(MN Press)
(MN Press)

Džajić obećava pred EP: Igrači i struka u jedan hotel, sve ostali u drugi

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 10:43

„Ne sme da se dozvoli ni pisanje kao na Svetskom prvenstvu, „došli ovi, pa oni...“, kaže predsednik FSS

Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Ono što se desilo u Dohi predstavljalo ,je razočaranje za fudbalsku Srbjju. U svakom smislu. Kako sa rezultatske tačke gledišta, tako i propranih segmenata, koji su, sva je prilika, uticali na ambijent u javnosti i doprineli da državni tm podbaci na Mundijalu.

Kako je pred Srbijom još jedno veliko takmičenje, logično je da na pazi prethodnog iskustva logistika bude bolja, da se vodi računa o najsitnijim detaljima kako bi izabranici Dragana Stojkovića imali zaista sve (pred)uslove za iskorak na Prvenstvu Evrope 2024.

Izabrane vesti

Tako razmišlja Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Neću da dozvolim da bude kao u Kataru. To vam obećavam. Od putovanja, do ljudi s reprezentacijom u hotelu. Tu neće da bude nijedna greška. Igrači i najuži stručni štab u jedan (hotel), navijači i ostali – u drugi“, precizira Džajić tokom razgovora u prazničnom broju Sportskog žurnala.

Baza Orlova u Nemačkoj će biti Augzburg. A kako je naša dijaspora „jaka“ u Nemačkoj logično je pretpostaviti da bi posete hotelu mogle da budu svakodnevne. Kako članova porodice, tako i agenata, ali su u FSS, izgleda, rešili da drugačije pristupe toj problematici.

Ne sme da se dozvoli ni pisanje kao na Svetskom prvenstvu, „došli ovi, pa oni...“ To neće da se dogodi. Obećavam“, dodao je Džajić.


 


tagovi

Dragan DžajićDragan Džajić DžajaEvropsko prvenstvoEURO 2024FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara