Dva nova gola podgrejala staru priču: Verona zaokružila Džigija

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.07.20. | 16:45

Cena minimum 2.000.000 evra

Bio je to u petak veče još jedan fudbalski šou Nikole Ninkovića u Askoliju. Njegov tim je gubio kod kuće 2:0 od Pordenonea, ali je srpski fudbaler preuzeo konce u svoje ruke i doneo bod crno-belima (2:2).

Postigao je Ninković oba gola za Askoli, prvi čak glavom, a odmah sutradan su italijanski mediji podgrejali staru priču, koja se vrtela već ove sezone: velike su šanse da se Džigi vrati u Seriju A naredne sezone, jer je na listi želja Verone.

Izabrane vesti

Trener Verone Igor Jurić voli igrače sa prostora bivše Jugoslavije, kod njega Darko Lazović briljira na terenu, a sada mu je želja da u timu vidi i Nikolu Ninkovića. Bez obzira što je srpski vezista imao i ove sezone ispade zbog kojih je kažnjavan, ovo mu je najbolja takmičarska godina otkako je otišao u Italiju.

Na 32 utakmice za Askoli Ninković je ove sezone postigao devet, a asistirao za čak 13 golova! Za njega je zimus bio zainteresovan i Napoli, ali sa željom da ga kupi pa da ga pošalje u filijalu Bari na pozajmicu, što se lucidnom vezisti nije dopalo i rešio je da ostane u crno-belom.

Kada se pominjala priča da bi Ninković mogao da ode, čelnici Askolija su saopštili da je njegova cena 2.000.000 evra i da ga neće pustiti ispod toga. Čisto da i u Veroni znaju da spreme keš kada krene letnji prelazni rok.


tagovi

AskoliVeronaNikola Ninković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara