Komentari na vest

EKSKLUZIVNO – Mozzart Sport u gnezdu Orlova: Ovde će živeti Srbija, Švajcarci nam dolaze na noge

a

anglikanska kmetija

pre oko 2 godine

Izgleda kao Beograd na vo... pardon, Katar na vodi :D Samo da ne bude probijanje rokova, pa naši ne završe na mešalici i knaufu.
D

Dohicar

pre oko 2 godine

Doha ej. To je tako vestacki sve odradjeno i tako deluje plasticno, da nemam reci. Jedan pustinjak gde su ogromne pare. Da ne gresim dusu, ima zaista lokacije koje tako bajkovito deluje, gde fali samo Aladin. Ali ova urbanizacija je tako iskrivila pricu i iskrivila jednu zaista lepu bajkovitu sliku i dusu, sto moj kolega kaze, mudzehedinskih drzava, da je to strasno. Upoznao sam naseg coveka koji je lezao tamo u PCID 9 god. Kaze kada je izasao "Bate, da l sam na Mars ili u Katar?" decko poreklom neko selo oko Vranja. Moze da se zaradi jer ovi ne stede pare. Burazer dosao sa diplomom zubara, drzi ordinaciju u centru Dohe, 7 god ovde, razbija se ali bukvalno. TI umotanima ovde ako kazes da pakla cigarete kosta 200$, taj ako voli ne pita, gura pare u dzep i daje. Alkohol jeste zabranjen ali kao i tamo kod nas i ovde ga udaraju kvalitetno i mozes da nadjes, jos ako neko uspe sto je retko da ga unese, milina. Relativno skoro uspeo jedan decko da donese 2L neke jabuke, 3 dana na poso nisam odlazio. Ima svega, za turiste devojke lakog morala, i ne trebaju pare jer dosljaci jedva cekaju SP da se opare i upare. Skupo jeste ali ako se dolazi na 4-5 dana, cisto utakmica dve, moze da se izgura . Igramo x sa Brazilcima, dobijamo Kamerunce i Svajcarce. eto tako
M

Mecava

pre oko 2 godine

Majko moja mila koliko luksuza za nešto što je sporedna stvar u životu. Covek koji radi od jutra do sutra i izdržava porodicu ne može do Crne Gore da ode na letovanje. Katastrofa kako ovaj svet funkcionise.
n

neshha

pre oko 2 godine

Za tebe je sporedna stvar,za ove momke to je POSAO!I to posao koji su obavili onako kako se od njih ocekivalo.Ni tebi ni meni niko nije kriv sto ne umemo tako dobro da igramo fudbal i zaradjujemo te pare.
D

Dil

pre oko 2 godine

Da smestimo Svajcarce i Brazil u ove kontejnere oko stadiona!
S

Stara kuka

pre oko 2 godine

Momci i Piksi srecno.Da nas obradujete.A sto neko rece,zakupljeno 100 soba,taman za poltrone i raznorazne sincice,strucnjake,gospodu...da se ogrebu iako imaju para.Znate,oni vole Srbiju.
S

Skakadak

pre oko 2 godine

Samo da nema splavova! A dobra stvar je sto nema alkohola tamo
М

Маре

pre oko 2 godine

То је сада небитно, не игра Коларов више.
D

Docccaaa

pre oko 2 godine

Zakupili su polovinu hotela sa 100 soba? Široko široko, biće opet mesta za razne tatine sinove...
G

Gost98

pre oko 2 godine

Odlucite se jel Stadion 974 ili 947
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Piksi sve planira kako valja. Nema ovde gde šoping i šetnja, kamo li bančenje/pijančenje. Nekog majstora sa bumboksom dovesti da pusti Marš Na Drinu da cepa i ekipa peške do megdana s kesedžijama.