Komentari na vest

Džesi se vraća kući?

Д

Дарко КГ

pre oko 3 godine

Бежи из предграђа, London calling ⚒️
E

Engleski nogomet

pre oko 3 godine

Manchester je na trećem mjestu liste najvećih gradova u Engleskoj nakon Birminghama i Londona (Birmingham je ipak malo veći), tako da nije baš predgrađe...
Д

Даеко КГ

pre oko 3 godine

Трафорд је предграђе Манчестера

Falični Tom

pre oko 3 godine

Mislim da će Lingarda iskoristiti da dovedu Rajsa. Već nekoliko sezona Junajted pokušava da ga dovede. Igra zadnjeg veznog i štopera a oba mesta su problematična u Junajtedu. Džesi i 10-15 miliona je sasvim ok ponuda za obe strane.
r

roni

pre oko 3 godine

izmedju redova bruno na leto metla iz kluba jer videli su da je igrac za male utakmice a takve moze i grinvud za mnogo manje para da resava plus za dva kreativca mesta nema a pogbu sad ne bi inijesta izbacio iz postave. zdruge strane,dzesi je pakovao najjacim timovima lige okruzen mnogo slabijim saigracima.

Mr 007

pre oko 3 godine

Idealna sansa za Junajted da zaradi dobru svotu novca i resi se Lingarda,win win situacija.Sledece sezone ce Lingard biti onaj stari,apsolutna 0 na terenu,moraju ovu srecu iskoristiti.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Pa druze nije odigrao 2 meca pa da kazea sreca. 9 meceva 8 golova 3 asistencije u najjacoj ligi na svetu. Nije mala stvar.