Komentari na vest

Dva gola i asistencija! Vlahović i Rugani u 95. minutu aktivirali 'eksploziv' u Torinu (VIDEO)

G

Gost 123

pre 2 meseca

Nadam se da će Dušana Silnog kupiti Inter, tako će se Juventus rešiti Dušana Prosečnog. Ali, Inter ima pravog napadača pa mu Sila iz Srbije ne treba a Arsenal ako je spao na tog ... eto mu ga. Evropsko će pokazati kolika je niškorist.
I

Internazionale

pre 2 meseca

Inter imam dva spica pa bi nam ovaj bio bas visak, ili bi sluzio za kup utakmice 😀
@

@ Internazionale

pre 2 meseca

Ma taj ne treba nikom, svi imaju bolje, videlo se prošlog leta kad ga niko nije hteo. Jeste Čelsi ali za realnih 25-30 miliona.
I

Inter Milan

pre 2 meseca

Opel se izvukli u 95 min.od ekipe koja se bori za opstanak!
J

JUVE xxy

pre 2 meseca

Odvratnijega Juventusa nikada pre!Bruka od trenera pa nadalje.Goni se Alegri više u Ternanu,ma ni za tamo nije više.
F

FIlip Cakic

pre 2 meseca

Vanja Bogdanovic ga vratila na fabricka hehe
V

Vuk Bogdanovic

pre 2 meseca

Dušan Silni
V

Vlahovic_najbolji_spic_na_planeti_zemlji

pre 2 meseca

Svaka cast Vlahovicu, dokazujes iz dana u dan da si najbolji napadac na planeti zemlji u istoriji fudbala. Ni CR7 ni debeli Ronaldo ti nisu ni do kolena. Neka dođe taj napadač današnjice da uvali 2 gola Frozinoneu ,pa neka se javi na Mozzart portal ako sme, da ga Admini odmah demantuju Vlahovicevim brojkama protiv giganata poput Frozinonea i ostalih. Svaka cast Duci, šteta što nisi Norvežanin,Haland bi ti u svim kvalifikacijama sedeo na klupi. Doktore svetskog fudbala 👏🤣
M

Monteroo

pre 2 meseca

Juve kako je pre dva kola batalio borbu za titulu dao se u goleade i popunjavanja budžeta za sledecu sezonu. Odjednom najbolja odbrana u seriji a prima pet golova od fenjerasa...
I

Inter

pre 2 meseca

Monteroo@ Najbolja odbrana u Seria A? Jeste, ali kad se ne bi racunao Inter. U toku ove sezone Inter je konstantno imao manje primljenih golova od Juventusa, tako da se sledeci put informisi. Drugo, nije Juventus sam od sebe batalio borbu za Skudeto, nego u poslednje vreme nisu uspeli da se izvuku kao ovaj put i mnogo puta pre toga.
T

Tik tak

pre 2 meseca

Kud je provuče rugani kao pravi centarfor
D

Dejani

pre 2 meseca

Budite realni barem sami prema sebi. Pobijedili su ekipu koja je na 16 mjestu hahaha …
k

kc3

pre 2 meseca

Duci legendooo
T

Trieste

pre 2 meseca

Bravo Dušane, samo nasatavi. 76 golova u Seri-i A, odlicno. Što se tiče tima, nije on kriv što su ostali prosečni. Bitno da je on u formi, isto tako i Jović, i naravno Mitrović.
N

Naravno

pre 2 meseca

Da je bitno. Taman da budu spremni za evropsko prvenostvo i tamo da nas napune Englezi i Danci, a ova trojica jedan drugom kresnu zene... I 'ajmo ponovo, Sp pa Ep i opet ponizavanje i gazenje od Svajcarske i sl.
C

CL16

pre 2 meseca

i ako Juventus cijelu sezonu ne igra lijepo, bajno i sjajno, sada je nastupila jedna kriza koja traje ravno 5 kola. dokaz te krize je lagano primanje golova, kako ko sutne na gol Juventusa lopta zavrsi u mrezi! bukvalno se to desava zadnjih 5 utakmica. prije malo vise od mjesec dana ovaj Frozinone je razmontiran sa 4-0... a sve je nekako krenulo Rabiotovom prvom povrijedom. mozda ovaj gol malo razdrma ekipu i vrati je pobjedama!
R

Riko-1908

pre 2 meseca

Od kako su izgubili od Intera sve im krenulo niz brdo hahahaha
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

Dušan Silni! Kakav napad imamo i svi u formi. Zato u odbrani duva jugovina...
Č

Čitalac

pre 2 meseca

"Juventusu je ovo bilo spasonosno slavlje i prekid serije od četiri uzastopne pobede u svim takmičenjima."

Владан

pre 2 meseca

Иди брале, код тобџија и Артете.. да те Бог погледа.. има сви да трче за тебе... надаваћеш се голова ка Анри.. бежи од ових бедака.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Odlicno izdanje Vlahovica! Samo da ovako nastavi!👏👏👏👏
S

Schumi

pre 2 meseca

Вечерас? Чудан термин за утакмицу одиграну пре сат времена...
I

Inter Milan

pre 2 meseca

10 put ove godine daju gol posle 90 minuta....
I

Internazionale

pre 2 meseca

Video sam to njegovu eksploziju protiv Intera. Eksplozija zvana borba za 2 mesto. hahahahaha
I

Ivan 48

pre 2 meseca

Pa vi ste bili prosjecni od 2011 do 2019 koliko puta bas niska mjesta na tabeli 7 8 bili ste neloliko puta, svaki derbi gubili, i u vasoj eri dozvolili da vam Napoli i Milan uzmu titule
V

Veto123

pre 2 meseca

@Ivan 48 Prosecnu od 2011 do 2019?!? Druze… oni su od nastanka italijanske lige prosecan klub, uvek su se borili za 3-4-5to mesto na tabeli! Svaka cast za LS ali majstore, ne mogu oni nikada biti veci od Milana recimo, zna se da je italijanski derbi Juve-Milan. U svakom slucaju, simpatican klub taj Inter 😂
I

Internazionale

pre 2 meseca

Zasto ste pobegli od evrope!? Da bi bili spremni za 2.mesto. hahaha
I

Inter

pre 2 meseca

Veto123@ prosecan klub, koji ce verovatno od ove sezone biti 2. tim sa najvise Skudeta u Italiji. Toliko o proseku. Raspitaj se zasto Derbi Italije je mec izmedju Intera i Juventusa, a ne izmedju Milana i Juventusa. Nikad Milan i Juventus nece imati takav rivalitet kao sto ga imaju Inter i Juventus.
K

Katapult

pre 2 meseca

@Inter Ahahahah Juve-Inter derbi Italije?? Ti mora da si klinjara neka kad se toliko razumes… Sto neko gore rece, simpatican klub taj Inter
I

Inter

pre 2 meseca

Katapult@ pa ovde se vidi ko se razume, a ko ne. Nebitno je da li sam klinac ili nisam (a budi siguran da nisam), svako ko se i malo razume i prati Seria A zna koji duel nosi naziv Derbi Italije, tako da se malo raspitaj, pa onda komentarisi. Postoje nazivi za nekoliko derbija u Italiji, npr. Sunca, Dela Madonina, Italije itd. pa ti mozes da ubacujes koga hoces u te derbije, ali se jasno zna koji klubovi igraju koji derbi.
P

Prdoje

pre 2 meseca

Protiv Frosinone? A gde će biti na evropskom prvenstvu?
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Vreme je za Englesku Brate... Engleska Liga place za njim. Ovaj Djubretus je Katastrofa od Ekipe i dalje se pitam kako je moguce da sa ovakvom igrom pa i rezultatima mogu oni da budu drugi na tabeli. A jos veca mi je misterija su ispred : Lazia,Rome,Atalante i Napolia ...Kako su oni onda tek losi. I kako je moguce da su uopste isped Milana ??????!!!!!!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Jedino vlahovic vredi nesto u juventusu. Ovo ostalo… Da nije njega, bili bi ekipa sredine tabele. Bezi dusane odatle, glavom bez obzira.
w

we

pre 2 meseca

Treba mu pet sansi da da gol. uzasno se krece, nonsalatan je, nije fokusiran. Nisu igrali protiv vrhunskog tima nego Frozinonea.
B

Babaroga

pre 2 meseca

Dušan Silni!!! ⚫⚪
V

Veliki Juve

pre 2 meseca

Ne postoji klub koji ima takvu energiju, mozda Liverpool i Real samo
R

Realno samo

pre 2 meseca

Pre je odlika nase reprezentacije bila izvrsna odbrana, Kolarov, Vidic, Ivanovic.. cak su i bili bolji strelci od svih napadaca, a sad napad nikad bolji, sva tri spica u top formi, a dobrih štopera ni na vidiku
G

Gostgost

pre 2 meseca

Dobri stoperi na klupi ili nisu pozvani. Nije im dobra rakija.
N

Nikako

pre 2 meseca

Da se uskladimo.
B

Bel

pre 2 meseca

Koji su dobri stoperi na klupu?mi imamo prosečne stopere sličnih kvaliteta jedan je bolji u jednom segmentu,drugi u neko drugom uglavnom nijanse i stvar ukusa ali činjenično prosecni nijedan za top ekipu.
Z

ZZ Crew

pre 2 meseca

Mitrovic Vlahovic Jovic Ratkov, realno jedan od jacih napada na EP. Da nam pozavide puno jace reprezentacije
G

Gostgost

pre 2 meseca

Steta sto ce u prvih 11 da bude igrac iz rekreativne lige
J

Jack Sparrow

pre 2 meseca

Prelazaj u Arsenal pravi potez za karijeru ukoliko ovaj Juventus ozbiljno ne remontira tim. Cak bi i u onakvom Celsiju imao bolji ucinak nego u Juveu.
i

iove

pre 2 meseca

Svaka cast Vlahovicu, dobro je igrao al mi je neverovatno na sta je spao Juventus, da se cupa u 90+5 protiv Frosinonea, i tako vec nekoliko godina….
s

stgo80

pre 2 meseca

aktivacija eksploziva protiv frozinonea... kambijaso place na kraju utakmice, placu navijaci na tribinama, pobeda u poslednjoj sekundi. sta doceka crni juventuse... a pominje se nekakva trka za titulom, greh
E

E moj ti...

pre 2 meseca

Ali "asistencija", ocajno zahvacena lopta koja je srecom zavrsila kod Ruganija
G

Gostpoipoi

pre 2 meseca

Ubica timova koji se bore za opstanak 🤣
M

Mister Madeira

pre 2 meseca

Juventus je komičan. Da li neko poznaje komentatora sa arene, mladena stojanovia? Šta je ono ljudi moji? Čovek je izmedju 50 i 60 puta izrekao reči "kažem" i "dakle". Krvare mi uši.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Dva gola i asistencija za pobedu, nosi ih decko!!! Bravo Dusane silni!
i

inter 1997

pre 2 meseca

da li ima 4 utakmice ove sezone da je juventus pobedio da nije 90+?
h

halo

pre 2 meseca

Samo protiv ovih Frozinonea i zna, a kad treba protiv Intera, nema ga ni na mapi, tad je previše zauzet odmeravanjem tuđih žena.
G

Graham Twain

pre 2 meseca

Protiv Intera i mnogi bolji napadaci nisu se naigrali. Cak i jedan Haaland u finalu LS. Tako da ne palamudi nepotrebno