Demarej Grej (©Reuters)
Demarej Grej (©Reuters)

Džerard ponovo kupuje na Ostrvu: Everton pristao da pusti Greja za 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.09.23. | 12:24

Reprezentativac Jamajke seli se iz Liverpula u Saudijsku Arabiju

Posle Džordana Hendersona, Žoržinja Vajnalduma, Džeka Hendrija i Muse Dembelea, Stiven Džerard u Al Etifak dovodi još jednog igrača koji je makar deo svoje karijere proveo igrajući u Velikoj Britaniji. Ovaj put reč je o bivšem mladom reprezentativcu Engleske, koji je ove godine izabrao da nastupa za Jamajku, Demareju Greju.

Krilni napadač stiže u Saudijsku Arabiju za oko 10.000.000 evra, pišu engleski mediji i dodaju da će sa Al Etifakom potpisati ugovor na četiri godine. Klub iz Liverpula prihvatio je ponudu, a 27-godišnji Grej je navodno već obavio lekarske preglede te bi čitav posao uskoro trebalo da bude i ozvaničen.

Izabrane vesti

Nekadašnji đak, potom i prvotimac Birmingema, koji je 2016. postao šampion Engleske sa Lesterom, a pre dolaska u Everton 2021. kratko igrao i za Bajer Leverkuzen, još na početku prelaznog roka izrazio je želju da napusti klub godinu dana pre isteka ugovora. S obzirom na to da je ostao pri svom stavu, Everton nije želeo da ima u svojim redovima nezadovoljnog igrača, te je pristao na transfer.

Po pisanju uglednog Atletika, veliku ulogu na odluku da se zaputi put put Saudijske Arabije imao je Stiven Džerard.

Ekipa nekadašnjeg kapitena Liverpula iz prvih pet kola ove sezone ima 10 bodova i nalazi se na petom mestu, sa tri boda manje od vodećeg tandema Al Hilal - Al Tavon.


tagovi

Demarej GrejEvertonLetnji prelazni rok 2023Stiven DžerardSaudijska Arabija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara