Ognjen Vranješ (©Reuters)
Ognjen Vranješ (©Reuters)

E, sada je zvanično: Ognjen Vranješ se vratio u AEK

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 17:35

Potvrdila oba kluba

Svaki prelazni rok u poslednje dve godine donosio je priču kako se Ognjen Vranješ vraća u AEK.

Igrao je nekadašnji reprezentativac BiH za atinske žuto-crne u dve sezone, ostavio snažan utisak, pogotovo na navijače, a kako mu nije išlo u Anderlehtu, tako se automatski redovno otvarala priča o njegovom povratku u AEK.

Izabrane vesti

I evo, najzad se i ta storija realizovala! I Anderleht i AEK su zvanično potvrdili na svojim sajtovima da je Vranješ od danas fudbaler grčkog kluba. U narednoj sezoni treniraće ga Vladan Milojević, nekadašnji šef struke Crvene zvezde, a ugovor je potpisao na tri godine.

AEK će u četvrtak igrati u Mostaru meč sa Veležom u kvalifikacijama za Ligu Konferencije, a Vranješ želi da već te večeri debituje za novi klub.

Ne znam šta će šef da kaže, šta će da uradi, ali želim da igram u četvrtak“, poručio je Vranješ grčkim medijima.

Nekadašnji reprezentativac BiH je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, pa je igrao za Crvenu zvezdu, Napredak iz Kruševca, Šerif Tiraspolj, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazig, Gazijantep, Sporting Hihon, Tomsk, AEK, Anderleht, Šarlrou i sada je ponovo član atinskih žuto-crnih.

U prethodnom mandatu u Atini Vranješ je učestvovao u osvajanju titule prvaka Grčke, a na 36 odigranih utakmica postigao je pet golova.


tagovi

AEKOgnjen VranješAnderlehtletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara