""
""

Džigi odveo Đenovu u osminu finala kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.12.16. | 20:55

Lep gol mladog reprezentativca Srbije...

Srpski internacionalav Nikola Ninković rešio je utakmicu 1/16 finala Kupa Italije između Đenove i Peruđe! Svojim drugim pogotkom u sezoni (prvi dao Milanu u pobedi od 3:0 pre nekoliko nedelja) mladi reprezentativac naše zemlje pokazao je da se nalazi u dobroj formi i da uveliko kuca na vrata startnih 11 u Đenovi.  

Član Serije A imao je prednost od 2:0 posle prvih 45 minuta (Čolito Simeone i Goran Pandev), ali se drugoligaš izdigao iz pepela i za samo 11 minuta u drugom delu uspeo da stigne do 2:2. Jedan od ta dva pogotka delo je iskusnog golgetera Rolanda Bjankija...

Izabrane vesti

Kako do isteka 90 i kusur minuta nije bilo promene rezultat utakmica je otišla u produžetke. 



Trener Đenove Ivan Jurić, Ninkovića je na teren posla u 46. minutu umesto Okamposa, dok je Darku Lazoviću šansu ukazao tek od 74. minuta. Taj potez sa Ninkovićem pokazao se kao pun pogodak. Domaći su preko Pandeva u 100. minutu došli do novog vođstva (3:2), a kada je Peruđa počela da preti i kada je krenula po još jedno poravnanje - Džigi Ninković ugasio je gostima svaku nadu. Igrao se 116. minut. U prijemu lopte bivši vezista partizana otarasio se čuvara i onda iz dosta teške pozicije, skroz iskosa, uspeo da pogodi za 4:2.

Peruđa je do kraja ostala s igračem manje, ali je uspela da ublaži poraz trećim pogotkom u 120. minutu.   

KUP ITALIJE - PAROVI 1/8 FINALA

Napoli - Specija
Fjorentina - Kjevo
Milan - Torino
Juventus - Atalanta
Inter - Bolonja/Verona
Lazio - Đenova
Sasuolo - Čezena
Roma - Sampdoria


tagovi

ĐenovaEvropaItalijaKopa Italijameđunarodni fudbalNikola NinkovićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara