Komentari na vest

Dva lica Mikela Artete: Kao neutralac branio sudije, kad njega "pokradu", onda vrišti

T

Trololo

pre 6 meseci

Kako se nije zalio kada je Gabriel rvackim zahvatom oborio Hojlunda, a nije dosudjen penal? To je bio dosta ocigledniji faul i nikom nista na kraju.
k

kme kme

pre 6 meseci

Klasični španac...

Marko Pavlovic

pre 6 meseci

Čoveče na šta se ti žališ imali ste jedan šut u okvir i to uhvatio živu loptu. Gol čist. E sad da je bilo grubo, bila gruba cela utakmica sa obe strane. Nego sad trese ti se klupa sa milionskom platom, pa ajmo kuknjava. Treba te kazniti max.
T

Topdzija

pre 6 meseci

Не жали се на то што су шутнули једном у оквир гола већ што је признат сраман гол. Овде на порталима се размишља само навијачки. Нико али баш нико не би смео да буде гуран од стране судија. Њукастл ево две године игра са Арсеналом не фудбал него рагби и то им судије дозвољавају упорно. Последња утакмица Бруно минимум четири старта за жути, Бурн 3, и наравно само један жути! Нисам противник мушког фудбала чак напротив, али оно што они играју је ван сваког разума фудбалског, били не били навијачи!!
9

999

pre 6 meseci

Jel Klop stao u odbranu Artete i Arsenala prosle godine kad su im protiv Brentforda pogresno izvukli linije i priznali nereegularan gol? Sudije se isto izvinjavale kao Liverpulu za Diazovu situaciju.. Ne sjecam se da je tada bio ovakav tekst..
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Plus izvinjenja zbog nesviranog penala protiv newcastla na emiratima, pa izvinjenja za ponisten gol na old trafordu, nekako non stop se izvinjavaju Arsenalu za svoju nesposobnost. Dok npr klub sa 110 optuznica bez problema u zadnjih par nedelja, izmisljen penal protiv MU, gol iz cistog ofsajda par kola pre, oprosteni kartoni kovacicu protiv arselala, nekako svaka odluka u njihovu korist, oni i totenhem zasticeni ko beli medvedi.
9

999

pre 6 meseci

Upravo to. Godinama masa odluka ide u kontru Arsenala, cak i one koje su ocigledne. Prosle godine u tijeku najvece borbe za titulu, onako te osakate protiv Brenftorda i nikom nista. Ovde sad ostete Liverpul na samom pocetku prvenstva, o tome se prica vec dva mjeseca. Dvostruki arsini u svom najjacem obliku. Sitiju i Totenhemu sve odluke idu u korist. Aj Totenhem i nije bitan, taj klubic svakako samo popunjava broj u ligi, ali Siti pored toga sto su realno najjaci, sve odluke im uvijek idu u korist.
g

gost8

pre 6 meseci

Iako je mogao tada da kaze nesto vise,sasvim je razumno da je besniji kada se dogodi njegovom tomu.Liverpul i Arsenal da se udruze I da odvedu na sud ove prevarante.Dosta vremena sam mislio da se u Pl nehotice steti svima nebitno ko je klub jer ne znaju da rukuju var-om,medjutim Njukasl i Siti prednjace po koristima od toga....
K

Kleo

pre 6 meseci

Isti licemer kao Klop.
G

Gost300

pre 6 meseci

Bio bi i vas da se ne bori za zivu glavu i opstanak sa ulozenih milijardu eura,a ako je iko bio licemjer to je bio Murinjo na klupi chelshita,trosio najvise u ligi,davao najvece plate,a svakog prozivao...
9

999

pre 6 meseci

Licemer zbog cega?? Sto ne zeli rizikovati kaznu zbog drugih klubova? Dao diplomatski odgovor i dovidjenja. Bolje on od nas zna da su sudije ocajnee. Mozes onda zamisliti koliko mu se smrklo da covjek sad rizikuje ogromnu novcanu kaznu i kaznu zabrane vodjenja utakmica zbog ovog sto je rekao.. Ako je neko bio ostecen i prosle sezone i godinama unazad, to je Arsenal, pa ih niko nije branio.
t

test111

pre 6 meseci

Bez da ulazim u razloge Mikela Artete, samo ću reći da ne znam koliko ima smisla pratiti ovu ligu, jer kad god su tesne odluke, uvek se presudi u korist arapskih para.
R

Rale123

pre 6 meseci

Pa normalno da jeste, zato što je Siti trenutno najbolji klub državi, tako je i Mančester Junajted bio povlašten, kad je Ferguson bio na klupi, kao i svi najbolji klubovi što su povlašteni kad je upitanju donošenje sudijskih odluka.
W

Whatif

pre 6 meseci

Sta redakcija hoce da kaze? Da se Arteta zali bezveze? Idi mrzitelji Arsenala ostavite se nogometa. Ljudi su laktove u facu primali bez upozorenja, gol sto je priznat je smesan! Stidite se tko god od ovih novinarcica pise teme o Arsenalu
2

2905

pre 6 meseci

Kao Zeljko Obradović...
A

Aebre

pre 6 meseci

Ubi vas Partizan pojedoste se u sebi nema vama vece kazne!