Komentari na vest

Englezi kažu Arsenal, Španci Atletiko, a Di Natale: Vlahović je igrač za Real ili Barsu

M

Mikki

pre oko 3 godine

Preterivanje. Nisam siguran koliki mu je plafon, meni i dalje ne deluje kompletno, tj mnoge utakmice 'prespava'. Talenta ima u ogromnoj količini, ali nisam ubeđen da je još uvek za veliki klub
A

Arsenal <3

pre oko 3 godine

Kao navijač arsenala dobro bi došao kao napadač sa Aubom i još ako Oršić dodje levo.......

Aha

pre oko 3 godine

Mani da se sprdamo ovako,decku svaka cast ali nije on jos uvek igrac za Barsu,Real,Siti,Junajted,Bayern,Juve...ima on jos mnogo da radi da bi dostigao taj nivo,a jos uvek je mlad. Njemu bi legao Lajpcig jer gura mlade,Dortmund,mozda Arsenal ili Milan,vise Milan jer bi ostao u Italiji,a vidi se da mu lezim italijanski fudbal.
P

Paf

pre oko 3 godine

Kako bi mu pala Sevilja, Dortmund ili Arsenal
g

ggost

pre oko 3 godine

Ako hoće odmah u najveće klubove, čini mi de da bi u Barseloni dobio najveću šansu jer nemaju klasičnu devetku izuzev Brajtvajta kog nema potrebe ni pominjati. Ali ipak mislim da mu treba jedan međustepenik kao što je RB Lajpcig.
a

aa

pre oko 3 godine

A gde da igra,,pored Serlota,onog japanca malog iz Salzburga i Brobbeya iz Ajaxa?
I

Ivan OL 91

pre oko 3 godine

Igrači za Real ili Barselonu se pokažu u velikim utakmicama kao ona protiv Portugala, a ne smetaju ostalima kao što je on Mitroviću.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

U pravu si, u Realu su sad oprezni jer su se vec opekli sa panjinom iz Bijeljine. Nije bitno sto se iz aviona vidi da je Vlahovic supertalentovan za razliku od Jovica koji ne zna da hoda.
k

kikratit

pre oko 3 godine

Znači po toj logici Haland je nikakav igrac jer ga je S.Mitrovic stavio u dzep...ma vaaaazi bate...
9

951357

pre oko 3 godine

@Blajvčo - stvarno su se opekli, doveli drugog strelca Bundeslige i LE, ali će sada prvi strelac italijanske ekipe koja se bori za opstanak biti pun pogodak :D Samo ima jedna velika razlika, on je iz Partizana prešao u Fiorentinu, i samim tim je najbolji na svetu.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Bas naprotiv, ja tvrdim da momak nije jos za najvece klubove. Jednostavno nije jos taj kalibar. Za par godina mozda. Jovic nikad. Dosao je slucajno, ali dolazili su i mnogi pre njega, Spasic, Rambo, Perica, pa su najveci promasaji u istoriji kluba. A sva trojica su klasa za Jovica.
I

Imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Kad procitam da je ovo izbacio britanski Sun, samo se izlogujem sa teksta. Vecina ljudi koji "visi" po vasem potralu zna da je pomenuti tabloid u rangu Informera, Kurira itd....