Komentari na vest

Ed Vudvord ide iz Mančester junajteda!

o

opa Miki

pre oko 3 godine

Ako je ovo tacno, navijaci treba da obeleye dan kad je objavljen nastanak Superlige crvenim slovom, jer je ovo najbolja vest u zadnjih 20+ godina za Junajted. Nisam verovao da cu ovo reci, ali hvala Evropskoj Superligi.
D

Dejanva

pre oko 3 godine

Da nije Rajole ovaj bi bio ubedljivo najgadniji lik u fudbalu...Kao navijacu Junajteda ova vest je mnogo lepsa od bilo cega.Unazadio je klub svojim potezima i otkaz je trebao da dobije mnogo pre npr Van Gala.Ali nema veze vazno je da ga nece biti vise.A ni pokusaja separatizma u fudbalu.U sportu svako treba da ima svoju sansu i niko nema prava da oduzme bilo kome nadu u pobedu.Naravno da nema sanse Zvezda npr da osvoji Ligu Sampiona ali moze da pobedi sampiona i time obraduje svoju ogromnu armiju navijaca.Zvizduk sudije za kraj tog meca njima je znacio gotovo isto koliko i Bajernovim navijacima u proslogodisnjem finalu.To je draz sporta i zato i najmanji klubovi imaju navijace,nada u pobedu...U trenutak magije kada David pobedi Golijata!
v

vidi se iz aviona

pre oko 3 godine

sta se tu desilo...oni su tu super ligu smislili u tajnosti jos pre godinu dve pre korone,i podigli velike kredite ocekujuci da ce ta super liga stvarno nastati.Medjutim s obzirom da nemaju blage veze o fudbalu nisu predvideli reakciju koja ce uslediti a pogodila ih i korona u medjuvremenu.I koce sad vracati pare? Spasavaj se ko moze bezanija! Ovo je makar pokazalo ko je najveci lopov i ljiga u fudbalu,mislim na laznu instituciju real madrid kojoj je malo 4 poklonjene ls od uefe nego su joj zabili noz u ledja pa bi da imaju i svoju ligu sa svojim predsednikom.Odvratan klub sve vezano za njih je odvratno.Pa evo ja uopste nisam video da se njihovi navijaci bune super ligi,jedini ljivag klub koji je 100 posto bio za to.Onaj pereze gori od vucica veci psiho a mislio sam da to ne postoji
d

drago10

pre oko 3 godine

build the bonfire build the bonfire, put the glazers on the top, put ed woodward in the middle and we'll burn the fucking lot
В

Видић

pre oko 3 godine

" Само без љубљења и не окрећи се! "

07.08.16

pre oko 3 godine

Ovo je najvece moguce pojacanje za Junajted.

Falični Tom

pre oko 3 godine

Ako je istina što sam pročitao, Glejzeri najverovatnije prodaju Junajted u narednim danima. Drago mi je što of ovog ništa neće biti.
G

Gostkfjdi

pre oko 3 godine

Tooo, jos Anjeli i Perez i ćao drugari. Pa nek se vade iz svojih dugova kako znaju i umiju.
R

Republika Srpska 2

pre oko 3 godine

Kako misliš Anjeli?!Pa čovjek je vlasnik Fiata ( samim tim i Juventusa)...:))
M

MiroslavSu

pre oko 3 godine

To sto je vlasnik Fiata to ne znaci da Juventus nije zaduzen kao svi ovi sto oce super ligu.Sada kada se svi povuku UEFA da ih izbaci na tri godine kao kaznu sve njih sto su hteli posebnu ligu.
A

Anjeli

pre oko 3 godine

Ce ostati vlasnik, ali nece biti direktor vise
G

Gost10

pre oko 3 godine

SVANULO JE SVANULO PA STA!
В

Видић

pre oko 3 godine

Једном нас неће бити...
B

Baj baj

pre oko 3 godine

Dovidjenja i prijatno! Ako nista drugo, drago mi je sto su se ujediniki navijaci svih klubova, bez obzira koga podrzavaju. U ovim "sugavima" vremenima, jedino nam je sport ostao. Pokusaj da i ovo pokvare, ne sme im uspeti

Mali peca

pre oko 3 godine

ako je istina ulepšao mi je dan
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Pali brate , ti si njihov Abidal , da je pametnih ljudi da te nigde ne zaposle u ovoj profesiji. Ti si hodajuca katastrofa za svaki potencijalni klub.
j

juve

pre oko 3 godine

izgleda da je i anjeli bivsi, idemooooo
T

TiP

pre oko 3 godine

Tata Roman sve razbucao, Putinova skola.
G

Gostbuster

pre oko 3 godine

ja iskreno ne znam na koju foru su mislili da im prodje ova ideja ss super ligom ili je ovo bacanje prašine da bi uzeli pare od uefe,ja bi ih iskreno volio da vidim taj ugovor i taj rezon po kom bi ovo moglo da im prodje...i Jos odavali batica Perez da treba utakmice da se skrate jer djeci ne drži paznja ahahahah i zamisli 7 put u sezoni utakmica arsenal -inter 0:0 hahah
Р

Роко

pre oko 3 godine

Да се не љубимо
D

Djavo95

pre oko 3 godine

Hvala bogu. Dovidjenja i da se ne ljubimo. Sledeci su Glejzeri!
I

Igor78

pre oko 3 godine

Najveća štetočina u Engleskom fudbalu. Lik je unazadio Mančester Utd, čuvao je samo svoja leđa i gledao lkaoda uzme više love za sebe, užasan lik.
j

juve

pre oko 3 godine

neka neka ajmo sad i anjeli i perez i americka banda iz liverpula
L

Ljudomir

pre oko 3 godine

Sta se ovo dešava?? Neki fudbalski smak sveta, sta je bre ovo :D :D
j

juve

pre oko 3 godine

finale fudbala
B

Bh

pre oko 3 godine

Finale fudbala u kojem pravi fudbal počinje pobjeđivati