Dvaput ušao u Superligu, sad bi da je igra

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.20. | 16:25

Nemanja Krstić se rastao sa OFK Bačkom

Najpre mu je to uspelo u sezoni 2017/18, kad se sa Mačvom dokopao elitnog ranga srpskog fudbala. No, kako je istog leta po promociji Šapčana promenio sredinu nije dočekao da sa njima igra Superligu. U tek okončanoj sezoni isti uspeh Nemanja Krstić je ponovio kao član OFK Bačke, međutim, s obzirom da mu je istekao ugovor trenutno je u potrazi za novom sredinom.

Kako kaže, cilj mu je da se konačno oproba u Superligi.

Izabrane vesti

Zadovoljan sam urađenim u sezoni iza nas. Prvenstveno svojim učinkom, jer sam odigrao svih 30 kola, postigao šest i namestio još toliko golova, što je zadovoljavajući bilnas za zadnjeg veznog fudbalera. Nadam se da će mi takav skor doneti angažman ili u inostranstvu ili u Superligi, to mi je cilj“, komentariše Krstić.

Momak iz Ljubovije dosad je u karijeri igrao za Inđiju, Napredak, Kolubaru, Loznicu, Mačvu, čačanski Borac i Metalac iz Gornjeg Milanovca. U prošloj sezoni bio je kapiten tima iz Bačke Palanke.

Od početka ciklusa ambicija je podrazumevala plasmana u Superligu. To smo na kraju i ispunili kao trećeplasirani tim Prve lige Srbije. Prijatejski smo se rastali. Veliki ulogu u mom dolasku u OFK Bačku odigrao je trener Trivo Ilić, klub se s njim rastao posle nekoliko kola, došao Dejan Rađenović, s kojim smo posle teškog starta došli do elite, pa sam i njemu zahvalan na saradnju“, dodao je Nemanja Krstić.


tagovi

Bačka Bačka Palanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara