Bo Henriksen (Reuters)
Bo Henriksen (Reuters)

Ekstremno razočaranje u Midtjilandu: Od 100 puta bismo pobedili 98

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.12.21. | 10:24

Danci se teško mire sa selidbom u Ligu konferencije

Crvena zvezda je muški odigrala u Bragi i vratila se sa ogromnim kapitalom. Ostala je neporažena. Vratila se u meč posle nesrećno primljenog gola, osvojila je prvo mesto u grupi, obezbedila osminu finala i evropsku pauzu do marta, prihodovala veliki novac i ogroman broj bodova za klupski i nacionalni koeficijent... Ali za sve to je bila potrebna i pomoć iz Bugarske.

Kapa dole i Ludogorecu koji je u rezultatski beznačajnom meču za njega, odigrao sportski, pošteno i zaustavio Midtjiland. I poslao ga na treće mesto i u plej-of za Ligu konferencije. Imali su Danci sve u svojim rukama ali se ipak pokazalo da nisu dominantna ekipa kao što su želeli sebe da predstave u ovoj grupi. Da ne beše one pomoći Miloša Degeneka na Marakani, verovatno bi i ranije ispali iz igre za prva dva mesta.

Izabrane vesti

Razočaranje remijem u Bugarskoj je bilo ogromno u taboru Danaca.

„Ponosni smo na naša izdanja u Ligi Evrope. Momci su se borili i radili sve što treba da rade. Da smo 100 puta igrali ovu utakmicu, pobedili bismo 98 puta. Ali to je fudbal... Ekstremno smo razočarani i frustrirani. Ovi igrači su zaslužili bolje“, rekao je vidno razočarani trener Bo Henriksen posle duela u Razgradu.

Razočarani su i Bugari. I oni smatraju da su zaslužili više

„Bili smo mnogo bolji od Midtjilanda. Držali smo više loptu, više smo želeli pobedu, ali nismo imali sreće da damo gol. Iako nam pobeda nije mnogo značila, želeli smo radi sebe da uzmemo tri boda“, rekao je Kiril Despodov.

Ludogorecov trener smatra da je njegov klub mogao bolje da pređe.

„Nismo zadovoljni kako smo prošli u Ligi Evrope jer smo završili poslednji u grupi. Nadali smo se da ćemo biti među prva dva. Ostaje nam da žalimo što makar večeras nismo došli do pobede u grupi. Jedino nas je do sada nadigrala Braga u Portugaliji. Crenu zvezdu smo mogli da savladamo oba puta“, rekao je Stanislav Genčev.


tagovi

MidtjilandBo HenriksenLudogorec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara