Edegard se oprostio od Arsenala, Real mu nudi veliku šansu

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 22:15

Izliv emocija mladog Norvežanina na društvenim mrežama

Uz Erlinga Halnda najveći norveški talenat u ovom veku Martin Edegar, pokušava da se vrati na veliku scenu. Od dana kada je stigao u Real Madrid, vreme uglavnom provodi po pozajmicama. Herenven, Vitese, Real Sosijedad, da bi prošlu polusezonu proveo u Arsenalu. Iako je već šest godina član najvećeg svetskog kluba, za prvi tim Real Madrida odigrao je svega 11 mečeva.  

Mnogo se pričalo o njegovoj budućnosti u prethodnom periodu, Arsenal je želeo da ga otkupi, delovalo je i da Edegard želi da ostane u Londonu. Alio putem društvenih mreža Edegard se danas oprostio od Emirejtsa.

Izabrane vesti

„Arsenale, hvala vam za ovih šest meseci. Moje vreme provedeno sa familijom iz Londona zauvek će ostati u mom srcu. Želeo bih da se zahvalim svima oko kluba zbog načina na koji ste se odnosili prema meni. Posebna zahvalnost ide navijačimam osetio sam da ste uz mene. Svi će mi nedostajti. Hvala vam, Tobdžije“, poručio je Edegard.

Transfer guru Fabricio Romano tvrdi da Real napokon želi da mu omogući pravu priliku. Tim pre što će iz kluba otići Isko.


tagovi

Martin Edegor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara