Komentari na vest

Džakin košmar se nastavlja, asistencija za napadača Barnlija (VIDEO)

K

Kobe

pre oko 3 godine

Neka meni neko objasni kako Dzaka moze da igra u premijer ligi, a kamoli u timu renomea Arsenala? Do skoro je bio tu i Mustafi, to su igraci za klupu partizana i czv. Mustafi je malo losija verzija Vujacica, a Dzaka Jovicica.
B

Brat s kosova

pre oko 3 godine

Idemooo!! Neka bruje komentari u korist srpske autonomije!!!!

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Znao sam da će odlazak Vengera biti težak udarac, ali ovo je strašno. Nekada su Vieira, Pires, A. Kole, Anri... igrali za Arsenal, a sad Džaka i ostali propaliteti. Pukao je klub kao i UTD odlaskom Ferguson mada je UTD mnogo trošio i barem igra LŠ, ali nije ni senka Fergijevog Junajteda.
G

Gostgost

pre oko 3 godine

Da li je moguce da nema nijedne jedine recenice o ruci Pitersa i OCIGLEDNOM penalu???? Ni var nije gledan, sramota!!! Sramota je i da ne pomenete taj dogadjaj, da je bio neki liverpul ili junajted kmecalo bi se 3 dana
G

Gost2412442

pre oko 3 godine

Hahahaha kakav penal coveka pogodila lopta u rame VAR je proverio.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Ista situacija za crveni Souseka. Razepala javnost sudiju toliko da na kraju ljudi krenuli da prete sudiji za situaciju u poslednjem minutu utakmice gde nije uticala toliko na konacan ishod. Arsenal iz kola u kolo ostete i direktno uticu na ishod utakmice i nigde nista, pa cak ni u naslovu se ne pomene. Pa ima materijala za ceo jedan tekst samo na temu sudija vs Arsenal, a sezona ni blizu kraja.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

@Gost2412442 Ne pricamo o situaciji gde je ponisten crveni karton. Tu je regularno donesena odluka. Situacija je iz 74. minuta kad igrac Barnlija igra rukom dva puta u razmaku od par sekindi, a da nije "zonglirao". Zakacio je rukom, pala lopta do Pepea, koji se vec zali na ruku, Pepe ponovo odigra, lopta ovog puta gotovo u podlakticu udarila Pitersa. Da je lopta prosla, Pepe je iza igraca Banrlija iskosa od golmana na 6, 7m. Moze da bira da li hoce sutira ili dodaje na peterac. Opet sudija ni VAR se nisu oglasili.
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Retko inreligentan igrač
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

I na koju foru ono nije penal za arsenal i crveni za barnli? Ozbiljno ubijanje fudbala...
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Meni nije jasno kako je, posle onog skidanja i bacanja dresa i svadje sa navijacima, ovaj covek jos uvek clan kluba. A on startnu postavu igra, odigrao 23 od 27 meceva, i to je 3 propustio zbog crvenog kartona. Tuzno.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Arteta s vremena na vreme pokaze neki trenerski potencijal, ali kako imati bilo kakvo poverenje u trenera koji svaku utakmicu pocinje sa Luizom, Vilijanom i Dzakim. Sta je s glavom? Svaku drugu utakmicu se ceo svet smeje potezima doticnih, a oni stalno igraju, a bolji igraci greju klupu. Jeste ga malo golman ukanalio, ali ova lopta se ispucava i u korner ako treba prijatelju, osim ako nisi Ronaldinjo, a i u tom slucaju.
G

Gost300

pre oko 3 godine

Do sad nikad nisam rekao rijec protiv Artete,ali mislim da nije covjek dorastao zadatku,najveci njegov problem je sto glumi Gvardiolu,a nikad nece biti ni blizu,covjek nije normalan sa forsiranjem dzake i Wiliana
G

Gost300

pre oko 3 godine

I malog Martinelija totalno zapostavio kreten