Đenova, Briž i Anderleht snimaju Gluščevića u Humskoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.05.24. | 13:31

Radničkom iz Kragujevca se smeši ozbiljan transfer u letnjem prelaznom roku

Jesu Bevis i Sahli kao stranci koji prave razliku bili lokomotiva istorijskog uspeha kragujevačkog Radničkog, ali uz Milana Aleksića, mladi krilni fudbaler Matija Gluščević predstavlja jednu od najvećih senzacija ove sezone u Mozzart Bet Superligi.

Stigao je kao anonimus u srce Šumadije, posle ne baš uspešnih epizoda u Grafičaru i Novom Sadu. Prepoznat od strane Slavka Perovića nekadašnji omladinac Crvene zvezde je pod komandom Feđe Dudića odigrao na izuzetnom nivou. Bio je najbolji kada je bilo najvažnije. Tresao je mreže Crvene zvezde i Partizana, na Marakani razvio brzinu od 36 kilometara na sat.

Izabrane vesti

Dovoljno da se o krilnom fudbaleru rođenom u Kraljevu priča kao o potencijalno najvećoj prodaji u istoriji Radničkog. Gluščević je profil igrača kakav se traži u savrešenom fudbalu, pa onda i ne čudi što će biti pod posebnom prismotrom tokom večerašnjeg duela sa Partizanom.

Prema saznanjima Mozzart Sporta zbog Gluščevića su u Beograd stigla trojica izaslanika evropskih klubova. U loži stadiona u Humskoj biće predstavnici belgijskih velikana, Klub Briža i Anderlehta, kao i italijanske Đenove. Imaće zadatak da prate svaki potez momka rođenog 2004. godine.

O transferu je još rano pričati, ali sluti da će Matija Gluščević doneti milionsku zaradu klubu iz srca Šumadije.

Ove sezone Gluščević je postigao četiri gola i imao identičan broj asistencija.



tagovi

Matija Gluščević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara