Komentari na vest

Dva poklon gola, Mančester Junajted zahvaljujući De Hei uzeo Čelsiju ono po šta je došao (VIDEO)

L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Jeste vidjeli šta im Matić radi. Ronaldinho potezi, pete, driblinzi, slanje po burek i cevape..
Y

Yaya Sanogo

pre preko 2 godine

Trenerski tim Manchester Uniteda je verovatno najgori u top 15 liga sveta ako ne i vise. Moze li neko da pojasni koja je svrha imati McTominaya na terenu? Najgori fudbaler koji igra za United jos od Djembe Djembe.
Y

Yolo simeone

pre preko 2 godine

Najjace gde momak dize ruku, trazi ofsajd. Izigrava igracinu, a panj obicni, sa sve penalima koje se tripuje da zna da izvodi.
V

Vessko

pre preko 2 godine

Mount i Havertz side,a Loftus Cheek igra.Dok god bude tako gubit ce se bodovi.
G

Gost x

pre preko 2 godine

Zar nije bio prvo prekrsaj na Bailiju o ovom penalu mogli bi do sutra celizi nest bolji al nist konkretno fred brazilac treba da je kreativac on trazi neki lob pozzz
d

drobilica kicme

pre preko 2 godine

Ovaj junajted je postao toliko seljacka ekipa,nisu napravili jednu akciju 90 min. Skrcali milijarde na pojacanja,a igraju gore od barnlija,i barnli bi vise pokazao.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Pratim fudbal 35 godina, i ako moze neko da mi objasni sta igra Mancester Junajted? Nista mi nije jasno. Koji je ovo stil fudbala? Hvala unapred. Srdacan pozdrav.
Д

Домаћин

pre preko 2 godine

Де хеа је уз Роналда најбољи, убедљиво најбољи играч ове сезоне.Баија да га послужи мало здравље,био би страшан тандем са вараном,тељеш је Роберто Карлос за шоа,и он мора да игра, јунајтед под хитно да доведе још једног по могућности офанзивног десног бека, друга ствар јунајтед треба да игра са ван де беком и матићем назад,не знам како људи не схватају да је ван де бек box to box играч,то што је он играо шатро 10 у Ајаксу,то није била десетка он је по формацији играо из тадића који је био на позицији шпица,али ту је уствари Тадић био плејмејкер,паметном довољно.Ово напред не бих дирао Бруно испред Санчо десно рашфорд лево и роналдо у шпицу и уз иоле нормалног тренера бог да их види.Људи невероватно ми је да кажете да играју лошије са роналдом ахахахахахах,па човек их је спасио у једно најмање 7 мечева ове сезоне,па није он сам пред голом па му они додају лопту,па му наместе готов погодак,колико Роналдо "буши" тренере имате доказ овај нови филм за јуве,човек је био чистокрвни лидер ни један једини пут није причао лоше о пирлу или имао свађу са њим,а медији су ширили причу да јесте, једноставно човек има 37 година ускоро не може он као некад да трчи 90 минута,али он је и даље најбољи финишер на свету уз левандовског,па вала за 20 година играња,могу и ови млађи сад мало да трче за њега,ако им је глупо да трче за роналда,знајући да ће он дати гол,онда не требају озбиљан фудбал да играју.
O

Oopkk

pre preko 2 godine

Koliko ja znam , on je se nekoliko puta ljutio na Pirla kada ga je izvodio iz igre
d

dfdfdf

pre preko 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno ! Samo 4 gola je ove sezone dao u ligi.

Kameni

pre preko 2 godine

Nemam ništa protiv Ronalda ali čim sam video da ulazi znao sam da Junajted neće dobiti. Protiv Čelsija treba da se trči i to dosta, a ne da se maše rukama na travi. Čelsi ispušta bodove protiv Junajteda, stvarno smešno.
9

951357

pre preko 2 godine

A pre nego što je Ronaldo ušao, baš su napadali... Mislim, napadali da pređu pola...

Kameni

pre preko 2 godine

@951357 pa nisu napadali, u tome i jeste poenta. Tom izmenom su se samo unazadili po tom pitanju, umesto da je pojačao presing sa Ronaldom je to igrač manje. Nisam rekao napadati u smislu stvarati šanse, nego trčati u smislu zategnuti linije i održavati presing.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Neverovatno da Rashford trci pola koraka ispred Sancha i ne vidi da je non-stop u ofsajdu... Sreca pa Sancho zna fudbala, inace su i taj poklon mogli prokockati

Perkan

pre preko 2 godine

Na ovom nivou fudbala bi trebalo da se zna, ako tvoj tim ima korner, i protivnik kreće u kontru iz kornera, a lopta ide poslednjem igraču u odbrani (u ovom slučaju Jorginho) , duvaj tu loptu u aut ili ka napred, za šta ideš na prijem koji moj? Ah pa da, da bi odradio spektakularan pas ka Mendiju pozadi. A zatim i maestralan potez Freda, druže, na koju foru on konstantno igra u Junajtedu ja stvarno ne znam.. Ali dobro, valjda umor i manjak koncetracije čine svoje
h

hm

pre preko 2 godine

kako je moguce da var ne vidi kako ridiger drzi za vrat matica???
G

Gost_

pre preko 2 godine

Fred igra box-to-box AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
W

WanBi

pre preko 2 godine

Solidna utakmica, Čelsi napadao, Junajted čekao kontre. Drago mi je zbog Sanča i drugog gola zaredom. Wan Bissaka odigrao dobru utakmicu izuzev napravljenog penala, ali budimo realni sprečio je čist gol Vernera sa 5,6 metara. McTominay definitivno nije za Premijer ligu, previše ograničen fudbaler za ovaj nivo igre. Junajted nakon ulaska Ronalda je postao bezopasan i u kontrama, neverovatno je da čovek izgleda kao da nema želju za igrom, nakon 5 minuta na terenu je izgledao kao da je odigrao 85 i pored toga dobije bezpotreban zuti karton. Što se Čelsija tiče, danas svi na visokom nivou osim Žoržinja i Rudigera, koji iskreno nije pokazao ove sezone onoliko koliko ga hvale, štaviše mali Čaloba mi deluje bolji igrač od njega. E sad da li je bio faul nad Bailijem pre sviranog penala, to ne znam, izgledalo mi je kao da jeste, ali svakako bi Čelsi postigao gol nešto kasnije. Solidne dve utakmice Kerika kao trenera.
G

Gostic de cic

pre preko 2 godine

Ljudi, na koju foru fudbalom se uopste bavi ovaj Fred, ako neko moze da mi pojasni ?
W

WanBi

pre preko 2 godine

Fred danas odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu ipo dana. Danas je imao jedinu grešku i to je bio onaj pokušaj loba. Ne znam da li si gledao celu utakmicu ili pričaš po difoltu.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Samo zbog onoga pokusaja loba pljujes covjeka, to mi govori da nisi gledao utakmicu uopste jer bi vidio da je bio medju boljim igracima meca, nego je lakse na talas sprdnje sa njim ulecet nego objektivno sagledat stvari da bi te sto?? Vise cijenili nebitni citaoci ovoga portala ili da bi ispalo sa si kao pametan nesto??Sumnjam.
I

I have

pre preko 2 godine

Ovo je jedna od najneverovatnijih utakmica koja je zavrsila neresenim rezultatom, ikad. Kad su derbiji u pitanju. Junajted je toliko nemocan da ne moze da se gleda.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Zorzinjo castio Junajted, Van Bisaka uzvratio poklon.
G

Goat111

pre preko 2 godine

Kakav je ovo tekst, sancho na srecu dao gol, sto bi bilo da je promasio, smak svijeta, sokantnih 2:0 kao da smo barnli, vi novinari makar budite objektivni za promjenu, ne bi vas niko napao da to radite…
x

x protiv

pre preko 2 godine

sampiona evrope cim su ostavili egomanijaka na klupi....i ubace ga u igru i primise gol posle 2 minuta
9

951357

pre preko 2 godine

Ma naravno. Pre toga su dominirali, i on je pogrešio pa zato pao gol, je l' da?
R

Realnost

pre preko 2 godine

Naslov fuj. Celsi je izvukao 1:1 jer zbog Freda sebicnog i sudije mutavog. Za sta covjek svira penal, da Bog dragi sacuva. Celsi jeste trenutno bolja ekipa, ali nista posebno nisu pokazali veceras.
M

McFred

pre preko 2 godine

Moram priznat da mi je Fredov agent idol! Čovek je genije, Fred treba lik da mu istetovira na grudima i prepise pola svoje imovine, jer da njega nije ovaj omaleni Brazilac mislim da ne bi igrao ni u Linglong ligi. Zahvaliti se Keriku, koga gotivim ali ovo je bukvalno isto kao da gledam Oleov Junajted… nadam se Ralfu pa da se spasava sezona jer ovo ni na šta ne liči opet.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Vidi se da nisi gledao mec, fred doktorski odigrao u veznom redu, a ti si vidio onaj pokusaj loba jbg da je uslo bio bi ti drukciji komentar ovako samo znas da pljujes na osnovu senzacionalistickim naslovima…Odgledaj nekad cijelu utakmicu, nece te povrijedit obecavam ti…
G

Gost123

pre preko 2 godine

Jorginho i Ballon d'Or? Hahahaha.

Kameni

pre preko 2 godine

Jedino ako podele pedesetak nagrada ove godine.
A

Alicante

pre preko 2 godine

Auuuu ljudi moji šta vi pišete? Žoržinjov kiks? Kiksao je Tijago Silva. Jel moguće da ste pomešali ta dva čoveka? Još u naslov stavili hahahahaha
H

Henry Hill

pre preko 2 godine

Prosečan slušalac Gojka Andrijašvića.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Ne brukaj se,Jorzinjo pogresio. Jos se podsmevas...polako druze.
A

Azex

pre preko 2 godine

Ponovio se Barnli, idemticna utakmica protiv niskog bloka celsi tesko stavlja 3-4 gola i to je problem. Junajted u derbi mecevima cesce da igra sa tri defanzivna vezna bolje je tako nego da izmisljaju nesto i onda bude kao protiv sitija i liverpula. Mada su i danas dosta srece imali ali bod je bod.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Ne znam šta mi je gore da gledam, ono bezidejno kod Olea ili nešto ovako gde te protivnik pregazi ali se nekako izvučeš bez poraza. Igračima fali da konstantno igraju a ne jedan dobar potez pa tri loša. Sviđa mi se što Kerik koristi dosta rotacija, i u formaciji a i u sastavu. Uvek treba imati nekog džokera u rukavu. Stvarno ne znam kako je Junajted izvukao danas bod.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Uh kako me Odoi iznervirao. Dva puta covek toliko sebican da nece da doda Verneru loptu koji je u 6X boljoj poziciji. Mada kakav je Verner panj mozda i bolje sto mu nije dodao. Inace Celzi mnogo bolji. Steta za prosute bodove.
R

Rudiđer

pre preko 2 godine

Ovaj Jorginho je lopata
@

@ssss

pre preko 2 godine

U izboru je za najboljeg igrača sveta. Po mnogima je zaslužio i da dobije to priznanje, jer se više ne gleda toliko individualni kvalitet već titule koje je igrač osvojio. Pa tako dolazimo do apsurdne situacije da igrač iz vezne linije koji više igra u rikverc nego napred i kojem je vrhunac kreativnosti da doda loptu prvom igraču do sebe pod uslovom da ovaj nije udaljen više od dva metara bude u najužem izboru za najboljeg igrača. Ranijih godina dok je fudbal imao šmek ovakvi igrači su služili za donošenje vode.
@

@ssss

pre preko 2 godine

U izboru je za najboljeg igrača sveta. Po mnogima je zaslužio i da dobije to priznanje, jer se više ne gleda toliko individualni kvalitet već titule koje je igrač osvojio. Pa tako dolazimo do apsurdne situacije da igrač iz vezne linije koji više igra u rikverc nego napred i kojem je vrhunac kreativnosti da doda loptu prvom igraču do sebe pod uslovom da ovaj nije udaljen više od dva metara bude u najužem izboru za najboljeg igrača. Ranijih godina dok je fudbal imao šmek ovakvi igrači su služili za donošenje vode.
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Hehe, klasicna Football Manager utakmica, posed 67/33, sutevi 20/4, korneri 15/1, sve za Chelzi, i opet 1:1......
I

I

pre preko 2 godine

24/3 u sutevima.