Dva dana za Kutinja

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.08.19. | 17:40

Vreme ističe...

Filipe Kutinjo bi tebalo da se vrati u Premijer ligu do isteka dedlajna u četvrtak, a nakon što je od Barsleone dobio zeleno svetlo da može na pozajmicu.

Njegov prethodni klub Liverpul, kao i Arsenal, Mančester Junajted i Totenhem su pokazali interesovanje za sjajnog brazilskog ofanzivca koji od prelaska na Nou Kamp u januaru 2018. za rekordnih 155.000.000 evra muku muči sa pronalaženjem stare forme.

Izabrane vesti

Sada već 27-godišnji Kutinjo je sve pokušao u proteklih godinu i po dana u Kataloniji, ali su navijači Barse, inače zahtevni, izgubili veru u njega. Imao je početkom leta veliku želju da ostane i bori se za mesto u timu, ali je nakon dolaska skupocenog Antoana Grizmana pala odluka u razgovoru sa menadžerima da se razmotre druge opcije i alternative.

MOZZART KVOTA - Felipe Kutinjo ostaje u Barseloni (1,75)

Prema navodima iz Engleske, Barsa je dozvolila Kutinju da potraži novi klub, ali i da istovremeno uredi pozajmicu sa pravom otkupa sledećeg leta. Na nou Kampu se nadaju da će mu povratak na Ostrvo prijati i omogućiti da se fudbalski reanimira što bi mu povećalo vrednost koja trenutnoi opada stagnacijom.

Kutinju opcije ne nedostaju, ali je prednost dao svom prethodnom klubu Liverpulu za koji je emotivno vezan i gde ima dosta prijatelja. Ipak, Jirgen Klop je poprilično rezervisan jer ne vidi mesto za Brazilca u trenutnom sistemu, psoebno jer je Liverpul zaigrao mnogo bolje otkako je fudbaler otišao u Barselonu.

MOZZART KVOTA - Felipe Kutinjo prelazi u Liverpul (8,00)

Zato trenutno Arsenal deluje kao pravi izbor za Kutinja jer bi imao puno prostora kod Unaja Emerija dok i Mančester Junajted i Totenhem traže ovakvog kreativca, ali prvo moraju da raščiste sopestvene vezne redove. Kako bilo, pred Filipeom Kutinjom je odlučujućih dva dana ili 48 sati. Najgore bi bilo da za to vreme ne uradi ništa jer će posle toga morati da se pomiri sa sedenjem na klupi. A ona ume jako da žulja...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara