Komentari na vest

Dušan Kerkez: Zbog 120 minuta protiv Vojvodine, ostali smo bez svežine

R

Realno gledano

pre 12 meseci

Šteta što je dugo godina tavorio u nizim ligama i što neki superligaš nije ranije prepoznao njegov talenat, takodje i povrede ga nisu zaobišle. Docić da je mladji već bi bio u nekom top klubu i bio u startnoj postavi naše reprezentacije.
N

Nenad 1246

pre 12 meseci

Utakmicu je izgubio Kerkez! Trener je uvek odgovoran za igru tima. I pre sam pisao da Kerkez nije uspeo da sa timom da uradi defanzivni prekid, nedovoljno snažna igra u duelima, loša tranzicija i nesposobnost da primeni presing na zadnju liniju. Ovo mu je bio diplomski rad i nije ga položio!
D

Diplomski

pre 12 meseci

Diplomac,u čije ime ti pišeš?Ili ti je baš dosadno..biće da je ovo prvo!!
m

mora

pre 12 meseci

Neka vadilica da padne pa to ti je. Vorate da budete spremni za 90 min bez poluvremena, ne samo vi nego svi. Pa ide sad evropa, kup, liga, sta ce tad da bude
S

Sherlocked

pre 12 meseci

Ma da bre.. svima vama fali svezine 365 dana u godini. imali ste dovoljno vremena za odmor ne tupi ga. samo sto niste ni P od profesionalnih sportista u tome je problem.
Ф

Фк Метеор :-)

pre 12 meseci

Добар тренер. Ако сачувају костур екипе и доведу 2,3 добра и брза играча могу да буду веома незгодни јер играју на контре. Па у тој Лиги Конференција има тимова са којима може да се игра. Е сад кључна ствар је да ли је газди зинуло д..е само за брзу и лаку лову или има и неких амбиција и храбрости за искорак. Срећно.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Potrebni su vam gospodine Dusane Kerkez pojacanja.Spisak potencijalnih pojacanja Cukarickog-Danilo Arboleda,Frenk Kastenjeda,Gustavo Dulanto,Sebastijan Til,Sehio Penja,Kristijan Kueva,Emanuel Chabula Zambijac bio je na meti Vojvodine.
b

brdo

pre 12 meseci

Obavezno. Čuka može da pokuša da dovede Ada, koji izgleda nije zadovoljio Zvezdu pa je sada u Srbiji kao prase u Teheranu, Rubežića koji je dete kluba a postao je pouzdan, Tedića koji postaje slobodan a Čuka ga može oporaviti kao Đoleta Jovanovića i jedno pojačanje od pola miliona, mada je to verovatno Lučić