(©Starsport)
(©Starsport)

Dušan Đorđević napustio Kruševac

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.02.23. | 13:30

Većalo se sinoć pod Bagdalom, a šef struke se danas rastao od igrača

Vezao je Napredak juče osmi meč bez pobede u Mozzart Bet Superligi, četvrti poraz zaredom i napravio najnegativniji rekord u dosadašnjem toku sezone. Slavili su Pazarci pod Bagdalom (0:1) i kaznili sve velike promašaje domaćina u 80. minutu, golom Bojice Nikčevića sa penala.

Zato i ne čude današnji vesti iz Kruševca, trener Dušan Đorđević se pre treninga zahvalio igračima na saradnji i završio svoju misiju pod Bagdalom. Posle uspeha u Čukaričkom i Radniku, Čarapani nisu bili talični za beogradskog stručnjaka.

Izabrane vesti

Đorđević je bio jedan od malobrojnih trenera koji su od prvog kola bili na klupi superligaške ekipe, ali nije uspeo da izdrži do kraja. Na 22 utakmice sa Napretkom ostvario je bilans od šest pobeda, četiri remija i 12 poraza.

Moraće Napredak brzo u potragu za novim trenerom. U Kruševac narednog četvrtka dolazi niški Radnički, koji trenutno ima tri boda više od narednog domaćina i takođe se nalazi u donjem delu tabele.

Ostao je Napredak posle poraza od Pazara na dvanaestoj poziciji tabele šampionata, bar do danas, kada svoj meč protiv Partizana igra subotički Spartak. Teorijski, u slučaju trijumfa Mladosti GAT protiv TSC-a, prostor na tabeli od mesta koje trenutno zauzimaju Kruševljani do prva pozicije koja vodi u drugoligaški rang mogla bi deli samo gol razlika.



tagovi

Dušan ĐorđevićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara