Kobni duel Živkovića i Markovića (© Star sport)
Kobni duel Živkovića i Markovića (© Star sport)

Dupli peh za Kruševljane: Mladen Živković slomio nogu

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.08.20. | 09:27

U nastavku sezone šansa za omladinca Jordanova

Veliki maleri zadesili su Kruševljane na startu šampionata. Imali su vođstvo, a ostali praznih šaka. Imali su i šanse za još koji gol Partizanu, a nisu ih koristili. Imali su i pouzdanog Mladena Živkovića, a u nastavak prvenstva moraju bez novajlije iz Mačve, pošto je iskusni golman izvukao deblji kraj iz duela sa Lazarom Markovićem u prvom minutu drugog poluvremena.

Posledica sudara kolenima, kad su jedan drugog „očešali“ je prelom noge 30-godišnjeg Požarevljanina. Sa terena stadiona „Mladost“ kolima hitne pomoći još za vreme susreta prebačen je u lokalnu bolnicu, lekari su konstatovali tešku povredu.

Izabrane vesti

Živkoviću je slomljena noga. Od tog tretnuka mi je bilo teško da vodim utakmicu“, rekao je posle meča Dragan Ivanović, trener Čarapana.

Ovo je druga teška povreda Mladena Živkovića na terenima Superlige. Leta 2016. pretrpeo je čak osam preloma na licu, od kojih je najteža povreda jagodične kosti, pošto ga je, dok je branio za Novi Pazar, zakačio tadašnji napadač Crvene zvezde, Predrag Sikimić.

Umesto Mladena Živkovića u drugom poluvremenu meča sa Partizanom među stativama Napretkovog gola stajao je mladi Aleksa Jordanov (2002), dobro odradio posao i nagovestio da je pred njim fina karijera, a usled povrede starijeg kolege sigurno će imati šansu da brani više nego što se nadao ove godine.


tagovi

Mladen ŽivkovićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara