Komentari na vest

Embape prekinuo tišinu: Ne otežem namerno, sve strane su zaštićene

lpool

pre 4 meseca

Liverpul je sportska prica a njemu to izgleda ne odgovara.. Klop je bukvalno glavni u Liverpulu, mislim na grad ne samo na klub, tamo ne bi mogao da glumi ludilo. Neka ga Realu ili Plastici, "mi" cemo ono nase ;)
D

Dexaman

pre 4 meseca

Dosadno...
K

Kleo

pre 4 meseca

Kakav je ovo sarlatan i pekmez, vec 3-4 godine se prenemaze svaki prelazni rok, ucenjuje klub iz njegovog rodnog grada koji navodno voli, itd. Jos tuznije je sto je idol danasnjoj deci i gledaju ga kao nekog idola i legendu, steta sto se nisu rodili bar jedno 20 godina ranije pa bi videli sta su prave legende fudbala i kako se dokazuje lojalnost klubu koji stvarno volis.
R

Realan skroz

pre 4 meseca

Igrac jako dobar al nesto bas klimav kao licnost.. Ej covece pa ti se jos nisi odlucio,pa kako covece,ne ide to bas tako. Ti si profesionalac, mora to dosta odlucnije
D

Deniz

pre 4 meseca

Mislim da je smiješno povezivati Liverpul sa Mbpapeom. Prvo, u Parizu je glavni i odgovorni za sve, od igre, biranja trenera do biranja saigrača(otjerao Nejmara), dakle može da radi šta poželi, a u Liverpulu bi bio "samo igrač". Drugo, ako igdje bude prelazio to će zasigurno biti Real Madrid. Oni koji misle da bi radije izabrao Liverpul nego Real Madrid, varaju se. Real Madrid se ne odbija. Govorim kao navijač Čelsija, neko ko voli i prati Messija, poštuje Ronalda i Liverpul.
f

fing

pre 4 meseca

pa već je odbio real barem dva puta.
T

To od besa

pre 4 meseca

Pišu. Pa ne postoji fudbaler koji je svetska klasa da bi izabrao Liverpul pored Real Madrida, tačnije, jedini klub koji može koliko toliko da se meri sa Realom je Barsa. Čuj Liverpul, smejurija, dovode igrače Rome, to je njihov nivo.
F

Fejkir

pre 4 meseca

Kolko god je Mbappe igracina i rado bi ga vidii u Realu, mislim da bi njima vise sjeo Haaland. Ovakav Real sa Haalandom u spici bi gazio sve pred sobom.
M

Maree78

pre 4 meseca

Malo sam iznenadjen cinjenicom da Mancester Siti nikada nije ni pokusao da dovede Mbapea... Umesto Grilisa kad bi uleteo meni bi delovalo da bi mogo da napravi velike stvari, Pep je javno reko proslo leto da nisu zainteresovani za njega i niti ce biti...
a

autokomandaBGD

pre 4 meseca

Svaki save u fifi obavezno ga dovedu. 😁
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Iz aviona se vidi zasto - prevelika je zvezda, ne bi slusao Pepa, imali bi vise problema sa njim nego sto bi im doprineo.
@

@gostyyy

pre 4 meseca

Ili znaju da nemaju nikakve sanse da ga dovedu pa nece da gube vreme
R

Rale97

pre 4 meseca

Real ni Kristiana Ronalda nije uspeo iz prve da potpise, tako da nista nemoj da vas zavarava da je prica o Realu gotova... Nisam pametan da procenim dal ovo naglasavanje o zastiti je najava odlaska ili samo receno bez ikakve pozadine