Komentari na vest

Eraković Zvezdin bonus i u Lazarevcu, povratak kapitena Borjana, još jedna šansa Falku

B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Do kad ce taj Italijan da se dokazuje? Covek namestio jedan i jedan postigao zadnji mec. Ne dobija sansu da igra u kontinuitetu i.onda ocekujemo da rastura. Kao i Pavkov i masa drugih. Dovodimo Diona za 500k pozajmica a nas nspadac na klupi... sramota od uprave. Greska za greskom... treba im zabraniti da dovode igrace ukoliko ne prodaju. Samo toliko.
S

Stijepan PFC

pre preko 2 godine

Namiještaljka u najavi,mogu i oni antitalenti (omladinci)od jučer da igraju!
S

Simić

pre preko 2 godine

Mi možemo da dobijemo Bragu i Ludogorec u gostima, a Kolubara ipak to može samo ako se namesti. Komentar ti je na mestu.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Očigledno je da se mnogo forsira Eraković. Da li je menadžerska kombinacija ili su prepoznali da će biti vrhunski igrač, to ćemo videti. Samo znam da mnogi mladi igrači koji su i koji su bili veliki potencijal, ni blizu nisu dobijali toliku šansu da igraju.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Erakovic NEMA kvalitet za CZ koju mi zelimo. Dopalo se to nekome ili ne. A gura se zbog prodaje.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Dok ne dodje privatizacija, rukovodstvo će ostati kanalizacija. Popović je trentuno svetlosnu godinu ispred Borjana, koji je negde polovinom prošle sezone (kad je na utakmici protiv Genta u Beogradu tri puta uposlio protivnika na svojoj polovini) počeo da igra eksluzivno zbog stare slave. Hvala mu za sve ali čovek je ove godine LOŠ i direktan krivac za oba gola protiv Šerifa. Falkova priča slika i prilika prepotentne/impotentne uprave. Čovek zna fudbal. Svaki put kad zaigra uradi barem nešto pozitivno. Em mu ne daju da igra prirodnu poziciju, em mu ne daju da uhvati ritam. Nema on šta da dokaže. Uprava je ta koju gledamo popreko.
3

3x3

pre preko 2 godine

Jesam grobar al da ste davali minute Falkau koliko onom nesretni Dionu sad ili eventualno na leto ste mogli da uzmete minimum 2.5 miliona ovako nazor forsirate pozajmljenog igrača koji je blago rečeno katastrofa.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ne znam sta vise forsirate to " dokazivanje" Falka. Decko je klasa, nedostaje mu kontinuitet i mozda da se postavi na svoju poziciju iza napadaca. Nadam se da ce danas postici pogodak i ostaviti srce na terenu jer ocigledno samo tako moze da se nada nekoj evropskoj utakmici.
4

44466

pre preko 2 godine

A zašto samo Erakovic kad je madjija bio za to da igraju 4 bonus igraca? Gde su sad ti mladi igrači
N

Nove pesme

pre preko 2 godine

Nebo moje zvezdano i Sneg je opet Snezana.
1

11550

pre preko 2 godine

Њено име мора да се зна... Ајмо зелени ⚒️
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Popović treba da brani,trenutno je bolji od Borjana,zar nepostoji ravnopravno rivalstvo a ne po zasluzi,bio neki put najbolji itd....
Z

Zvezdas!

pre preko 2 godine

Ovo sto dozvoljavamo na gostovanjima da nam ne igra najbolji igrac pa ni napadac nam se povredio a on je sacuvaj boze, govori koliko se lose radi u klubu, to su amaterski potezi, Sto Katai nije do sada vakcinisan a prima 500.000 platu a ima probleme sa zdravljem i slicno....Sad jos ne igra ni Sanogo, a igramo na terenu ko zna kakvom, I sada moramo da strepimo.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Да је Катаи вакцинисан, тек би онда био болестан.
P

Penzioner

pre preko 2 godine

Vi ne samo da ste zvezdas, Vi ste i akademik koji ne zeli da se na ovaj nacin eksponira. Vasa analiza je kratka ali jebitacna! Pametnom dovoljno da srecu potrazi hramu fudbala. Hvala Vam!
9

951357

pre preko 2 godine

A je l' imas nesto pozitivno da kazes, eto, bilo sta pozitivno? Posto mi ovo vise zvuci kao spin ovih iz komsiluka...
v

v1ad

pre preko 2 godine

Jeste, strepecemo od Kolubare. Vazi.