Komentari na vest

Dvougao Arteta - Gvardiola: Bili smo hrabri, volim igrače sa petljom; Postigli su gol iz odbitka i čestitam im

@

@Tobdzija

pre 7 meseci

ne 1 nego 3 , KDB, Rodri i Stouns , kad se to lepo poslozi sve ce drugacije da izgleda , pobeda cestitamo zasluzena i to jedva nekako, e sad posle 6 godina i to da se desi moralo je..Ali bitno je da ne poleti Ars jer tek ima se igra, plus sto je jako tesko drzati fokus posle sveg osvojenog i 3x uzastopne titule ..No recicete pa lako ne sa 5 milijardi i 600 miliona..lagano momci pred zoru se mrzne.
K

Kobe

pre 7 meseci

Meni je drago zbog Halanda, lik nikad nije dao gol ni u jednoj tijesnoj utakmici. Vjerovatno najprecjenjeniji igrac danasnjice, i jedan od najprecjenjenijih ikad. Nesto poput Vijerija nekad, samo bez tehnike, skok igre, gradjenja, mozda nesto brzi samo.
c

come on arsenal

pre 7 meseci

Postigli su gol iz odbitka, reče Gvardiola - a šta bi sa 2 nepokazana, crvena kartona za Kovačića, verovatno je đonom, startovao iz odbitka, baš nije bio realn u analizi utakmice a posebno nije, ukazao poštovanje, prema svom učeniku, saradniku i prijatelju, koji ga je konačno dobio u prvenstvu. Kad vidim, ovakvo nedžetlmensko ponašanje, onako zabijen gol u samom finišu utakmice, još više me uveseljava, jer očigledno, Gvardiola teško pati.
d

druze posle

pre 7 meseci

3000 dana i smederevo bi ih dobilo jednu utakmicu.Druga stvar siti je daleko od igre i forme i bez pola tima.A pritom su bod iza prvog.Zamisli sta ce da se desi kada uhvate njihov standardni ritam.Pritom arsenal je pobedio bez udarca na gol za 90 min...
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 7 meseci

A Arsenal pa kompletan. Fali im Timber koji je zver na levoj strani. Saka sad bio povredjen. Igrali bez Gabrijela prvih 4 kola. Parti malo malo povredjen. Jeste da sitiju fali glavni igrac ali i on je u godinama i povrede ga ubijaju . Titulu osvaja tim koji ima najmanje povreda to je logicno.