Alfonso Dejvis i Bernardo Silva (©Reuters)
Alfonso Dejvis i Bernardo Silva (©Reuters)

El Klasiko za potpis Bajernovog beka: Barsa ušla u trku sa Realom za Dejvisa

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.24. | 17:46

Agent Kanađanina sastao se sa predstavnicima oba kluba

Nezapamćena kriza drma Bajern. Nije samo do rezultata i toga što Bavarci idu u neželjenom smeru, što ni Tomas Tuhel ne veruje da će titula biti odbranjena. Ispustio je svlačionicu, tenzije rastu iz dana u dan. Nije to više onaj klub u kome se tačno znalo ko šta radi, u kome su se povlačili odmereni i pravovremeni potezi.

Situacija u Minehnu je alarmantna, i to duže vreme. A, tu činjenicu mesecima unazad pokušava da iskoristi Real Madrid kako bi ulovio Alfonsa Dejvisa. Uveliko Kraljevski klub vodi razgovore sa zastupnicima kanadskog beka, samo što više nema skrivanja. I što je dobio konkurenciju u – Barseloni. Ni manje, ni više.

Izabrane vesti

Na tržištu transfera igra se El Klasiko za potpis Bajernovog beka, sve su manje šanse da minhenski klub bilo šta promeni, jer agenti Alfonsa Dejvisa imali su veliko poverenje u Hasana Salihamidžića, koga više nema na Alijanc areni. Više ljudi koji vode računa o supersoničnom beku ne okolišaju, krenuli su da iispituju teren.

Španski mediji javljaju da se agent Alfonsa Dejvisa sastao sa predstavnicima oba kluba. Prvo je otputovao u Madrid, kako bi video šta Kraljevski klub, koji duže vreme pokazuje interesovanje, nudi za potpis kanadskog reprezentativca. Dan kasnije razgovori su obavljeni i sa Dekom, sportskim direktorom Barselone.

Alfonsu Dejvisu ugovor sa Bajernom ističe leta 2025. godine i leto je, verovatno, poslednja prilika za minhenski klub da nešto zaradi. Real Madrid je zagrejaniji, škripi mu na levom beku, dok Barselona ima Alehandra Baldea, koji će se do kraja sezone oporaviti od povrede. Ali, isto tako traži pojačanje, jer su male šanse da Markos Alonso dobije produžetak ugovora.



tagovi

Alfonso DejvisBajern MinhenReal MadridBarselonaLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern
Real Madrid
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara