Komentari na vest

Dve nove opcije za Falčinelija iz Serije B

D

Deyan X

pre preko 2 godine

Dal je moguće da Falcinelli nema ponudu iz Serije A. On je iz Bolonje dosao u CZ, igrao godinu dana, i sada ide u Seriju B. Ispade da je nazadovao ovde u Srbiji....
A

Aca11

pre preko 2 godine

Falćineli je veći deo karijere upravo proveo u Seriji B. Igrao je on i 4 sezone u Seriji A, ali ako izuzmemo sezonu u Krotoneu, kada je postigao 13 golova, na 3 preostale sezone u Seriji A je postigao ukupno 5 golova, što je u proseku 2,33 gola po sezoni. Zbog navedenog, njega ni pre dolaska u Zvezdu niko u Seriji A nije hteo, pa je zato igrao na pozajmici u Peruđi, tj. u Seriji B, ali i tamo je za godinu dana postigao samo 3 gola. Ni u Zvezdi se nije proslavio, pa mi nije jasno zbog čega ga ovde neki toliko veličaju? Od mogućih 38 mečeva u sezoni, Falćineli je za Zvezdu odigrao samo 23 meča, od čega je na svega 15 bio starter i pritom je postigao 9 golova, uz samo jednu asistenciju. U Ligi Evrope je na 8 mečeva postigao samo jedan gol i jednu asistenciju. Zar je posle tako statistički skromne sezone u Zvezdi neko očekivao da će Falćineli zaigrati u jednoj od 5 najjačih liga Evrope kao što je Serija A?
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Kad on igra izgubio si mesto za napadaca. U nasoj ligi je koristio tek svaku desetu sansu, pa nije ni cudo sto mu je prosek u Seriji B 3 gola po sezoni.
D

Djdhshh

pre preko 2 godine

Al zato Dioni i Krstovic klasni napadaci
B

Bdvsvdvakqqy

pre preko 2 godine

A sta fali Dioniju, izvini? 2 važne utakmice u Evropi, dao čovek 2 gola. Setite se Falcinelijevog početka. Mislim da Dioni ima bolji pocetak karijere u Zvezdi, zasad. I manite me Falcinelijevog otvaranja prostora, zna se sta je primarni zadatak napadača. Na kraju krajeva, mnogo je bilo dati milion + za igrača od 30 godina, koji ne daje golove. Sacekajte malo sa Dionijem, tek je došao i ne izgleda uopšte loše.
I

Istinaaa

pre preko 2 godine

2 gola kao sto je Dioni dao dao bi i Orlandic... Na utakmicama ga nigde nema lopta se odbija kao od drveta.
@

@IstinAaa

pre preko 2 godine

A sto onda Falcineli nije davao takve golove? Pogledaj kretnju Dionija kod gola protiv Šerifa, namirisao je to. I sta sad, jel to znaci da je Inzaghi bio mnogo los igrac, uprkos golovima? Ne moze sve da ide preko Kataia i Ivanica, nekad i oni zakazu, a tad treba neko da utera gol, da ga usere, eto to ce Dioni da radi. Sta je Falcineli radio kad ne ide Kataia i Mirka, kome je otvarao prostor? Dioni je borben, pristojne brzine i snage, mislim da ce biti samo bolji kad se uigra i nabije kondiciju,ali videcemo jos
P

Pas43

pre preko 2 godine

Za bolje od serie b i nije
D

Dr. Vazura

pre preko 2 godine

Info za sve Partizanovce: ako prodjemo Sochi, novi napadac uz Rikarda bice Falcineli, procena Stanojevica je da moze biti novi Cleo.
9

951357

pre preko 2 godine

Zvezda nije imala para da ga plati, ali zato gromada ima. Nego kako :D
D

Dr. Vazura

pre preko 2 godine

Ako niste imali para za njega odakle vam za Dragovica, Dionia, Ohija itd...? Imali ste ali nite hteli da ga uzmete bolje tako napisi nego sto lupas gluposti. Ko vam je kriv sto ste ispustili boljeg igraca a doveli krseve.

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Ne znam kako će Dioni u nastavku da se pokaže, ali Falćinelija ćemo praviti od blata... Čak nije ni bila prevelika cena za otkup.
.

.....

pre preko 2 godine

sam je izrazio želju da bi se radije vratio u Italiju, a i tražio je da mu plata bude ista kao u Bolonji odnosno oko 900 hiljada evra što je previše
G

Gostppoppa

pre preko 2 godine

... previse je kada izgubis igraca koji je vazan u koncepciji i postavci igre i zbog 100000e izgubis 1000000e...