Komentari na vest

Embape o'ladio Saudijce i odbio najveći ugovor u istoriji sporta!

G

Gile 88

pre 10 meseci

Ajmo Terza
U

Uli Henes

pre 10 meseci

Ma, on želi samo Bajern
S

Srbija Majka

pre 10 meseci

E moj bape...!!!
p

pfc

pre 10 meseci

Iz rubrike nije se desilo. Sarena laza od 700 miliona...
a

avofobija

pre 10 meseci

Da li je i on trebao da se proda Saudijcima i uzme lovu? Ne, nego u životu postoji nešto što se zove integritet, želja za uspehom i dokazivanjem sa najboljima. Nikakva lova to ne može da kupi!
ž

žaks

pre 10 meseci

Tako je,u pariz je otišao i u istom obnovio ugovor zbog želje za dokazivanjem a ne zbog love 😂
7

777

pre 10 meseci

U tom slucaju,Real je krov Sveta 👑
M

Magelan

pre 10 meseci

Mbape*!!!!!!!!!!
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

normalno da ce da ih odbije ako mu fudbal nesto znaci u zivotu.Kad si jedan od najboljih na svetu neces u najboljim godinama otici u arabiju i da ne osvajas lige sampiona,uefe ,zlatne lopte,itd . Ko ce te upamtiti po igranju u arabiji ?? tamo se ide sa 35 , kad vise ne mozes da hodas
x

xnxx

pre 10 meseci

najtacnije receno mpabe
P

Papi Chulo

pre 10 meseci

Devojka ili decko ne znam kako se to karakterise mu je trandza, kako ce njih dvoje ili dvojica u Arabiju sa svim njihovim zakonima.
p

pusti probleme

pre 10 meseci

Jako cudan covek. Odbije Real,sad i ovakav ugovor... Voleo bih da ode sto pre iz PSG-a da vidimo sta moze i od cega je.
K

KadVidimOvakveKomentare

pre 10 meseci

Kao da nije igrao u Monaku prvo, osvojio ligu, u polufinale Ls sa njima, bio medju najboljima, osvojio svetsko sa 18, bio i najbolji mozda, sad na ovo poslednje svetsko najbolji strelac, u Ls i sa Psg koliko je golova davao, igrao finale i polufinale... Kao da je samo francusku ligu igrao do sada, pa aj da ga vidimo drugde, posle 6 godina na visokom nivou...
h

haeeaeahae

pre 10 meseci

Bravo mali, ceka te Real!

milford

pre 10 meseci

Ovaj Mbape ce biti na nivou Pogbe za 2 godine. Zivi bili pa videli.
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

nema sanse ,najaci napadac na planeti ubedljivo.Ovaj sam moze da dobije ekipe ,zbog brzine ali i dobre tehnike

milford

pre 10 meseci

Na terenu ima sve predispozicije da bude broj 1, van terena sve predispozicije da propadne ko zeton. Da je sve samo do njega mozda bi imao neke sanse, ovako tesko.
L

Logitech

pre 10 meseci

Kad ce neko stati na put ovom bahacenju Saudijaca? Gde su sada Infantino i ekipa? Bitno je da Barsu ganjaju da smanji troskove usled cega se odrekla Albe, Busketsa, dugogodisnjih igraca, oterali Obamejanga, Umtitija...A Saudijci mogu da trose koliko hoce. Dozivece oni sudbinu Sangaj Senhue, Gvangzua, Peking Guana, Dalijena, ruskog Anzija... pre ili kasnije, ne mogu oni doveka da se bahate.

uefalona

pre 10 meseci

Evo sad citam da Katar placa Barsi 100m da bi mogli da registruju igrace. Da li je ovo korak ka tome da Barsa postane naftaski klub? Drugacije se ne mogu izvuci iz bede.
N

Naravno da ce sve to prestati

pre 10 meseci

Jer ce im neko kao ti stati na put. Ili si klinac od desetak leta, ili ti je razmisljanje takvo, jer da si odrastao,zreo covek, koji zna sta su obaveze i na koji nacin novac funkcionise, sta se njime moze postici u danasnje vreme (doduse, istorijski gledano, ne samo u danasnje vreme vec oduvek, od kako je smisljen), ne bi pisao tako nezrele i neozbiljne postove. Aktuelna situacija ce prestati onda kada Saudijci kazu dosta, a ne ti, ja ili neko treci pored tva. Mani se tih gluposti oko Barselone,kad ne razumes FFP ni kako funkcionise, a to kazem jer pre svega ne znas da isti i ne vazi za Saudijce,jer oni ne pripadaju Uefi, koja je uvela FFP, a ne Fifa.
4

4343

pre 10 meseci

Uefalona klinjo boli te barsa ne vadis je iz usta bolece te jos vise

Darkoki

pre 10 meseci

Pa Barsa je presla limit za plate..i da kupe sad i Kiliana M za 200 m dzaba kad nemogu da ga registruju jel su budzet za plate na max..znaci nema nikakve veze sa kupovinom igraca kako ti pises😒😒😒
n

ne znam pojma

pre 10 meseci

Azija i ostali kontinenti ne spadaju pod uefom, mogu da trose do mile volje, nema ko da ih zaustavi.
7

777

pre 10 meseci

Nekako mi te barce nije žao,sve i da je istina,da se urotilo sve protiv njih.Prilicno ljigava ekipa,kao i vecina bivsih i sadasnjih igraca,na čelu sa upravom i bivsim robijasem u predsednickoj fotelji.
h

hvala i doviđenja

pre 10 meseci

Djecooo kantalonije placite i spremite maramice bice gore nego prosli derbi 0 4
I

Ildzo

pre 10 meseci

Bravo careeee
s

sada

pre 10 meseci

Ostaje samo jedan scenario kao sto su pisali ,a to je da ce real sedeti i cekat pred krak prelaznog roka i dati im max 150milke i to je to. Ode on ove sezone u real... Samo bez dobijene love za potpis...
S

Sreta Steta

pre 10 meseci

Ma kakvih 150 miliona, Embapeu istice ugovor iduceg leta, i tada moze kao free agent da ode bilo gde.
F

Faust

pre 10 meseci

Neće dati Real ništa, dogovor je da dođe tamo sledeće sezone za džabe.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

PSG je uveren da se dogovorio sa Realom za leto 2024.
m

maliradojica

pre 10 meseci

A neće da pređe jer mu je "devojka" u stvari "dečko" a tamo je to zabranjeno ako nisi njihov šeik.
p

pdk

pre 10 meseci

Sve se resi ako si dobar sa njihovim seikom, tako da ne pije vodu to.
B

Bar Kohba

pre 10 meseci

Ne zna vise ni ovaj sta hoce. Te hoce u PSZ, te bi Real, pa bi pare, hoce Arabiju, nece Arabiju, nece PSZ, ako ode u Real trazice da ide na Mars, nema lik tlo pod nogama nikako, zato nikada nece biti veliki igrac, vec samo jedan jako dobar igrac koji ce brzo biti zaboravljen kao i mnogi razmazeni slicni njemu.

uefalona

pre 10 meseci

To su novinarske gluposti, on samo hoce u Real kao sto je dokazao odbijanjem ove ponude. Tek ces videti u Realu koliko je dobar, najbolje od njega tek sledi.

uefalona

pre 10 meseci

Kao sto i rekoh da ce ovo biti rekord za najvece odbijene pare. Samo Barsini fanovi govore da je budala sto je odbio tolike pare jer ga se plase sta ce im sve raditi u El Klasiku.
D

Delija 75

pre 10 meseci

Jeste....evo sve se udaraju u grudi šta će da im radi....suza suzu stiže....hahahaha
p

puta madrid

pre 10 meseci

Uefalona, nikad real nece gaziti barsu kao njih barsa 5-0 2-6- 0-4 5-1
J

Junker

pre 10 meseci

Ako Real zaista ne plati, a ovi budu dosledni i ostave ga van tima cele sezone, onda je suludo sto nije prihvatio.
G

Gostaaaaa

pre 10 meseci

Real kad je htio da plati on ih je isti oladio. sto bi placali sad kad ce doci za dz
p

pdk

pre 10 meseci

Upravo tako,Katar moze sebi da priusti da ga drzi na klupi sezonu...i da odbije 100m od Reala ako hoce da ih ucene. Ovako bi igrao, uzeo 700m plus ono sto mu sleduje od Reala za potpis i cao.
g

gost179

pre 10 meseci

Mislim da je malo kompleksnije. Ove cifre zapravo obezvredjuju sam smisao novca kao prestiza. Cela organizacija ,,Mbape" je rekao bih donela odluku da odbije i ocekuju time da ce staviti do znanja PSG-u da ce Mbape svakako za ovih godinu dana doneti klubu ali prvenstveno sebi jako jako puno. Ovim potezom pokazuje da on zeli i da je spreman od ove sezone da postane najjaci i krene svoju mesijevsku/ronaldovsku eru dominacije. PSG ce odbiti da bude pocetak i deo toga? Ne bih rekao. Ovo moze biti ta dugo cekana sezona gde uzimaju LS.
V

Venom

pre 10 meseci

@Gostaaa pa i da dodje za dzabe,Real ce mu morati dati sigurno 100 miliona kao bonus za potpis plus jaču platu jer ne placaju obestecenje