Boris Varga, Foto: Starsport
Boris Varga, Foto: Starsport

Dvojac napustio TSC: Varga i Milićević u potrazi nove sredine

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.22. | 13:04

Višegodišnji članovi kluba napustili Bačku Topolu

Ispustivši evropsku vizu u foto-finišu, u situaciji kada su sve konce imali u svojim rukama, fudbaleri TSC-a okončali su prethodnu sezonu koja se iz tog ugla može okarakterisati kao neuspešna. Imajući u vidu da klub iz Bačke Topole drugu sezonu uzastopno neće učestvovati na međunarodnioj sceni pred Žarkom Lazetićem će se naći imperativ reorganizacije tima i napada na viši plasman, a jedno od pitanja je razrešenje statusa igrača kojima ovog leta ističu ugovori.

Naime, Boris Varga i Dejan Milićević napustili su TSC čiji su dres nosili prethodnih godina. Varga, defanzivac koji je u klub došao iz OFK Bačke za TSC je igrao od leta 2018. godine, dok je Milićević u klub stigao godinu dana ranije kao pojačanje u veznom redu iz Proletera.

Izabrane vesti

Iskusniji od dvojice igrača upisao je 34 utakmice uz tri gola i dve asistencije, dok je 28-godišnji Varga minute zaveležio na 26 susreta.

Uz pomenuti dvojac ugovor je istekao i Petru Škuletiću, Goranu Antoniću i Nemanji Petroviću, međutim budućnost napadača, štopera i levog beka još nije definisana.


tagovi

TSC Bačka TopolaBoris Varga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara