Lutovac (© Star sport)
Lutovac (© Star sport)

Emotivan oproštaj Lutovca od Partizana: Dovoljno je onih koji nisu uz nas, mi smo porodica koja nikad nije posustala

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 12:42

„Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama“, poručio krilni napadač crno-belima

Bezmalo četiri godine, četvorica trenera, 88 utakmica, tri gola, osam asistencija... To je statistika. Samo, u slučaju Aleksandra Lutovca boravak u Partizanu nisu brojevi, već – emocija.

Sad već bivši krilni napadač crno-belih je na oproštaju od Humske sročio emotivno pismo i podelio ga javnosti, ističući koliko mu nedostaje što, kako kaže, napušta porodicu i odlazi u austrijski Rid.

Izabrane vesti

Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv, još je veća. Kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu i u centru, od portira do Keva, koji su brinuli o nama. Mi smo porodica koja je vodila borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala, ni kada su nas otpisivali“, naveo je Lutovac.

Poslednjeg dana prelaznog roka potpisaće ugovor sa Ridom, crno-beli neće dobiti obeštećenje, jer su mu izašli u susret, znajući da mu ugovor ističe u junu. Dotad, a i posle toga, bivši kapiten Rada biće iz crno-bele.

Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju maksimum, poštujući i voleći sveti grb. Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi, koji volimo Partizan, budemo oko njega! Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama. Vaš Saša Lutovac“, naveo je novi član Rida.


tagovi

Aleksandar LutovacFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara