Komentari na vest

El Kabi obrukao Vilu pred očima princa; Enzola sačuvao obraz Violi u nadoknadi (VIDEO)

G

GOROSTAS.

pre 17 dana

Milenkovic NE igrao u prvoj Zivkovic NE igrao u prvoj Semedar NE igrao u prvoj - nema veze bivsi partizanovi igraci povelikoglavata partizanova publika kaze nemamo bolje od njih. Drugovi Partizani imamo bolje od doticne gospodin I Kalaba vixesampiona Austrije.
P

PD

pre 17 dana

Šta li je u tvojoj glavi kad pišeš ovakav komentar? Ipak znam, ništa. Sportski pozdrav
D

DDF

pre 17 dana

Niko ne spori da je PL najjaca liga,zgusnut raspored od januara do aprila meseca gde se igra na 3 fronta(Pl-Fa cup-evrop.takm.)za engleske timove je prakticno neizdrziv,ostale glavne linije imaju predah od 15-20-mesec dana izmedju bozica i nove godine,gde se oseti svezin a kada dodje do odlucujucih utakmica
d

don joe redington

pre 17 dana

bilo golova dva tiketa sistem 1 od 5, prošla, gg 1 i 2 poluvreme, 6+ i singl gg 1 i 2 polivreme , sedmi nije smeo na jednoj platformi na drugo igra gg 1 i 2 poluvreme dva meča kvota 300, viola briž ptolaze dvoumio se između vile i atalante kao drugi par odlučim se za atalantu da sam vilu stavio na 20 evra 6000, jbg,
D

Dragojlo

pre 17 dana

Aj ne dipr.
d

don joe redington

pre 17 dana

dragojlo napasi se trave
V

Voždovac

pre 17 dana

Off topic ali Oly konačno ima lepe dresove.
H

Haxer

pre 17 dana

Emerijev poraz. Imas na klupi Dijega Karlosa i Pau Toresa odlicne stopere, a tebi u startnoj postavi Klemon Lengle..Kako je on igra na ovom nivou, meni nije jasno..
P

Peticija

pre 17 dana

Da se englezima oduzme jedno mesto u ligi šampiona sledeće sezone, dosta im je 3
V

VojkoW

pre 17 dana

Nakon 7 utakmica Lengle ponovo na terenu,naravno ponovo najgori i najlošije ocenjen od svih igrača u polju. Ikona veća od Megvajera.
Х

Х Х

pre 17 dana

Далеко најгори штопер икад. Кад су изгубили 8-2 од Бајерна, он је био крив за 7 голова.
B

Borkonje

pre 17 dana

Da li je slučajnost da pukne Vila čim je Lengle zaigrao 😂😂 kakva je to prevara,saigrači grizu nokte čim ga vide na terenu
P

Pipi duga čarapa

pre 17 dana

Engleska liga je kao fmp, u ligi se buse a kada izađu u Evropu njih buše. U finalu Olympiakos i Fiorentina, pa napokon i Grci da dočekaju svojih 5 minuta.
M

Mister M

pre 17 dana

Ko je prvak Evrope? City? Nije, a? Probaj ponovo
O

Osman iz Danske

pre 17 dana

I Partizan se busao posle Sabaha pa sam održao čas fudbala u Farumu :)))
V

Vidi, vidi

pre 17 dana

Ove fanove Serije A sto su se raspisali. Sampion Evrope ne dolazi iz vase seoske lige od 2010. godine kada je Inter sa Murinjom uzeo LS. Nemojte vi o jacini lige. Nikad gori Atletiko poslao nikad jaci Inter na odmor u Martu mesecu.
S

Sokoo

pre 17 dana

kako ti znaš čiji su fanovi? Evo pogledao sam baš komentare i čak ih ni nema puno pre tebe,svega desetak komentara a po tvom se 'raspisali' ,i uz to ni po jednom komentaru se ne može zaključiti da su fanovi serie A,dakle poletio si pre vremena,ili te toliki kompleks od serie A puca ili si samo pretpostavio da će fanovi serie A da pišu to što si naveo pa si poleteo pred rudu
G

Gg3+

pre 17 dana

Grobari svi u Pirej! Da navijamo za Vilu. Jer ako ovi prođu u finale neće moći da se živi od cigana.
B

Burek

pre 17 dana

Koji to grobari ? Vas nema u Humskoj, a ići ćete u Pirej ahahahah
K

Kalabasas

pre 17 dana

Nzm ko je prevario emerija ali kada vidim Lenglea u odbrani tu moras da primis par komada... Totenhem barsa villa za ovakvu kiksaru...svaka cast menadzeru.. Valjda se Oly nece uplasiti uspeha...ipak finale je u atini..
D

Djape45||

pre 17 dana

Trpaj "money" ligu
D

Delija NBGD

pre 17 dana

Braca idu po trofej 💪🔴⚪
D

DidierDrogba11

pre 17 dana

Vila prolazi lagano
R

Rony

pre 17 dana

Ocajna evropska sezona za Engleze. Samo jedan predstavnik u polufinalu na tri takmicenja. Plus, Olimpijakos skoro ponizi Astov Vilu u Birmingemu..Zato su i izgubili dodatno mesto za LS..
z

zalutali u nepoznato

pre 17 dana

Otkud ovi cirkus premier, "nikad jači" timovi u zavrsnici evro kupova, zar oni nisu subotom da se mlate i izivljavaju se nad ovom ozbiljnom igrom koju uporno pokusavaju da devalviraju i svedu na instagram pratioce. Jel ova Aston Vila iz championship-a ili planira da igra Ligu sampiona sledece sezone, jos malo i naduvanu premier ligu nece vise niko pratiti....i da ...Areni da vrate pare što plaćaju gradjani iz budzeta i to na kredit.
Z

Zasto pratis nesto

pre 17 dana

sto ne valja? Koja liga je jaca od PL?
P

Prti

pre 17 dana

@Zasto pratis Nemacka. A ni Spanska nije losija. Hocu da kazem da ta komercijalna PL je cista komercijala ali kvalitetom nije bolja ni od Nemacke ni od Spanske a ni od Italijanske. Sem City nema tima koji bi nesto mogao da uradi u Evropi.
L

Liga sampinjona

pre 17 dana

Okrenuce ih u Atini polako samo...
R

Rubikova kocka

pre 17 dana

Engleska liga jaka medijski kao holivudski filmovi!
M

Mister M

pre 17 dana

Koja je jaca?
e

evo

pre 17 dana

ja cu da ti kazem bundes je jaca duplo. Peti tim iz bundesa igra polufinale ls, peti tim iz engleske mrtvi totenhem je kanta koja ni ne igra evropu. Cetvrti tim engleske prima 4 komada od olimpijakosa a cetvrti tim nemacke lajpcig ispadne od reala samo zbog kradje. Drugi tim nemacke igra polufinale ls i rutinski je izbacio drugi tim engleske arsenal i ako je to navodno najjaci arsenal u 15 godina poslednjih a bajern nikad gori. Junajted spucao milijardu i zavrsava zadnji u grupi lige sampiona i to je kao jak tim ehehhe, pa njih bi stutgart vratio na fabricka. To je trenutno sesti tim mocne engleske a sesti tim u nemackoj je frankfurt koji pre dve godine bukvalno uzeo ligu evrope. Celsi sramota koja spucala dve milijarde a objektivno su na nivou mehengladbaha mada sumnjam da bi u dvomecu prosli i njih. To tu sti mocni englezi ehehhehe
p

prevara

pre 17 dana

od tima koju hajpuju samo ljubitelji marketing engleske lige..Kao sto je prosle godine njukasl bio navodno timcina tako je sada aston vila. Zato i nemaju rezultat u evropi ove godine a nece imati ni sledece zato sto ce ova aston vila biti raspad u ligi sampiona. Njima su bodove u ls skupljali liverpul i celsi uvek kakvi god bili ali jednostavno njukasl vila i takvi timovi to je ekipa manje u ls..Arsnal jos zelen i oduvek luzerski mentalitet znaci spali na jedan pravi tim za ls a to je siti.Junajted odavno na nivou borbe za trece mesto u grupnoj fazi. A liverpul bez klopa ko zna koja ce divljina biti sledece godine.Znaci kad se sve sabere englezi ulozili milijarde a nisu ni uspostavili neku pravu dominaciju ko nekad italijani ili spanci koji su u 10 godina uzeli skoro sve ls u jednom periodu. Fijasko pravi dzabe i pare kad ne znas sta ces sa njima.
B

Belgrano

pre 17 dana

Sve tacno, ali oni su ovim stanjem zadovoljni. Najgledanija liga, astronomske svote za TV prava, gotovo sve utakmice rasprodate, svi klubovi dobijaju apsurdne svote novca iz stranih drzava, dakle ulaze milijarde stranog kapitala u drzavu, sa ekonomske strane im u Evropi niko nije ravan, a na svetu samo Ameri. A sto se sportskog aspekta tice, u 21.veku, dakle pocevsi od sezone 2000/2001. do danas Englezi imaju u LS 15 finalista i 6 titula, u LE 9 finalista i 4 titule, u Konferenciji jedno finale i titula, ukupno 25 finalista i 11 titula. A reprezentacija na SP 2018. polufinale i cetvrto mesto, a na EP 2021. finale i poraz na penale od Italije. Daleko je to od fijaska.
j

jeste

pre 17 dana

ali brate sam real ima u tom istom 21. veku vise ls nego svi englezi zajedno a tu je i barsa sa 4 ls u istom periodu. Nije za neko poredjenje realno. Tipa sevilja ima vise ligi evrope (kup uefa) trofeja u tom periodu od svih engleza zajedno a osvajali su je i viljareal i valensija i atletiko dva puta u istom periodu. A isto reprezentacij im uzela za to vreme dva eura i svetsko. Nekako ocekivao sam sa tim svim ulaganjima da ce konacno postati dominantna sila eto kao spanci tih godina sa seviljom i realom i barsom. Nije ni ovo lose sto su postigli daleko od toga ali sami se busaju kao da imaju rezultate ko spanci a ustvari su miljama daleko