Dušan Kerkez: Zbog 120 minuta protiv Vojvodine, ostali smo bez svežine

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 00:07

„Promenili smo sistem, mogu da budem ponosan na momke“

Bio je Dušan Kerkez na manje od pola koraka da ponovi uspeh Vladana Milojevića i stigne do trofeja masovnijeg takmičenja. Njegova defanzivna postavka delovala je kao švajcarski sat u prvom poluvremenu, ali su je razneli ulaskom Kings Kangva i golovima Aleksandar Pešić.

Sigurno je da će dugo na Banovom brdu žaliti za večerašnjim prilikama, ali iskusni stručnjak je poručio da nema šta da zameri ekipi.

Izabrane vesti

„Čestitam Zvezdi na duploj kruni, ponosan sam na sve igrače. Konačno smo protiv Zvezde odigrali pravu utakmicu, bilo je šansi na obe strane. Gorak ukus na kraju i ponos, jer znamo kako Zvezda igra poslednjih godina, posebno na svom stadionu. Bilo je lepo gledati danas finale. Imamo još jednu utakmicu da zaokružimo sjajnu sezonu“, bile su prve reči Dušana Kerkeza.

Čukarički je donekle iznenadio crveno-bele postavkom sa trojicom štopera.

„Promenili smo sistem, vežbali smo dva dana. Uradio sam to jer sam znao da su dovoljno kvalitetni i inteligentni. Falilo je svežine, igrali smo sa Voždovcem na veštaku, pre toga jednu i po utakmica sa Vojvodinom... Ne bih da tražim alibi, ali da nismo igrali protiv Vojvodine 120 minuta bili bismo danas svežiji“.

Kako posle svega pronaći reči utehe...

„Nema reči utehe, rekao sam da sam ponosan. Šansa se možda ukazuje jednom u karijeri. Izgledalo je za javnost da ništa ne možemo da uradimo. Igrali smo protiv najboljeg tima u Srbiji, na njihovom stadionu. Moraju momci da dignu glavu“.

Možda i najjači utisak večeri - gol iz kornera Marka Docića.

„Nije prvi put da on to radi. On je kvalitetan igrač. Posle povrede se vratio, on je naše zaštitno lice. Ponosan sam što predvodim takvog igrača. Nadam se da će još dugo biti u klubu“, zaključio je Kerkez.


tagovi

Dušan Kerkez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara