Antonio Mirante (Foto: Reuters)
Antonio Mirante (Foto: Reuters)

Ekspresna reakcija: Milan se zbog Menjanove povrede dogovorio sa Miranteom

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.10.21. | 05:12

Iskusni golman potpisuje jednogodišnji ugovor sa Rosonerima

Francuski čuvar mreže Majk Menjan se povredio i provešće van terena oko par sedmica. Očekuje se da Ćiprijan Tatarusanu stane među stative, ali će Rumun dobiti i kvalitetnu konkurenciju. S ozbirom da je uz bivšeg golmana Lila van stroja i talentovani Alesandro Plizari, Rosoneri su se odlučili da potpišu jednogodišnji ugovor sa Antonijom Miranteom.

Pisalo se da bi bivši golman Rome mogao u Speciju, koja je odustala od Serhija Romera i omogućila Veneciji da potpiše argentinskog čuvara mreže. Ipak, izgleda da je ponuda sa San Sira ubedila iskusnog Mirantea da se predomisli. Postoje naznake da bi u ugovoru sa Rosonerima trebalo da ima i opciju za produžetak saradnje na još jednu sezonu.

Izabrane vesti

Mirante je bez kluba od kako je u julu napustio Romu. Za Vučicu je upisao 35 nastupa, ali je umeo da oduševi izdanjima među stativama u dresu kluba iz Rima. Dokazao je da nije za staro gvožđe i to su pojedini klubovi prepoznali, na kraju i Milan.

Menjan je zbog povrede zgloba nedavno proširio spisak povređenih na San Siru. Očekuje ga manji hirurški zahvat i oporavak od 10 do 15 dana. Van stroja su i pomenuti Plizari, Davide Kalabrija, Alesandro Florenci, Tjemue Bakajoko, Rade Krunić, Žunior Mesijas i Zlatan Ibrahimović.

Ostaje da se vidi da li bi Mirante mogao da istisne Tatarusanua iz prve postave. Rumun i Italijan će se za boriti za mesto među stativama pred mečeve sa Veronom u Seriji A i Portom u Ligi šampiona. Nakon toga se očekuje Menjanov povratak.


tagovi

Antonio MiranteMilan

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara