede ZASLUŽENE? Kao prvo ja sam realan navijač, kažem uvek onako kako jeste i uvek čestitam boljem kad zasluženo pobedi. Vama je laž toliko ušla pod kožu da ste počeli i komentare da nam izvrćete. A to što smo se uhvatili ''za tu Inđiju'', kaži iskreno jesi li slavio i tu pobedu kao i onu protiv Ofke, kao i onaj remi u derbiju kad je Đurđević ''rukom dao gol'' hahahaha ... kakav si ti licemer, neverovatno. Ti si video RUKU? Kao što si video sigurno i da je lopta prešla gol-liniju na jna? Ma da... ali gol-aut si sigurno video, videli su ga svi osim sudije. Jesi li se i tom golu poradovao? Jel voliš takve pobede ili ti smeta bar malo kad tvoj tim nečasno dođe do rezultata? I to što prigovaraš nama oko kartona i penala je upavo kako je tvoja Zvezda dominirala u domaćem prvenstvu svih ovih godina nakon ''ukradene titule'', rani penal, rani crveni ako je iole ozbiljniji tim ili ako nije zatvorena utakmica. Da, zatvorena kao i ova sad u kupu gde vam štoperi Radničkog dodaju lopte. Jel se to piše kao asistencija ili ne? Pa trener onog Dinama iz VR za novine izjavi kako dolazi s trećim timom da se Zvezda ne muči mnogo pred Evropu!?! Alo!? I niko ne reaguje? FSS? Disciplinska? MUP? Pravosuđe? Zamisli da neki trener to izjavi pred meč s PArtizanom... ma staću ovde, nema svrhe dalje trošiti ni reči ni veme. Uživaj u pobedama svog kući nepobedivog ''svetskog rekordera''.
P

Pisaljite u

pre 5 meseci

UEFA snimak mzda ce imati razumevanja za Vase patnje. Mozda poniste utakmicu pa da onda zadržite prvo mesto. Probajte nista ne Kosta a moze mnogo da donese.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Prouči malo fudbalska pravila pa ćeš razumeti taj ''penal van 16'' osim ako nisi mislio na penal za Zvezdu protiv Inđije onomad? Start koji je bio van 16 Saldanja je izdržao na nogama, imao je prednost i sudija nije svirao faul. Čim je ušao u 16m prvi kontakt - guranje s leđa Saldanja koristi i pada - penal ko sunce. Uostalom ni zvezdina postava u VAR sobi nije mogla da opovrgne odluku sudije iako nam zvezdina TV Arena nikad ne prikaže dobar ugao da se sve lepo i jasno vidi, uvek je to neki kretenski snimak a imaju tamo 62 kamere... ali ako treba da se prikaže nešto protiv Partizana onda sve kamere rade... ali protiv crveno-bele krađe - opet neki jadan ugao, i tako već godinama. Sve je u službi crveno-bele miljenice, čak i VAR radi selektivno - kad Pavkov ruši štopera na centru u kontri i izbija sam pred gol i daje gol - gle čuda, VAR se baš tada bio pokvario... ej, dosta je bilo provaljeni ste smučili ste se sa svojim pokvarenštinama i Bogu i narodu više kao i mnogim pravim i iskrenim zvezdašima. Hoćete rezultat u Evropi a nećete ni dres da oznojite u prvenstvu? Pa ne može.
C

COOL

pre 5 meseci

Šta te više boli,penal koji je bio cista ili na koji nacin je postignut gol iz istog? Majstorski izveden kazneni udarac,svaka mu čast.
c

cicak trava odgovor

pre 5 meseci

Do TSC je sve bilo regularno. Tako je postenjacino grobarska. Radnicki Nis u Beogradu, IMT, Radnik Surdulica, Cukaricki, Vojvodinu, Napredak, to necemo spominjati jer nam ne odgovara. S...m vam se na vase cuveno grobarsko postenje. Svima vama postenima.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Evo da ti odgovorim kad si tako ''fini'' i braniš višegodišnji uzastopni crveno-beli kriminal, očigledno te bole sve te čiste - mada, ne i uvek zaslužene pobede i preokreti u poslednjim minutima i sekundama. Da budem iskren, ni ja ih nisam očekivao, ali liga nam je stvarno toliki krš kad i ovako ojađeni Partizan uspeva to da preokrene. Vi vidite neko guranje igrača Radnika od strane patizanovog igrača - a ne vidite penale koji su svirani za Zvezdu kad štoper kine ili popreko pogleda zvezdinog igrača, ma može i na 20m od gola penal, i Boaći se sam sebi smejao koliko puta kad dobije penal, može i golman Inđije da ''spase gol-aut'' loptu i potom skrivi penal u 94' kako bi miljenica uzela sva 3 boda na sveopštu radosat čitavog Rajka (ma sve pošteno!) - a ne zaboravi da je i taj rezultat utkan u ovaj Tvorzićev naaajnoviji ''svetski rekord''. Može gol posle gol-auta da se prizna, može i kad ne pređe gol-liniju, može penal da se svira a da korner nije ni izveden, može šamaranje Ofkinih igrača kad se rastrče protiv državnog projekta, može Dr Interpol da izbegava 54 sudska ročišta ali seljak koji čuva ovce bez lične karte na svojoj livadi u nekoj ku.roj.ebini da dobije zatvorsku kaznu, kao i onaj seljak što mu je istkla bila registracija za traktorsku prikolicu - ma sve može samo da Zvezdu niko ne remeti u pohodu na doktorovih zacrtanih 35 titula u nizu i po svaku cenu na veliku šizojevu radost. A ima toga još kolkoćeš o vašem ''poštenju''. Smučili ste se svima više... bar ćutite ako već ne znate za sramotu.
S

SB

pre 5 meseci

Jbg, sad moramo protiv komsinice da se vadimo
B

Betoven7654

pre 5 meseci

Rekao sam davno - pravićemo Stolicu od blata.
G

Gregori

pre 5 meseci

Ilić i Saničanin su smehotresni. Ne zna se koji je gori. Ne znam ko je naložio ovog malog da je igrač. Užas. Doduše ni Marković ništa bolji nije. Ali najjači utisak mi je Šćekić. Umirao sam od smeha. Čoveku noge kao rade ali ne pomera se, sve u mestu, baš smešno. Bogami, on ne da ne može više igrati ozbiljan fudbal nego uopšte više ne liči na sportistu
G

Grobar 007

pre 5 meseci

Pravo govoriš Gregori. Samo nemoj da amnestiraš Duljaja koji je slep za ovakve bisere.
D

Dobro

pre 5 meseci

bre od jednom ti ne valja niko,neminovno je da dolazi do pada forme a i sudijama dozlogrdilo. Moras to da shvatiš.
2

23456789

pre 5 meseci

Ma koga bre vise vi farbate,mislim Duljaj i aktuelna nesposobna uprava.Sto mislite da su navijaci neuki?Navijaci svojim visemesecnim stavom su dali do znanja da sve znaju i da im je sve jasno.Duljaj nije trener,nema autoriteta,vidi se po ponasanju igraca na terenu.Do sad je trebao da navezba otklanjanje opasnosti ispred gola kod prekida,da je pravi trener.Svaki korner svaki slobodnjak i ulazna lopta u sesnaest Partizana je maltene pola gola za protivnicku ekipu.Golman na visoke lopte ni ne pokusava da izadje i da je makar boksuje,stoji ko ukopan na liniji.Antic je toliko los,svaka lopta u nazad,nema dribling nema nista.Sanicanin toliko gluposti ume da napravi da je to strasno.Ekipa nema lidera na terenu,nema taktike,nema uigranih akcija,nema nicega.Strasno je ovo.Da je taj Duljaj pravi grobar,dao bi ostavku sam,a njegova izjava je smesna,kao daju mu podrsku i pojedini zvezdini navijaci.PA NARAVNO ZNAJU DA NEMAS POJMA,DOK SI TI TRENER PARTIZANA,I AKTUELNA UPRAVA NA VLASTI,EKIPA DELUJE SMESNO I ZALOSNO.MARS IZ PARTIZANA
p

polivaaaj.....

pre 5 meseci

...Djordjevicu Delijo nas💦💦💦
T

Tako je

pre 5 meseci

Pravi delija.
Š

Šta reći

pre 5 meseci

kakvu poruku poslati,da vide oni što ne čuju,da ne čuju oni što ne vide!
k

kaboom

pre 5 meseci

Zašto Duljaj kaže, suđenje neću da komentarišem, a da ga niko nije ni pitao da ga komentariše? Na kraju krajeva zašto bi ga on i komentarisao sad, kad nije ni dosad. Ja se ne sećam da se bunio što mu je dosudjen penal van 16m. Igore ja sam Zvezdaš i nemam na čemu da ti čestitam, ovo je ko zna koja ekipa koja te nadigrala ove sezone. Ovog puta sudija i sreća nisu bili na tvojoj strani.
a

aliii

pre 5 meseci

Sudija produzio utakmicu 4minuta..na satu 94.16 ..sudija svira kraj a komentator kaze i iii sudija je svirao kraj odmah po zavrsetku cetvrtog minuta nadokande.Bez imalo srama.
t

torki

pre 5 meseci

računa se od '94 + 4
r

rrerwew

pre 5 meseci

Secamo se kradje u prvom delu sezone kad je Partizan protiv Radnickog dobio nepostojeci slobodnjak iz kog su dali gol
g

gorostas

pre 5 meseci

Evolucija ide u pogresno smeru. Čovek sebe smatra za intelektualca, sa trogodišnjom srednjom stručnom spremom i niti jednom procitanom knjigom!? Nate, sta on ima to da cita sve, kad moze da udje na Tviter, i da tako stekne misljenje, tu nema na desetine hiljade znakova kao u knjizi. To je njegov intelektualni nivo. Komentari na portalima i tviter nalog. Naravno navija za Partizan, nije krsten, nema slavu, zivi u trideset pet kvadratnih metara, sa sve terasom, koji je dobio njegov deda, jer se odrekao pravoslavlja. Plus nikada nije otisao u zivotu da gleda uzivo Partizan, ali sve on zna o Zvezdi. Deset i vise godina truje taj imbe.il. Na sve to ide u Albaniju na more i doziva Hezonju u Partizana. Dečko je toliko podložan manipulaciji da nije ni svestan, jer da je pametniji bio bi svestan da manipulišu sa njima. IQ 🤏 .Gla.ati, um caruje snaga klade valja. Tvoja porodica je dno dna. Čekam te na penal, majm.noliki.
@

@gorostas

pre 5 meseci

Petkom navijas za fmp,subotom za zvezdu,nedeljom pre podne si na karaburmi,nedeljom uvece se bijes za imt a ponedeljkom botujes i prosipas mudrosti po netu…snaga kkladu valja!
K

KOMSIJANA

pre 5 meseci

Podrška Partizanu ispred televizora i na tviteru nece izostati! Nikada nisam procitso knjigu a kada bi mi videli faci shvatili bi zašto sam na intelektualnom nivou jednog babuna najobičnijeg.
г

горостас.комшијана

pre 5 meseci

Дуљаје надам се да твоји у Тополи дају бесплатну храну из пекаре свима, јер ти си рекао да навијачи Партизана не треба да купују карте, и чак си затражио да они који су купили сезонске да их врате а тражио си појачања. Надам се да ћеш ти да платиш карте сада? Разумем да си и ти играо у Партизану и да је годинама био слободан улаз, али мислим како хоћеш појачања а да се не уложи ни динар? Јел си тако научио у Шахтроју? Јел се тако радило тамо?
B

Branko8

pre 5 meseci

Svaka čast na izmenama.Pravi ljudi u pravo vreme.
B

Budva554

pre 5 meseci

Ako se sjecate onog teksta od prije mjesec dana,bila je tema i pricao je Duljaj o tome sto ce nakon toga kad budu jeseni prvaci,pisao sam ovdje da se ne sikira jer nece biti...realno je da su limitirani,da ne znaju da prime loptu..
V

View

pre 5 meseci

Bilo je jasno kad je sudija dao žuti karton malom Iliću, zbog najobičnijeg prvog faula na protivničkoj polovini, taçno koga treba da izbaci iz sledeće utakmice. Kod gola Partizana nije hteo da svira faul na šesnaest, pravio se blesav, nije pokazao prednost, ali se grdno pokajao kad je pao gol. Onda je počeo odmah da požuruje igrače Pattizana i pokazuje na sat da štopuje vreme. Da nije izmislio i dosudio nepostojeći penal, Partizab bi lagano završio utakmicu sa još kojim.datim golom. A to što Duljaj ne sme ili neće da priča je sramota za njega lično. Priča kojekakve gluposti a sad ćuti. Da sad imamo i 20 bodova više ne bi bili prvaci. To je svakom jasno. Kad bi hteo Bog da nas pogleda sad u nedelju pa da počnemo da fudbal vraćamo na teren.
d

d. g.

pre 5 meseci

Znači, lakat u glavu je dozvoljen. Zanimljivo.
R

RealNo1

pre 5 meseci

Лакат у главу је непостојећи пенал?
V

View

pre 5 meseci

Bilo je jasno kad je sudija dao žuti karton malom Iliću, zbog najobičnijeg prvog faula na protivničkoj polovini, taçno koga treba da izbaci iz sledeće utakmice. Kod gola Partizana nije hteo da svira faul na šesnaest, pravio se blesav, nije pokazao prednost, ali se grdno pokajao kad je pao gol. Onda je počeo odmah da požuruje igrače Pattizana i pokazuje na sat da štopuje vreme. Da nije izmislio i dosudio nepostojeći penal, Partizab bi lagano završio utakmicu sa još kojim.datim golom. A to što Duljaj ne sme ili neće da priča je sramota za njega lično. Priča kojekakve gluposti a sad ćuti. Da sad imamo i 20 bodova više ne bi bili prvaci. To je svakom jasno. Kad bi hteo Bog da nas pogleda sad u nedelju pa da počnemo da fudbal vraćamo na teren.
I

Izgleda

pre 5 meseci

da si ti pravi Grobar Cum si primetio da ono nije bio start za zuti. Ali sta ces nije na tebi da sudija. Sada Mozes samo da places i da se zaliva na regularnost jer evo od jednom nista nije regularno
Z

Ziki33

pre 5 meseci

Nisi ti za taj posao
K

KKPB

pre 5 meseci

A sta radis jazavce jedan
t

torbicis

pre 5 meseci

Znao sam da ce biti ovako,trazio je alibi za poraz ili remi u losem terenu i lupao gluposti, na takvim terenima mnoge generacije Partizana osvajale titule i zato mu se desilo ovo.."Teze je timu koji napada,nece moci da igra njegovu tika taku..imao je rezultat i Radnicki je bio taj tim koji jurio rezultat i zavukao nam dva gola i jos nesto..kao igracu su ti se radovali Grobari a kao treneru raduju ti se Delije, razmisli o tome!!!!
P

Pedja108

pre 5 meseci

Polako dolazi sve na svoje. Videli smo sve one utakmice sa Sabahom (valjda se tako zovu) i Nordsjelandom. I videlo se koliko je odbrana suplja, da ih slabi protivnici lako pritiskaju. I onda ta ista ekipa odjednom igra kao Siti u nasem prvenstvu, dobija sve bez problema. Pa oni "preokreti" od 0:2 do 3:2. Desava se to, ali ne na onakav nacin. Sada je ralnije sudjenje, isti igraci igraju, pa su se i oni malo umorili. Uz sve to, pitanje je redovnosti plata, za koje se uprava kune kako sve isplacuju na vreme, a onda traze pomoc od drzave, sto je necuvena sramota. Kada je Zvezda bila prvak, za nekih milion evra im je falilo i Partizan je uskocio umesto Zvezde u kvalifikacije za LS. Tad drzavi nije palo na pamet da da Zvezdi ili pozajmi. Sada gledamo svake godine kako drzava placa Partizanu evrolicencu, oni se i ne trude do poslednjeg dana da ista ucine po tom pitanju. I na sve to onda kazu kako je Zvezda miljenica drzave, a oni ne dobijaju nista. Jos je danas onaj Jamkam ili tako nesto promasio sam ispred gola pre vodjstva Partizana. Zale se na zute kartone, komentator na Areni komentarise kkao je Ilic prerano dobio zuti, da sudija nije trebao. A ono pola poluvremena, Radnicki u kontri i Ilic sa ledja srusi protivnika. Nema utakmice gde Saldanja ne glumata, svaku loptu koju izgubi, on pada, a zatim pokazuje rukama sudiji sta treba da sudi. Za takve stvari se odmah daje zuti karton. U kosarci sudije sviraju tehnicku odmah. Ali, ovde Saldanja moze celu utakmicu bez ikakve kazne da sugerise sudiji kako da sudi. Zbog svih tih stvari, a da se ne bi desavalo i na drugim terenima, nama treba UEFA da daje sudije za nasu ligu. I tada bi znali da imamo objektivno sudjenje. I onda bi te sudije davale kartone kad god treba, bilo bi po nekoliko crvenih, dok ne dobijemo postenu i kvalitetniju igru.

Le

pre 5 meseci

Bas su za poredjenje ovi nasi timovi iz blata koji nemaju teren i stadion za njih su Danci Real Madrid ne samo po kvalitetu igraca nego i budzetu ,infrastrukturi stadiona i svemu ostalom to ne menja cinjenicu da je Partizan los ali je solidan za domace blato kad bi bar imao trenera i stopere.Drugo to sto kao drzava nije stala uz Zvezdu pa kako nije zar nije dobila Gasprom 2010. Tadic pucao penale ispucao svake godine pare za 2,3 licence.
@

@pedja

pre 5 meseci

Kada bi se glasalo za najsmesniji penal u istoriji fudbala,to bi bio onaj Endjajeov na Banovom brdu,zbog kog bi trebalo da se ugasi fudbal na godinu dana. Sve ostalo je vas licemerstvo i isprani mozgovi o velikoj zvezdi demagogije lica sa poternice
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Momče, ti si toliko ostrašćen da ne vidiš neke toliko očigledne stvari, ali takvima kao ti ne vredi ni objašnjavati. Saldanja pada?? A šta su radili Sikimić, Orlandić, Boaći, itd it itd... čim legnu u 16 odma penal... onaj Boaći se još smeje samom sebi kad dobije penal. Gde su penali na 20m protiv Inđije, golman koji ''spašava gol aut'' i pravi penal za pobedu zvezde u 9x minutu, gol nakon gol-auta, gol bez da lopta pređe gol-liniju, penal za Zvezdu i crveni karton a da korner još nije ni izveden, Pavkov koji u kontri skrši štopera na centru i onda se sam došeta do gola i da ga... a VAR ne radi baš tih minuta nešto bio ''zaribo'', a ima toga još mnogo više al me mrzi da kucam.. osvesti se, vrati se u realnost jer nema ni jake evropske Zvezde ni Partizana ni TSC, ni Čuke ni Voše bez jake, stabilne i poštene lige! Nema, zaboravi! Kako je Radnički ušao u meč protiv Zvezde a kako protiv Partizana? Tebi to ne smeta, nisi ništa video neobično? A da, Zvezda je to, gazi sve pred sobom s pola gasa...
B

Baš me

pre 5 meseci

zanima kakvo je plakanje spremio Žeks.
д

дритановац

pre 5 meseci

НИЈЕ ФЕР ХОЋЕМО 30 МЕЛЕОНА ДРЖАВНИХ ПАРА СВАКЕ ГОДИНЕ ПЛУС ДА МЕ ПЛАТИМО НИТИ ЈЕДНУ КАРТУ. МИ СМО ПАРТИЗАН. ВОЉИМ АЛБАНСКО ПРИМОРЈЕ.
B

Bjorn89

pre 5 meseci

Vi ubaciste 50 meleona pa vas eto poslednji ? Odlicna igra Srpskoga Bajerna! Odlicna igra kluba ljubitelja Prosineckog i Krcuna ! Svaka cast
B

Bogdan58

pre 5 meseci

Naravno da ti mi Zvezdaši čestitamo i kažemo da si najbolji skupljač lopti na svakom stadionu !!!
9

91911

pre 5 meseci

Sta si ti uradio ?! Dobio jedva vec unapred resene utakmice,na penale prosao u kupu, izgubio od tsc kuci 0 4 i dobio 5 komada od norveske ekipe koja se bori za opstanak?!?!!?? I na to sve ti kazes zvezdasi ti cestitaju? Pa naravno da cestitamo majostre ostani zauvek ovde. NE BRUKAJTE SE VISE
B

Banence

pre 5 meseci

ZIVEO DULJAJ,VUCELA I VAZURA,PUNA PODRSKA👍
P

PAPAK

pre 5 meseci

ALA SI NAIVAN ! PA ZVEZDASI TE ZELE I SLEDECIH 10 GODINA. DA ONA LAKSE BUDE PRVA ! E MOJ DULJAJE BAS SI !?
j

ja pa opet ja

pre 5 meseci

Realno ste za 3-4 mesto da nije bilo silnih "postenih" preokreta u 90-im minutima
a

acabre

pre 5 meseci

Čovek je u pravu ovo je i vise od maksimuma. Pa drugi tim Zvezde bi bio drugi ili cak prvi sa drugim trenerom. Popovic,Nikolic,Milun,Spajic,Ado,Kanga,Kangva,Kraso, Katai,Mitrovic, Mijatovic...ccc koja moc
e

e

pre 5 meseci

Sta drugi tim,pa cetvrti tim ,odigra nereseno na Jna i to sa crvenim karonom.

Naravno

pre 5 meseci

Kad je prvi tim mnogo gori od drugog iako su vise placeni da nije ovih mladih igraca uz nekih od ranije Zvezda bi izgubila bar jos 5,6 bodova. Partizan je u kanalu ali nije Zvezda toliko iznad ima siri roster malo bolji napad i bolju odbranu bar se zna ko gde treba da stoji to bi u Partizanu mnogo bolji trener od Duljaja skockao. I sa ovim timom uz drugi stoperski par bi bio jaci ali to nije dopusteno da se dovede ni za dzabe trener a kamoli da se da milionsko obestecenje kao sto Zvezda daje.
B

Bida

pre 5 meseci

Cim nema vise pomoci STITA u vidu sudija,redovnih penala,produzavanja meceva u beskonacnost,pomoci drzave i fss-a...itd odmah nas penaltizan gubi i to lagano od svih najslabijih protivnika u ligi,to vam je to ukratko!
G

Goust

pre 5 meseci

Zasto uvek posle kiksa, bilo koji trener (mislim na Zvezdu i partizan) obavezno kaze "sudjenje necu da komentarisem" a sta to nije valjalo veceras kod sudije? I zasto nisi "ne komentarisao" posle IMTa, Radnika, Cuke kada su ti sudije direktno donele pobede.
B

Banence

pre 5 meseci

PUNA PODRSKA ZA DULJAJA SA SEVERA,UKOPAVAJ IH BRATE!👍
@

@BANENCE

pre 5 meseci

LEČI SE...HITNO TI TREBA RAZGOVOR!!!
г

горостасе

pre 5 meseci

Хитно ти треба слава главати некрштени југословену
M

Miloš 1970

pre 5 meseci

Legenda nasa ,nema veze sto je dunster, voli mnogo Partizan,pa i zazmuri kad legne 20 soma na racun svakog meseca!!! Ne brine se on za otkaz, delio je skoro dresove ljudima iz stranke ,tako da miran si Igi da nas blamiras jos malo...
a

arroyo

pre 5 meseci

ako se dobro sećam ne tako davno drali se frakcijaši da duljaj otima nameštenu titulu, a sad su odjednom krivi vanzemaljci ponovo. Ne treba vama droge da biste istripovali paralelni svet hahahahaa
A

Aca LJotic

pre 5 meseci

Arroyro Da znas do sad je sve bilo regularno a od sad je sve namesteno.
m

monteroo

pre 5 meseci

Normalno da te zaustave,nisi ti nista lose uradio sem sto moras da izgubis kad treba ,isto tako pobedis,ali to rade oni koji su te postavili ti sa svojim poslom nemas nista. Nzm sta ti samo ovo treba posteno si zaradio pare odmaraj treniraj klince ,a ne da glumis dvorsku ludu.
И

Игоре

pre 5 meseci

шта да ти кажемо, нас занимају порази Партизана, а ти док год их остварујеш као њихов тренер имаш нашу подршку.
b

batabane

pre 5 meseci

Normalno da te postuju zvezdaši kad radiš za njih.Ti si bre ne opevana neznakica.Kad ceš da shvatiš fudbal ko zna ko ne zna.Ko može ko ne može.Kakav bre Šcekic,i Nikolic.Kalulu,ne može dve aekunde da sačuva loptu u noge.Užas.Stojkovic,Filipovux,Antic,nula do nule.Nula si i ti kad to ne vidis i nišra ne menjaš.
b

banence

pre 5 meseci

E ZATO CES TI IGORE ZAJEDNO SA UPRAVOM KOJE NEMA VEROVATNO OTICI..HVALA TI ZA SVE..PARTIZANU TREBA ENERGICAN TRENER I JAKA UPRAVA SA JAKIM MENADZERIMA ..TVOJ NACIN RAZGOVORA JE POPRILICNO SNISHODLJIV SVIMA SE IZVINJAVAS BEZ PREKE POTREBE U EKIPI KOJA JE TVOJA MORAO SI NAPRAVITI RADIKALAN REZ JEDNOSTAVNO 6 DO 7 IGRACA IZ OVOG KLUBA MORAJU BITI IDSTRANJENI JER NE PRIPADAJU KVALITETOM KLUBU JAO OARTIZAN..NE ODGOVORI VEC MESEC DANA STA JE SA DANILOM PANTICEM COVEKOM KOJI JE OROSAO PRIPREME BIO SASVIM OK I PROPAO ..
5

5.000.000,00 €

pre 5 meseci

Има будућност у скупљању лопти око терена 🤣
J

JAO OARTIZAN

pre 5 meseci

Šta tačno znači jaka uprava sa jakim mendžerima? Kakvi jaki menadžeri???

Darko Novak

pre 5 meseci

Jesam grobar, ali ti u Partizanu, su svi grobari, ali u negativnom smislu, neče to biti dobro uprava ista, i strategija kluba ista, klub u propadu. 😭😭😭🙄🙄
O

OTIMAČINA...

pre 5 meseci

KAD SE KRALO NEKAD SE TAKAV ČOVEK ZVAO LOPOV A U DANAŠNJE VREME SPOSOBAN!!! TOLIKO O SITUACIJI.
b

banence

pre 5 meseci

NAVIJACI GROBARI MORATE BITI SVESNI DA PARTIZAN U BILO KOM SPORTU MOZE BITI PRVAK SAMO AKO STALNO POBEDJUJE CRVENU ZVEZDU I SVE OSTALE...ZA ZVEZDU NEMAM PROBLEM JER ZNAM DA CEMO IH NE DOBITI NEGO RASTURITI...PAMTITE OVO..ALI DA LI JE TO DOVOLJNO ZAVISICE OD DRUGIH UTAKMICA..NARAVNO I ONIH KOJE JE ZVEZDA VEC NAMESTILA...TEBI IGORE JASNA PORUKA OVIH JEDANAEST STO JE POCELO PLUS NIKOLIC I SEVERINA...I NIKO VISE JER OSTALI NISU NA NIVOU TRECE SRPSKE LIGE..MENJATI KANUTEA NEZAMENJIVOG POMENI IGRACA A UVODITI SCEKICA I MENINGA JE RAVNO SAMOUBISTVU I NEZNANJU..TU PRASTANJA NEMA..I MANI SE SNISHODLJIVISTI I TOBOZ KULTURE ..TVOJA REC MORA DA SE CUJE..A NE RAZNE MOLITVE I IZVINJAVANJA AKO SI ZA OVAJ PISAO..
@

@banence

pre 5 meseci

Al si ti otišao druže....baš si prso...gledam tvoje komentare i ne verujem koliko ti nije dobro.

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Pa kad forsiras fudbal koji rezultatima više odgovara Zvezdi nego Partizanu mora da te zaustavljaju
B

Bida

pre 5 meseci

Jugosliven on je veci srbin od tebe pitaj tatu i dedu kad vas je osnovao krcun a preteca fk juhoslavija koje navijao za krcuna samo cigani sine moj a cela bivsa sfrj za 2 naridna kluba pfc i hajduk
N

Nepismeni

pre 5 meseci

Ko te to slagao?
p

penzija

pre 5 meseci

Stit stit stit ne radii :(
z

zarkovac78

pre 5 meseci

70% preokreta i jedva dobijenih utakmica u zadnjim minutima utakmica iz prvih 15 kola , će početi da se vraća protivnicima... sada će tek uslediti kiksevi i kiksevi... zivi bili pa videli... kvalitet nije ni za treće mesto da se ne lazemo ali su rezultati drugačiji... derbi neresen 1000%%% zvezdi opet odgovara i nerešeno... a taman sam mislio da će zvezda taj prvi derbi u sezoni da juri partizan i da udje napadački odmah u njega... sada da li će da se bore za bahara ili du ga otpisali i igrači i uprava kao što se piše videćemo, ali će bahar sve ove što ga pljuju da kupi qko dobije na jna npr 0:3 ili nesto više
P

Pacificateur

pre 5 meseci

A kada ce vama poceti da se vraca za sve te silne pobede sa po 1:0, 2:1, 3:2,4:3 u intervalu od 75 do 90 minuta?! Ili ste vi to suvim kvalitetom resili a u nasem slucaju je radio stit? Sram vas bilo svih tih ulozenih drzavnih miliona u vasu mezimicu tzv. rupu bez dna.
d

dragooo

pre 5 meseci

Pa imas jos vremena da padnes na 5,6 ili 7 mjesto
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Kakvo samo divno vece zaista,prvo KEC U NISU,pa zatim Zvezdina pobeda nad Megom,jos samo da Studenti jos jednom razbucaju ZLO ko na pocetku sezone pa da kompletiramo ovo predivno zimsko vece!👍

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Mrs majmune i ti i oni sto su te doveli,i oni sto poštuju tvoj “rad” jadan si
Č

Ček malo

pre 5 meseci

Sad je jadan kad pohvali Zvezdaše? E baš nije, ljudina je! Pozdrav od Zvezdaša i bez mržnje grobari.
d

dragoo

pre 5 meseci

A valjao vam je kad je nanizao 12-13 pobjeda
Z

ZELJO.SNS

pre 5 meseci

Sta vas briga imate SNS KK Partizan

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Penji se na svoje drvo
t

tako eee.

pre 5 meseci

Kod vas je sve opozicija. Jel tako parizercu?? 2013 se čulo masovno skandiranje protiv vlasti i na fudbalu, vaterpolu, rukometu, košarke itd.. A vi ste za pink, zadruge, parizere, i totalni mrak. Da se zna zauvek ko je ko!
j

jugoslovenu

pre 5 meseci

Jel si se vratio pravoslavlju nakon raspada Jugoslavije, posto vidim da navijas za Partizan, a zna se ko je navijao za Partizan pre devedesetih?
R

Rafael Di Zeo

pre 5 meseci

Sad ce i drugi Radnicki da ih zgazi a docice i zvezda na red.😈
2

22334455

pre 5 meseci

Pa naravno,dok si ti zrener i Vazura glavni Zvezda ce lagano biti prvak.Zezace se cigani s tobom u derbiju,ako se to moze tako zvati ovaj put
u

urke1978

pre 5 meseci

Zezaju se cigani 80 godina sa vama u fudbalu.
b

borča

pre 5 meseci

vrati pare ostoja...

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Da nisi promašio drvo?
2

22334455

pre 5 meseci

Pa naravno,dok si ti zrener i Vazura glavni Zvezda ce lagano biti prvak.Zezace se cigani s tobom u derbiju,ako se to moze tako zvati ovaj put
G

Gile78

pre 5 meseci

Najbolji sakupljac lopti u istoriji fudbala!
r

razumem

pre 5 meseci

Da ti duljaje nemas pojma taktiku, da ne igramo 4-2-3-1 zadnjih 6 godina ne bi imao pojma koju formaciju da izvedes, ali da ti ne umes ni izmenu da napravis. Pa ti covece vadis nakta ubacujes scekica a taj moze samo u srbiji i crnoj gori da igra. Sve strance sto si doveo su ti promašaj i umesto da ubacis ovog demedinu nazad sa malim ilicem da igra(koji je mlad i ocekivano je da kiksira ali mora da ima nekog da mu cuva ledja a ledja ne moze da mu cuva sanicanin pa ni markovic)ti ostavis sanicanina, al nama i pujol da igra nazad mi imamo tako kriminalne bekove da je to prosto strasno. Nemaju prodor, nemaju centarsut, al zato nemaju brzinu ni tehniku. Krila u startnih 11 nemamo, al zato kad udje stanojev mening onda igramo sa igracem manje. Brazilac djene djene treba mu 10 sansi gol da postigne, taki nikolic sine voli partizan i to je jedino dobro kod njega. Čiroki golman uspeo rekord da obori, najbrze je primio gol iz svake moguce situacije, da l sa 20 metara, 30 metara, zicer, penal i naravno autogol.O onom skakanju i trcanju necu da pricam, a to trcanje nam je donelo to da PARTIZAN krade vreme kao da igramo protiv reala, umesto ovima da uguramo 3 komada samo na kvalitet igraca, ali sto bi ti reko moramo samo vise da radimo al dzaba ti radis kad to vodi u propast...
l

lepi mića

pre 5 meseci

Ovaj čovek stvarno nema obraza. Ajde što je najgori trener u istoriji Partizana, nego što neće ni da ode pa to ti je. Pa to što ti zvezdaši kažu da ostaneš je zato što žele neznalicu na klupi ljutog rivala.
N

NkCZ

pre 5 meseci

A sta vam je bolje i da ode, ekipa je raspad realno. Drzava ce projektovati Zvezdu svakako. Kao da se ne zna
R

Realno istina

pre 5 meseci

Paaaa rival neki niste pogotovu ljuti. Bolja formulacija po meni je najmanje cijenjeni i voljeni rival.
R

Realno istina

pre 5 meseci

@NkCz nema neke logike kad se zna da je drzava ulozila vise u nkp pocevsi od licence pa nadalje.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Da hoće da cuti pa hajde već “moj rad pa moj rad”more mrs!
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Ove izjave iz naslova liče na one zlosrećne stihove za nesrećnije među nesrećnima "ulica rađa grešnike, i ja sam jedan od njih", a i Duljaj pomalo na preBrzog u proceni odnosa između stanja na tabeli i uspeha svojih taktičkih zamisli. Dobro nije rekao kako prilaze ruku da mu celivaju, jer i sam već može predosetiti da ga čeka dugo iskušeništvo.
i

igor978

pre 5 meseci

Godinu dana je čovek u Partizanu, dve krštene utakmice Partizan nije odigrao. Apsolutno negledljiva i bezidejna igra…deset meseci trenira igrače, a skače pored klupe svih 90 minuta i raspoređuje igrače po terenu rukama i vikom, kao treneri amaterakih ekipa…svaka njemu čast na ljubavi prema Partizanu, ali Duljaj nije za ovaj posao!
D

Deno

pre 5 meseci

Ma mars ,ako te cene oni ,onda idi njih treniraj .Kako vas nije sramota kompletno sve zajedno.Srozali ste klub na nivo drugoligasa.
1

13131454123155

pre 5 meseci

Duki, sine, kad navijaci Zvezde pocnu da te mrze, e tad radis dobar posao za Partizan. Do tada, ti si samo simpatican mladic koji, eto, nesto pokusava
P

Pazi

pre 5 meseci

Mi nikoga ne mrzimo, pa nismo mi kao vi. Nema razloga da mrzimo čoveka. Bilo koga, pa ni njega. Ako si ti takav, mi ostali nismo. Pođi prvo od sebe.
D

Doox

pre 5 meseci

Evo ja cu dolaziti na utakmice i dati podrsku igracima i tebi Igore i Upravi i Srpskom Fudbalu. Samo DVA SOMA JURA po tekmi? Igore javi na pm ili preko redakcije, hvala, mislim da je cena ok
7

768699

pre 5 meseci

Možda neko ostavku da podnese od uprave,ništa od toga dok navijači ne istjeraju ih. Zvezda jednu izgubi svi su na stadionu i čitaju svima bukvicu ,kod nas bojkotuju od kuće užas
E

El ninhoo

pre 5 meseci

Polako ali sigurno gubi kompas..
S

Salamnder

pre 5 meseci

Šta se ložite, tri dana nakon izbora, bodovno poravnati, čuvaće se klupe i mir. Dakle, laganih 1:1 jer je nemoguće da i Zvezda i Partizan ne prime gol i to vam je to. Ide Bahar kod Duljaja u pekaru, dogovaraju se da odigraju bratski, da ostanu treneri uz procente Baharove plate. Nama ostaje prepucavanje do proleća da vidimo 'ko je bolji' a daleko smo od dobrog, pokazala Evropa. Pljujete Duljaja a niko neće da dođe. Mi Bahata a znamo da ne smemo da ga oteramo, skupo jbg.
H

Hesler

pre 5 meseci

Podnesi ostavku čoveče i vodi sa sobom upravu i ove strance (Kalulua, Severinu, Medinu) jer nam sa tobom opet ne gine 4.mesto!Ti si najgori trener u istoriji Partizana, sprdaju se sa tobom i deca, trčiš pored one aut linije po loptu, alo bre indijancu idi više....
x

x122

pre 5 meseci

A ko ce umesto njega care? Ko ce da dodje dok su V poltroni u upravi? Pazi kad je njegov kum,Toma N rekao kad ga je ovaj zamenio da ce nam zatrti korene,da mu je to cilj!
p

ppp

pre 5 meseci

Genije, nama je veci problem odbrana a ne napad. A pozadi su sve nasi. Najsporiji bek na svetu Arandjel, a zatim Kiksare oba stopera do brzog ali nesposobnog Antica.
N

Ncrhl

pre 5 meseci

Manje price vise rada!
p

pp

pre 5 meseci

Ovaj nije normalan!
Z

Zukicc

pre 5 meseci

Grese sudije,tako je,da nisu gresili ne biste imali sada toliko bodova,vec mnogo manje!
S

Salamander

pre 5 meseci

To je tačno, prijatelju, imali bi 7 bodova manje.
N

NBGJBT

pre 5 meseci

Radničkom je trebao Slavoljub Djordjevic!!! Da je bio od pocetka borili bi se za Evropu

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Dosta je ove godine tih evropskih giganata Vosa,Partizan,Czvezda,Cuka,TSC,nemoj vise ko boga te molim
E

E moji nepismeni grobari

pre 5 meseci

Pa naravno da te poštuju jer za razliku od naših oni vide ŠTA RADIŠ!!! Ovaj folirant i neznalica...niko od igrača očima ne može sa ga vidi,smeju mu se jer nema blage veze sa trenerskim poslom,sve što zna je da trči po loptu loja je u autu! Doveo dva stranca za pomoćnike koji nemaji licencu za rad! Hteo da se ugradi na De Medini jer je LIČNO tražio platu mesečnu za De Medinu 30.000e a menadžer i igrač bez njega dogovorili 12.000e zato lik ne igra! Ljudi koji su igrali sa njim u Partizanu ne mogu da veruju kako se odjednom promenio kada je postao trener,kakvo ga je ludilo uhvatilo! A vi koji ga podržavate ste isti oni koji su podržavali Terzinog kuma i svedoka odbrana Stanoja!!! Sram vas bilo.Podražavate ovu nesreću samo zato što kao pljuje upravu koja ga DEBELO plaća!!!!!!!
H

Hesler

pre 5 meseci

Ovo za svlačionicu si u pravu 100%,niko ne može da ga vidi. Prvo pljuje igrače, dodvorava se upravi, navijačima, pa onda kao optužuje upravu za neredovnu isplatu, klasičan folirant! A sve strance on birao i doveo i opet kuka da nema kvalitet a oni igraju za 10 puta veću platu od ovih naših domaćih igrača.
E

E moji nepismeni Grobari

pre 5 meseci

@Hesler Pa ne pišem ja ovo bzv,imam info. Čovek je prolupao čim su ga postavili,počeo da priča šta treba da se jede,kako se u Šahtjoru jelo,ne priča sa dojučerašnjim saigračima,prijateljima...glumi nekog grobara i napada upravu ( koju treba motkom oterati) jer zna da će dobiti podrsku gluperdi koji ne vide dalje od nosa. Ovo za De Medinu oko plate je tačno 100000%...nisu svesni likovi kakav je to glumac i koliko ne zna.Ne vide da se ekipa raspada,da nemamo igru,juri rezultat ubacuje Šćekića...nego kome pisati,neka ih,neka mu se dive!
m

max alegri

pre 5 meseci

Duljaje fokus na derbi, Partizan je Dortmund a igramo protiv srpskog Bajerna i cele logistike Bundestaga, ajde tu da dobijemo i posle sto se nas Grobara tice mozes i 4. da budes, jer za vise nismo, ni tim ni ti kao trener, o upravi da ne pricam, ona je za drugu ligu. Pa u neka bolja vremena bice Partizan opet parni valjak.
Г

Групни

pre 5 meseci

свака част на оптимизму, али то (победа Партизана у дербију) ће се десити када се Лепа Лукић затрудни ...
B

Brana Vrana

pre 5 meseci

Zaboravio si reći da ako su oni za 3. ili 4. mesto onda ste vi Grobai kao navijači za drugu ligu..
c

cccc

pre 5 meseci

@GRUPNI ne zanosi se nismo ni mi nista bolji ako uzmemo bod ovakvi kakvi smo biću srećan.

Goran Tubin

pre 5 meseci

Cuj trener Radničkog kako javno kaže da je navijač Cz!!!! Dotakli smo dno pa možda i ispod dna. Sramno.
G

Godzila

pre 5 meseci

Pa čovek je igrao za Zvezdu 😄 Javno.
S

Sombor

pre 5 meseci

Smesan si.Covek igrao i bio kapiten u Zvezdi.
C

Cccc

pre 5 meseci

Pa vas Ilić je rekao da mu je žao što je njegov tadašnji klub pobedio partizaji,a čudno ti sto Djordjevic navija za Zvezdu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 5 meseci

Menjaj nick. Što si pisao, pisao si.
E

E75

pre 5 meseci

Igor Duljaj radi vrlo prljav poso !!!!
f

ff

pre 5 meseci

Verovatno nisu svi imali sa 6 jrampona!
V

Varela

pre 5 meseci

Vazura odlazi vise sram te bilo dno si odavno probio upucaj se.
i

ivan45

pre 5 meseci

Ja sam veliki zvezdaś . Ovog coveka,gospodina ( Duljaja) toliko cenim i postujem .Pravi gospodin.A mislim da jei dobar trener sa veoma limitiranim igracima. Svaka mu cast.Puno srece njemu j njegovoj porodici.Mada neka izgubi u derbiju. sportski pozdrav svima.
G

GostRadan

pre 5 meseci

Vodi ga kuci. Od kad je dosao, radi za gazdu, a to nije Partizan.
Г

Групни

pre 5 meseci

што се не заменимо, ви узмете Дућу а ми Баћу ... ?
m

merak

pre 5 meseci

Zašto ne napišete da je Duljaj posle utakmice ispred svlačionice Radničkog napao i udario jednog igrača Radničkog da leđa!!! Pa je nastao.haos i obezbeđenje ga spaslo?!
V

Vama da

pre 5 meseci

Dovedu Klopa ili Gvardiolu i ako ne bi bio prvak vi bi rekli da radi za gazdu.Vi ste otisli u potpuno ludilo.
X

XD

pre 5 meseci

Realno, da je parizan igrao evropu ili da Čuka i TSC nisu bio bi četvrti. I ovako, sa svim fokusom na prvenstvu ste izvukli 15 bodova od 85 minuta.
A

Ab

pre 5 meseci

Njemu ne prilaze navijači Partizana a kamo li Zvezde...
k

k(

pre 5 meseci

svaku utakmicu pri vodstvu partizana duljaj izvodi kanutea i uvodi šćekića i ne vidi da tu nastaje pravi raspad igre i ekipe u celini
i

idi bre covece

pre 5 meseci

Kanute je smejurija od igraca,Scekic je za njega klasa.
p

pero7

pre 5 meseci

idi sa njima i povedi i Vazuru..nemoj da mislis na navijace...snacemo se i bez vas..nemamo vaterpolo..fudbal..hokej...rukomet..podelili smo karte za kosarku..mi ostali koji nismo kosarkasi okupljacemo se na Avali da palimo telefone i da se slikamo...
p

pfc

pre 5 meseci

Pero, a gde sedas? Na moj ili njegov?
B

Bida

pre 5 meseci

Alo ljudi nebranim duljaja da on nije orihvatio da bude trener niko nije hteo igralibi bez trenera svi znamo da je nikakakav trener pa nama je vidja postavio stolicu oteraoje stanoja postavionam petrica brzo ste to zaboravili da nas dan danas gasiiiiii
D

Deka PG

pre 5 meseci

Aj' što nemaš veze s vezom, što nijesi realan, ali brate što si nepismen, ne mogu da vjerujem
T

Tsc X4

pre 5 meseci

Auuuu, koliko si ti nepismen. Mora da ti je rodjeni brat Milisav Kekez.
g

gorostas

pre 5 meseci

Nikad nisam pročitao knjigu, ali svaki dan čitam vesti i botujem protiv Srbije i Zvezde jer sam nevaspitani jugosloven koji nije video slavski kolač uživo kao ni i Partizan

VecaBg1971

pre 5 meseci

Aj ne lazi Duljaj, sram te bilo
R

Repac Plandiste

pre 5 meseci

Vidi još uvek nije sigurno da je Partizan izgubio. Barem ja ne verujem dok Zeks Pantic ne potvrdi. To sto ovaj vrsni poznavalac fudbala kosarke i sporta uopšte kaze i pop sto ocita to mu je to. Uvek je bio u pravu, i kad je pricao da sudije unistavaju Partizan, i da drzava unistava Partizan, i iluminati i Mosad ... Covek znae. Sa ovim su se složili..
A

Aebre

pre 5 meseci

Scekic i Sanicanin odgovorno tvrdim nisu igraci mozda ni za zonsku ligu.Poznavanje fudbala nula,tehnika nula,pozicioniranje nula,svaki protovnikov korner dva lika 1.9-1.95 gledaju pogubljeno a da su pravi samo oni da stanu ne moze im niko dati gol.Zao mi svih legendi koje trosimo zbog amatera u timu i lopovcina sa kojima se tale iz uprave
g

glavni

pre 5 meseci

Kad ces na jednu utakmicu Partizana glavati ateisto?
p

ppp

pre 5 meseci

Da dodamo i alibi najsporijeg beka Arandjela koji uvek kasni pa se ne vidi da gresi jer nikada i ne stigne do svog igraca nego se drugi bore sa njim.
g

giristas. IQ.mali

pre 5 meseci

Prešao sam na stotine metara da u kaficu gledam ovo?!
M

Mauro Tasoti

pre 5 meseci

O igri Partizana u poslednje vreme može mnogo toga lošeg da se kaže ali sve se može objasniti sa par reči,vodili smo 1:0 a onda se pored aut linije pojavio Šćekić.
a

a ko je doveo

pre 5 meseci

ko je doveo i uveo tog Scekica..sam nije usao..citava klupa nam je takva..sad smo kosarkaska publika..ajmo selfi intenet..deljenje karti..niko ne moze vazuru da otera..a sta je sa ostalim klubovima..bolje da se ugasimo nego da nam se smeju..i kosarku su nam dali da gubimo vreme...jos i kuglanje
D

Dachaa

pre 5 meseci

Novi golman nam je preko potreban!A o klupi da ne pricam..
c

cirkis

pre 5 meseci

hoce da ispinuje da kaze kako jedino on igra posteno dok drugi ne igraju posteno?! On je stub postenja pa ga zato pozdravljaju? a ne zato sto je bivsi reprezentativac
l

lala iz banata

pre 5 meseci

i onda u "derbiju" dolazi iks ko vrata tj. nema pobednika.
A

Alen 1514

pre 5 meseci

Ovaj Duljaj ce da bude najgori trener Partizana! Ako on ostane, ne cudi me da Partizan ponovo padne na 4 ili 5 mesto. Zasto uprava ne otera Duljaja? Zbog cega ga drzite kao trenera? Zasto navijaci Partizana ne skandiraju Duljaj odlazi? On je los trener, ali stvarno los.
D

Druze

pre 5 meseci

Dok su bili prvi na +6 bio je genije! Brzo menjate misljenje

VecaBg1971

pre 5 meseci

Jel te sramota da pominjes sudije, posle svega?!
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Stanoje vrati se, 🐑🐑🐑🐑🐑🐑 tvoje ne mogu bez tebe.
?

??

pre 5 meseci

Najjace mi je kad izjave, posle poraza naravno "necu komentarisati sudjenje". To nije nikakav komentar, al za glupe ljude
o

ojo

pre 5 meseci

Ostani Igore vole te Delije
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Do juče je bila nikada regularnija liga, od danas je nameštena više nego ikada🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪 7 u nizu 💪💪💪💪
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Kec u Nišu.
B

Best wishes

pre 5 meseci

More mars iz kluba
M

MileSrbin90

pre 5 meseci

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
G

GORDAN PETRIĆ

pre 5 meseci

E, ovaj gori i od mene...
S

Skauting

pre 5 meseci

Duleta Jovanovica u startnu postavu ako zelis da sacuvas mesto...
m

mirtp

pre 5 meseci

Dosadi vise, tata s njim!
b

bnj

pre 5 meseci

A sta radis Legendo..Doveo si nas prosle sezone sa drugog na cetvrto mesto, ove te petardirali Danci..Il se pravis lud il stvarno ne vidis da te ti navijaci sprdaju.Ako je ovo drugo,onda ti pomoci nema.

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Gledaju prenos Terzic i Mrkela, i kad video penal sto ono sviralo, kaze Terzic - e jeeeestee...
a

ahahaha

pre 5 meseci

Kaže to navijač kluba koji je nekoliko utakmica pobedio u 90+ posle tragikomičnih penala.
P

Poosi

pre 5 meseci

Teško je čitati tvoje komentare. Mi kad izgubimo prozivamo Terzića, vi kad izgubite isto prozivate Terzića. Ili je Vazura car ili ste vi debelo ograničeni, ali biće da je ono drugo.

Srpski samuraj

pre 5 meseci

Jesi bio na utakmici, internet legendo? 😁 Ovo ti je bila jedinstvena prilika da osetis realan svet.
@

@pfk

pre 5 meseci

Jok, penal je bio za vas protiv Surdulice u poslednjem minutu...kada vas igrac gurne stopera Radnika koji pada na vaseg napadaca?! To je za tebe bila penalcina! 😀😀😀

PFK NIŠ

pre 5 meseci

srpski nakuraj- bas te muci moj komentar:)? Kad vidim kako se potpisujes, pa slika opasna, ma idi...
E

E moj ti PFK

pre 5 meseci

Ako gledaš slike onda te se i mama stidi sto te je rodila.

Rici29

pre 5 meseci

Al mu ga smesti Slavoljub izjavom 😅😅😅
A

Ajajajajajaajahaahahaha

pre 5 meseci

😂😂😂😂😂😂😂, pa zasto da ti se ne dive i da te hvale, pa cak te i Terzinjo hvali da si pravi trener za Partizan.

Rici29

pre 5 meseci

Samo tako nastavi 😅 i svi te podržavamo! Čom krenuli porazi neko drugi kriv, a sudjenje protiv Čuke i nepostojeći penal protov Voše npr.nije mu smetalo. Hm malo čudno za poštenjačinu. A izjava dana "Sami smo nemamo ničiju podršku pa ni publike, ali nas podržavaju iskreni partizanovci!!! Hahaha znaci iskrenih grobara jedno 100tinak 🤣🤣🤣.
s

sasha lz

pre 5 meseci

odlicno, nek te vode oni da im budes trener, nemoj vise nama da pomazes

Sakur

pre 5 meseci

Koji je ovo klovan
a

a jako si

pre 5 meseci

Ga voleo do pre 3h!
K

Kakau

pre 5 meseci

Mislis klovn?
s

sasha lz

pre 5 meseci

misli ovan na kilo, takozvani klovan
Г

Групни

pre 5 meseci

ето, да ме јуче неко од нпр Карића, Митровића, или било којих богатих Ића, згазио не бих сазнао да ја стојим иза Игора Дуљаја, светске сензације, који је одолео да не буде 5, 6 у супер јакој, супер признатој, супер сензационалној Линг Лонг Лиги, где играју страх и трепет Европе, Српски Бајерн, Бачки Ференцварош, Јунајтед Чукарица и Новосадска Фортуна ! све признати клубови, па је тешко да ОНИ (а ти не воле Партизан) што су замислили пројектовано место, могу само немо да гледају рапсодију Дуљаја који од почетка има следеће проблеме: деца играча Партизана немају за млеко а играју се са кунинама, какви плејстејшн, играју по најтежим теренима и по некој непријатељској територији, немају шести крампон, голман болестан а склон је да напрасно оздрави, сви играју фер и коректно, а судије нису за коментарисање (неда Кум) ... па како бре да одржиш прво место ? када те Свој гура (Менинг) када те капитен буши (Марковић) када ти помињу пекару (они што не воле Партизан) ! ал' ја га волем, то је факат, то ми је љубав, највећа ... тако да Дуљаје, ја те браним, ево овим коментаром, на мој начин ...али нешто бих те питао ... а јел' може некако бар четврто место ... шесто ...мнного је Куме ... Од
P

Pa bolje da

pre 5 meseci

Igra Evropu Backi Ferencvaros nego zagrrbacki Partizan.
Г

Групни

pre 5 meseci

ма само Српски Бајерн са бројем Евро мечева као лептир купусар часова !
c

cika Daca

pre 5 meseci

Sedim sa unukom drugi razred, kada Duljaj ubacuje Scekica. Sta ovaj radi pita me klinac. Cuva rezultat dete, odgovorim mu.E jeste ga sacuvao, rece mi na kraju. Sada citam Izjavu Duljaju i povraca mi se!
s

sneg je prekrio breg

pre 5 meseci

Pa u pravu si Duki, kada nema štita krive su sudije i blatnjav teren.
B

Bida

pre 5 meseci

Vazno da tvoj klub ima stit od osnivaca do danasnjeg vodje uvek vodje iz nemanjine
n

napredni Igor

pre 5 meseci

Duljaj. Samo ni slučajno da pomeneš sudije,Vazura će sigurno ili Vučela.E moji Grobari ko nama klub vodi...
I

IVAN 82

pre 5 meseci

E sram te bilo, navijaci zvezde postuju to sto radis??A da ne kopas mogda ili radis u rudniku?? Pa te oni sazaljevaju. Samo spletom okolnosti i kvaliteta par igraca(saldanja,zahid,natko,belic) si bio prvi, jer tvoje znanje kao trenera je ravno 0 Nema ekipe koja nam nije napravila po 4,5 sansi, nocas je trebao Radnicki da dovije bar sa 4-1. Preuzeo si ekipu kvazi treneru na 2goj poziciji, jedva si sacuvao ekipu na 4toj. Sta reci o igri i o ponizenju u Evropi. I ti mislis da i dalje da si za trenera Partizana. Jesi za zvezdine navijace i Partizanove Autosoviniste!!!
c

cer

pre 5 meseci

ti si zalutao na klupu Partizana i na nasu nesrecu nemas obraza da sa nje odes sam
e

ejjj

pre 5 meseci

“Mene na ulici zaustavljaju mnogi navijači Zvezde koji poštuju sport i pošten fudbal i ovo što radim.“ da povratiš
M

Mjv

pre 5 meseci

Kao da sam cuo negde to vec. Mi ne glasamo za tebe, ali ti sta radis to je za svaku pohvalu…
R

Rommel

pre 5 meseci

Duljaj brate nisu ti navijaci realni, kao i ovi sto te pljuju. Kakav si trener to moze jedino da se vidi u inostranstvu. Sve ovo ovde je pokazatelj nicega. Generalno nam je ocajna struka a to pokazuje i cinjenica da nemamo nijednog trenera u Ligama 5, kao ni u Portugalu, Holandiji. Rusija, Saudi Arabija, Grcka u najboljem slucaju i ostali stazama Marka Pola. Od Kazahstana do Tajlanda, od Indije do Kuvajta.

Bojank91

pre 5 meseci

Neću da komentarišem suđenje - reče on iako ga niko za to i nije pitao. Ostaje misterija kako to da je PFK jedini klub koji ne može da izgubi pošteno.
M

Miskee

pre 5 meseci

Ja prijatelju kao navijac Zvezde zelim ti dosta zdravlja, i da jos dugo, dugo, dugo budes trener partizana

Ms

pre 5 meseci

Ima jedna stara poslovica bolje imati slabog protivnika nego jakog saveznika to garantuje uspeh narocito kada sz politika i sport u pitanju kod nas.
u

uzas

pre 5 meseci

Ko je sve danas trener pa i Igor.
s

slavuj

pre 5 meseci

Po čemu je trebao Partizan biti 4,5 stvarno mi nije jasno. Tim koji ima je sigurno kvalitetniji od drugih u Srbiji osim predsjednikove mjezimice u koju se sipalo nemilice. Zašto mu tim igra ovako to je pitanje. Zašto na današnjoj utakmici ni jedan bek nije centrirao u 16 metara, kao da su za protivnika imali neku evropsku ekipu, a ne Nišlije koje nisu dale gol 4 kola. Zašto mu igra Saničanin koji je štetočina ništa manja od Markovića. Zašto samo protiv Partizana Sava Petrov izgleda kao fudbaler i on i Belaković, a protiv drugih ništa. Znači do tebe je i tvoje ekipe. Onako dići lakat bez ikakve potrebe znajući da sudi čovjek koji je to samo i čekao. Sjetimo se penala u Pazaru i ck za Saničanina. Za što je doveden onaj Belgijanac , zašto nije dobio šansu? Zašto je korner pola gola samo za Duljajevu ekipu? Zašto ne skaču na centaršut? Kakva je uloga Šćekića u ovom Partizanu, dati loptu prvom do sebe znam i ja, spor do bola, visok a ne zna se postaviti za skok. Ko sve uzima novac u ovom klubu, strašno. Kada izvede Kanutea igra se raspada, a on to redovno radi nakon sata igre. Belić, poletio kao i drugi. Izgubiti od ovakvog Radničkog je sramota, a da ne pričam o katastrofi protiv Topole. Šta mu treba više, igra 11 na 11, imaš bolji tim a prespavaš poluvrijeme. Daš gol pa voda u ušima, to je do tebe i vođenja ekipe. Strašno je što u igri koju ti forsiraš nema nikakve ideje, uigrane akcije i sve se svodi da neko na individualni potez napravi višak i da gol. Zašto ti mali Ilić iznosi loptu kada ni jedan pas naprijed nije pogodio.Prekide igrate kao juniori, i tako će ostati. To što ti zvezdaši čestitaju samo ti ne shvataš zašto je tako. Oni bi voljeli da ti i Vazura ostanete do penzije. Skačeš po sut liniji i dodaješ lopte, to ni jedan trener ne radi. Prati igru podvikni kad nešto ne štima, a ne štima suviše često. Mogao bih ovako do sutra , a živim za to da ti ne kažeš nakon izgubljene utakmice, da ne zamjeraš ekipi, da je do tebe, prozovi one koji ne igraju na nivou, a prije svega idi na polusezoni i ti i onaj krpelj Vazura, koji pije krv i baš ga briga. Taj neće otići zbog podrške Nedića i ekipe iz Vlade koji su sretni jer ne ugrožavaš mjezimicu. Posle Belivuka i tvog 4 mjesta prošle godine, trebali su otići svi , čak i kuvari iz Teleoptika. Ne ni ti ni oni nemate ni trun samokritike . Ostaćeš crnim slovima zapisan u istoriji kluba da nisi otišao čak ni posle 4 mjesta gdje si izgubio 8 bodova prednosti nad trećim kada si imao zagarantovanu LE.Igore obraz đon, a nisi jedini, to te tješi i daje snagu da ostaneš?
A

Aqa

pre 5 meseci

Opušteno braćo grobari, titulu ne možemo osvojiti svakako,mozda u neka normalnija vremena.
G

Grajkula

pre 5 meseci

Sto, ko vam brani?? Tako ste kukali i za kosarku, pa tata strovalio 20 miliona drzavnih para..
l

lol12

pre 5 meseci

Niste po kvalitetu ni za top 3 realno.A dovoljno su vas gurali penalima u zadnjih 5 minuta na pocetku.Do sad je vec trebalo biti -10 kod vas
@

@Grajkula

pre 5 meseci

Strovalio 20 miliona u prvoj Željkovoj sezoni. Ove imaju oko 50 sigurno.
@

@Грајкула

pre 5 meseci

Спуцао је тата у КК од 2011. 170 милиона ,направио вам нови клуб,довео два Ф4 у БГ и џаба...пластика остаје пластика...што се тиче ФК ЦЗ,од 80 милиона дуга до довођења појачања од 3,4,5 милиона еура...

@Grajkula |

pre 5 meseci

I mi se pravimo ludi pa nemamo pojma ko nas saplice onaj isti koji je prvo spustio kosarkaski klub pa ga zbog svoje fotelje podigao ali nista vise nije ulozio nego u KK Zvezdu a ovde Partizan iznutra okupiran drzao se da bi se borio za koeficijent sada je spusten na nivo samo da se ne ugasi.Sve to zbog fotelje za nju bi dao sve a nju ne bi dao nizasta.