Komentari na vest

Eraković Zvezdin bonus za derbi, tandem Živković - Dioni u akciji od starta

R

Realno123

pre preko 2 godine

Realno po mom misljenju prije ce bonus biti Nikolic u formaciji 4-1-4-1. Katai ce igrati desno na Benovom mjestu jer je ovaj povredjen a lijevo Ivanic tako da: Borjan- Gobeljic, Dragovic, Degenek, Rodic- Sanogo- Katai, Nikolic, Kanga, Ivanic- Dioni. Nije iskljucivo da bude i 4-2-3-1, ali ako vec bude igrao Erakovic trebalo bi igrati s trojicom stopera taktiku 3-4-3: Borjan- Dragovic, Degenek Erakovic- Gajic, Krsticic, Sanogo, Rodic- Katai, Ivanic, Dioni.
K

Krkić

pre preko 2 godine

Ma biće flora i faun i sa drugim timom. Puca paćo ko ledenica.
m

mile ultra bojs

pre preko 2 godine

partizani vec 5 godina igraju bunker, 2 panja zadnja vezna zdjelar i scekic u roze kopačkama tuku prvo marina sad kangu i ivanica,smorili su derbi do te mere da mi se skoro i ne gleda
1

121213

pre preko 2 godine

A sta bi sa biserima od 5 miliona , Nikolicem i Petrovicem?
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Kakve veze ima,Zvezda nece izgubiti taman da promeni svih 11,Partizan ce igrati najveći bunker u istoriji.
S

Sharloa

pre preko 2 godine

NEKA NIKOLIC BUDE BONUS,ERAKOVIC NE SME DA BUDE U ODBRANI NIKAKO!
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Čim On trči na petama, nikada igrač od njega.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Dečko blage veze nema, težak, lako ispada...
S

Sfds

pre preko 2 godine

Info iz RSB stapa. Dragovic umoran posle Brage 99% nece igrati derbi. Degenek i erakovic su stoperi.
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Hahahah vratio se lik u Zvezdu iz najvece moguce ljubavi i sada kao da propusti derbi zbog umora. Lik je navikao kroz celu karijeru da igra po 60-ak utskmica godisnje, za njega je domaca liga teska sprdnja, 20% snage mu treba za to. Navikao covek na top spiceve, levandovski, aguero, ibrahimovic, a rikarda ce da cuva zmureci. Makar se vukao po terenu, bice opet ubedljivo najbolji. A na kraju krajeva, deda bi ga se odrekao da ne igra derbi "zbog umora".
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Mislim da bi desnu stranu trebali da cine Gajic kao bek i Srnic kao krilo, a umesto Sanoga ovaj mec kao bonus igrac da bude Stanic. Srnic i Gajic bi se dopunjavali i u napadu i u odbrani, i pomagali mladom Stanicu, a kao veliki zvezdasi imali bi vecu zelju da donesu pobedu ili sprece poraz, nego neuigrani novajlije igraci. Borijan, Gajic, Degenek, Dragovic, Rodic, Srnic, Stanic, Kanga, Kataji, Ivanic, Dion. Ako skripi, Sanogo u igru, Stanic van, a Erakovic umesto Gajica. Napred Zvezdo do pobede.

Mr 007

pre preko 2 godine

Zasto je Falko sklonjen? Odlican je igrac,ovo je sramota,kad vec Ben ne moze da igra,zasto sjajan igrac ne igra u jednoj od utakmica sezone??? Zivkovic se celu utakmicu protiv Brage video nije,ni u prvom poluvremenu kao spic,a ni u drugom kao krilo. Zahvaljujuci povredi Bena i proterivanju Falka iz tima desna strana nece postojati u derbiju,taman za udvajanje Kataija,dok se ne umori potpuno u nekom 60.minutu. Takodje kad vec nemamo nijednog dobrog igraca sa 21 i manje godina,zasto nije doveden ili uigravan talentovan klinac koji igra desnog beka? Sigurno bi znao da centrira za razliku od Gobelje,a igrao bi bolje odbranu od anemicnog Gajica,da je prosao pripreme,sad bi bilo super. Erakovic nije rupa,vec je rupcaga,valjda ce Dragon uspeti i ovog puta da leti po terenu,a ako se dobro secam,u drugom poluvremenu ne moramo imati klinca u postavi,pa moze Degenek uci u igru. Iskreno,zabrinjava postava koja ce biti na terenu u derbiju,posebno u prvom poluvremenu,ali nadam se da cemo nekako iscupati pobedu. Napred Zvezda!!!🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔥🔥🔥
6

6383

pre preko 2 godine

Možda Terza zna sto nema Falka ,samo nema ko da ga pita ,balerina ne sme sigurno.
q

qqzqq

pre preko 2 godine

Šta je sa falkom?
L

Luja

pre preko 2 godine

Ništa. A takav je i igrač. Nula.
S

Simić

pre preko 2 godine

Sada je odlučeno da se on maltretira kao Pavkov i Degenek. Dok ih ne uhvati panika.
8

888

pre preko 2 godine

Preko novi je prestao da bude najbolji igrač ovde po komentarima ,jako čudno i odjednom ni minut ne dobija ni minut ,Mister reče da je izvanredan ,tako da jedino ostaje Magija kao krivac....
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Kakvo samoubistvo iz zasede?!Pa ne bi bilo lepse pobede nego da pobedimo zbog zvezdinig pravila o bonusima,strancima i ostalim izmisljotinama hiljadugodisnjeg rajha!
G

Gobelja.

pre preko 2 godine

Pozdravili vas Gobelja i Krstovic,i pitali jeste nabavili vazelin za predstojeci derbi,posto vam je u zadnja dva koja ste pukli trebao i te kako!

Dr.773

pre preko 2 godine

Ako je tako,bojim se da cu morati da trpim zaje.anciju od strane groblja posle derbija..zalosno...erakovic..i bio bi red da jednom od 5 komentara objavite konacno!!!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Niko Falka ne pominje. Kako mi je Risairo izgledao od njega nije tesko trenutno biti bolji. Cim ne igra spustaju mu cenu da bi ga prodali za bagatelu.
l

lalaland

pre preko 2 godine

Pre ce biti da ne dobija platu. U Zvezdi vazi praksa: ako igrac ne prima platu kazniti ga neigranjem. Ali steta nije los igrac, ma sta god trenutno pisali internet strucnjaci koji su ga do nedavno kovali u zvezde a sad im ne valja.
A

Ajd bre misteru

pre preko 2 godine

Kakav bre desni bek jeste li vi normalni on levo ne igra ok. Hoće opet kao u pretprošlom derbiju isto na desnu stranu. Bolje ubacite ove omladince u napad.
N

Nema sanse

pre preko 2 godine

NI POD TACKOM RAZNO OVAJ KLINAC DA NAM IGRA STOPERA NA DERBIJU,DRAGOVIC I DEGENEK MORAJU IGRATI!
G

Gost a domaci

pre preko 2 godine

Ben ce pauzirati sigurno nekoliko dana ili 2 ned max pa nece igrati u nedelju
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Neresen rezultat.Simovic lose vodi derbije.Partizan pravi milion faulova bez kazne.Tako igraju vec pet zadnji derbija.
l

ljanmi88

pre preko 2 godine

Tako je, ako zvezda zeli da pobedi morace da bude jaca u duelima, to jest da ne pada lako na svaki kontakt, nego da kanga, ben, ivanic, katai nose na ledjima scekica i zdjelara koliko god je moguce, da bi ovi morali jace da ih fauliraju i samim tim iznude makar zuti, moramo uci u tu zonu koju brane scekic i zdjelar, to je kljuc trijumfa, zato je bitno ne padati na svaki mali faul, nego izdrzati koliko god je moguce.
T

Tako je

pre preko 2 godine

Sreća pa Sanogo igra kao zaštićeni beli medved i lomi noge, cepa arkade, vadi oči, ali tu ide usmena opomena Elvisa..
a

abc

pre preko 2 godine

Ne bi ovo bilo dobro, Eraković na beku, bolja opcija je sa tri stopera ako već Eraković figurira kao bonus koji će početi utakmicu. Možda je opcija sa tri stopera i dobra za derbi, s' obzirom da nije rešen problem koji traje već godinu i po, ne možemo da kvalitetno odigramo na 30-35 metara ispred našeg gola, Kanga i Ivanić ne pomažu Sanogu na pravi način i sinoć smo iz te zone imali probleme i desilo se valjda deset šuteva na naš gol sa 20-25 metara, nedopustivo. 3-5-2 nije defanzivna opcija, pogotovo ako se Katai i Dioni primaknu blizu one dve zamlate koje glume stopete u partizanu.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Zivkovic je stvarno izgledao izgubljeno, nadam se da je to ipak što je došao pre 10 dana. Ipak treba da prođe neko vreme adaptacije. Eno na dioniu se sinoć primetila velika razlika u napretku.
a

abc

pre preko 2 godine

Živković se odlično zagradio i odložio loptu Ivaniću, nažalost Ivanić nije dao dobar pas prema Benu i odlična pozicija nije pretvorena u 100% šansu.
I

Istina

pre preko 2 godine

Sad je pravi trenutak da se ubaci Falko jer će igrači Partizana jurišati na glavne kreatore (Katai,Kanga) što bi njemu ostavilo prostor da iz drugog plana probija odbranu pre svega asistencijama! Njegova prava pozicija je desetka a Kanga je i protiv Brage bio pomeren na desnu stranu što bi značilo da u slučaju potrebe u drugom poluvremenu mogu da udju Živković(koji ionako nije spreman za 90 minuta) Pavkov, Krstičić i eventalno Ben .
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Na žalost, Pipa možeš da otpišeš. Zbog duga Lećeu mu lopovi neće dati da vidi teren.
R

Rke

pre preko 2 godine

Dejan Stankovicu zasto ti nije igrao Erakovic protiv Proletera ?Znaci isto kao i prosle sezone,Erakovic igrao prvo kolo,pa nije igrao sve do derbija,gde je pokazoa raskosni talenat..
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Mi smo Svetski fenomen, koliko drp kombina, koliko promašenih skupih igrača, koliko igrača koji se guraju u tim na pozicije koje nisu njihove. A mi i dalje igramo Evropu, pobedjujemo. Što se tiče sinoćne utakmice, JA nisam zadovoljan igrom, i nisam zadovoljan igrom uopšte od početka sezone. Nije to igra koju treba da igra klub koji je igrao dve LŠ i sada treća LE. Mi sa sve tri pobede kući, idemo sigurno dalje. A od derbija neočekujem ništa, osim brdo faulova i prekida.
K

Krastaman

pre preko 2 godine

Koga boli uvo da li si ti zadovoljan? Verovatno ni tvoje ukućane a nas još manje. Pljuvač klasičan
Ž

Živorad žika živac

pre preko 2 godine

A be evegi Erković da slike, to je naš Davide Luiz. Deketa će da šanso na mladi igrači, da stasajo u prve tim. Al smo gi utepali Brage sinoćas. I Partizani će pocepamo u Nedeljo. Sve će gi razbucamo na Evrope i u naša ligi. Samoda sviju ostanu na okupu i dase dovedu još kojo pojačanjo. Deketa je bijo golem fudbalist će bidne i golem trener. Deketa je mag na fuzbal. Bravo ti ga na Terzetu Mitketa i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Doživotna na Terzetu i Mitketa. U Zvezdu do pemzije
D

DSCZ

pre preko 2 godine

Nema pravog objasnjenja zasto su ovi lopovi pustili Konatara.Tek je pocelo prvenstvo,rezultat za vikend osim psiholoskog plana nece mnogo toga promeniti jer ima dosta da se igra,ako ne gresim sigurno jos dva prvenstvena derbija nakon ovog za vikend.Vidim da je neko poceo da se potpisuje kao "najveci zvezdas ikad",da krade imena jer taj lik bas kao i ja ima sto sta protiv Terzica i Mrkele a botovi su izgleda uzeli pod svoje i taj vid borbe za sendvic...
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Zivkovic kao da nikad nije igrao fudbal.Ocajno izgleda na terenu.Nema nista od njega..Gde ovi nasi nadju sve ove nespremne? !
t

tudjmanova govna

pre preko 2 godine

KAKO GDE ? TOSIC MU MENADZER....TERZA UZEO SVOJ DEO....STA TI NIJE JASNO ?
M

Miladin Sa

pre preko 2 godine

Pustite dete da igra prirodnu poziciju! Nije ono krivo sto ne popunjavate rupe na nekim pozicijama .
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Mislim da je mnogo logicnije da ce Zvezda bonus iskoristiti na nekoj drugoj poziciji. Na stoperu je preveliki rizik. Posebno kada igrac ne igra redovno i nije u ritmu. Jedan kiks je dovoljan, 1-0 u derbiju je teze preokrenuti nego 3-0 u normalnoj utakmici. Prevelika tenzija, krenulo bi valjanje, odugovlacenje, seckanje non stop, sudije se boje greske, pa i one seckaju, ne odgovara im da se igra. Samo da se sto pre zavrsi, pa ni nadoknada nikad nije realna, jer u derbiju nema 40 minuta aktivnog fudbala od 90. Sve u svemu nezdrava atmosfera.
g

gost sveznalica

pre preko 2 godine

Ovo što se dešava uopšte nije slučajno. Sa prvim danom 2021/2022 nove sezone počeli su sinhronizovani napadi na Crvenu Zvezdu od strane određenih interesnih grupa, odnosno Partizanovog lobija, koji svaki dan plasiraju informacije u medijima kojima se Zvezda predstavlja u negativnom svetlu i u problemima sa ciljem da totalno destabilizuju Zvezdu, i omoguće Partizanu da se na silu dočepa titule prvaka države koja bi ga, bar koliko toliko vratila u život i omogućila stvaranje osnove da se pokuša i u budućnosti sa pljačkom i otimanjima. Zapitajte se zašto se ovo plasira pred evropske mečeve i derbi. Pa Partizan u ovoj kalendarskoj godini, je izgubio u prvenstvu samo dva meča, od nas i poslednje nebitno kolo od Mladosti iz Lučana. To niko ne spominje u medijima, jer to bi sad trebalo da bude normalno, jer zaboga oni imaju hemiju u timu, a mi smo bili lopovi sa našim nizovima.Možemo da pričamo šta hoćemo, ali Zvezda je pre Terzića bila i ponižavana i pljuvana i skrajnuta na marginu i to je zasluga tog lobija, koji je žario i palio i uništavao Zvezdu. Nemojmo dozvoliti da se ponove 2008, 2010 i 2017 godina. Valjda imamo iskustva dovoljno da to ne dozvolimo. Zbijmo redove i ne dozvolimo našim mrziteljima da nas pokradu. Imamo tim, imamo trenera, imamo navijače i svi volimo Zvezdu. Ako smo zajedno ne mogu nam ništa. Zato se nas i toliko plaše.
G

Gost neznalica

pre preko 2 godine

Moras da razlikujes dve stvari, prva je da Partizan pravi niz pobeda koji je na ivici regularnosti da ne upotrebim neke teze reci i teorije zavere, a drugi je da mu Zvezda u tome pomaze, lako je provaliti grobarske spinove i lazne navijace kao i domace dusebriznike koji brane klub od neznam ti koga samo ne od onih koji ne znaju da dovedu napadaca, beka, ili guraju kiksare poput ovoga u najvaznijoj utakmici u prvenstvu, ja bih se zapitao na tvom mestu da si pravi i iskren navijac kome ovo treba a ne kako neko iz univerzuma pokusava da naudi Zvezdi kao da ti ljudi nisu itekako vidljivi i treba da odgovore na mnoga pitanja.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

2010 je kriva sto je Raća Petrović dao bombu sa 35 metara ili sto ste otpustili Pizona 2 kola pred derbi, to je Partizan kriv?! 2017 isto sto ste u 3 derbija uzeli 1 bod to je opet Partizan kriv?!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA..

pre preko 2 godine

Podrška za gospodina Terzića i gospodina Mrkelu. 4 titule, 3 LE, 2 LŠ. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

A gde cete biti posle, ako nam Kina ne odobri kredit od jedno 200 miliona da pokrijemo Terzino poslovanje?
C

Centravanti

pre preko 2 godine

A gde je Pavkov? Toliko je povređen da ne može derbi da odigra? Ne verujem. Što se tiče Živkovića, ja ne znam šta taj dečko igra. Bar juče nisam znao šta je igrao. Centarfor nije, na krilu igrao nije, sve vreme je bio smetalo..... Dioni mora još da smrša i još puno da vežba pozicioniranje, šut, skok.....
Ž

Železnice

pre preko 2 godine

Pavkov nije povređen al ne sme da igra, razlog znaju i vrabci na grani
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

@Zeleznice Nele botino slobodno se potpisuj ANALIZA i Nele 007,kapiram da posto ceo dan botujes ovde onda celu noc smisljas imena za sutra i registrujes se na Grobarska kako bi radio svoj posao.Sva sreca pa si toliko bistar da te niko ziv ne izvaljuje...A tek ces da cvilis za vikend
G

Gosttttt

pre preko 2 godine

Gordić kao bonus
O

Odakle info

pre preko 2 godine

Sistem želi da Borjan ne igra, da bi partizan sigurno dao gol
Z

Zezinjo

pre preko 2 godine

Imaju čemu da se nadaju...dva komada vam ne gine, a kako vam igraju Zivkovic i Dioni, Partizanu i nije potrebna odbrana.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Oni su za Meninga i Markovica,Van Basten i Gulit.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Vratite Marina i Duska,ako nista drugo bar Tosica da zameni Rodu u prvenstvu.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Bolje je da zamole Duleta Savića da odigra derbi nego da Dioni igra, Mrkela odlazi
I

Ivannn

pre preko 2 godine

Po vasem tekstu ispada kao da su odigrali najbolju utakmicu ikada i da Braga nije postojala, iako se iz aviona videlo da su mnogo bolji tim bili. Ne mazite ljudima oci jer se zvezda nije nista pitala u tom mecu
O

Ojo

pre preko 2 godine

Što se tiče Dionija, bolje je da za ole
2

235

pre preko 2 godine

A b92?
B

Beograd 10

pre preko 2 godine

Danas je vrh stranke zvao terzu i naložio da postupi po nalogu...nalog glasi: da se izmisle povrede bar 4-5 igrača ili da se slaže da imaju koronu...na terzi je da bira šta da slaze
D

Djuradj

pre preko 2 godine

A ti si bio kamufliran iza Terzinog fikusa pa si ih provalio.
N

Naravno

pre preko 2 godine

Zvezda bez Bena, Pavkova, Falka, Kange...grobari zar vam malo!
O

On

pre preko 2 godine

Da. Sve vrhunski igrači...
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Vidim ja da ce Borjan često da dodaje loptu na centar.
V

Vini Gogniti!!!!!

pre preko 2 godine

Dobro vidiš, sistem želi!!!! Stidim se ovakve pobede
B

Bljavčo

pre preko 2 godine

Ovaj nik koristim već tri godine ljubazno bi te zamolio da nadjes sebi neki drugi. Ja strahujem od Zvezde iako ce bit nekompletna
D

D's

pre preko 2 godine

Gordic brani! BORJAN POVREĐEN!
T

Tandeem

pre preko 2 godine

Malo jaci od kisjele vode.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Ali "kisjele".....
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Ја разумем да морате да тражите бар нешто позитивно у овим Ришаиром, али дечко нема благе везе. Каква одлична дефанзива, какве глупости. Нови Ла Пара!
S

Sgha

pre preko 2 godine

Zvezda mora dobiti derbi. Partizan je ove sezone mozda i najbolji u zadnjih 5 godina i tesko ce rasipati bodove na drugim utakmicama. Ako zvezda bude igrala na iks i cekala da partizan kiksne negdje desice se da ce sama kiksnuti negdje i da se prednost nece istopiti. Sada partizanu odgovara iks,a nama je to manje vise neuspjeh.
M

Malo činjenica

pre preko 2 godine

Zvezda je odigrala protiv svih ekipa iz gornjeg dela. Partizan nije. A što reče ser Stanoje, nisu normalni takvi nizovi.
G

Gostiona

pre preko 2 godine

partizan je jaci od nas ove sezone, bilo bi dobro da nekako izvucemo nereseno.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Od koga nas???? Ko ste vi? Anartozis, Klara, Soči ili Flora...Moram reći da je partizan jači od rezervnog sastava Zvezde al ako Zvezda bude kompletna onda smo nagrabusili
b

bolna istina samo

pre preko 2 godine

ahahahahaha jel si realan??? 😃😃😃
2

2234

pre preko 2 godine

Serif, Braga, Kluz sve su tobjaci rivali i od Klare i Socija koje je partizan pobedjivao.Anortozis je i od Kairata slabiji tako da...Ne sali se.
@

@Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Ta Klara je zadnji mec protiv Brage slavila, i to na stadionu Brage. Soci je trenutno drugi u Rusiji sa 15 bodova, dva iza prvoplasiranog Zenita (17 bodova). Omonija je igrala nereseno sa Anartozisom 12.09. pa cetiri dana kasnije, 16.09. izbacila Crvenu Zvezdu. Pre mesec dana u Superkupu je Omonija dobila na penale 3:2.
G

Gost za

pre preko 2 godine

Ta Klara nikad nije igrala protiv Brage niti ce,posto samo jednom moze da se desi da ti 14 igraca ne igra zbog korone i povreda i plus prodaju najboljeg igraca izmedju dve utakmice.
V

VAR

pre preko 2 godine

Zašto Lazetić ne bi bio bonus? Vezni red nam je dovoljno kvalitetan da protiv partizanovih šabana u odbrani može da iskreira šansu za njega koju ne može da promaši, sve i da hoće. Sa druge strane, kao centarfor ne može da napravi baš neki strašan kiks iz koga bi partizan ušao u veliku šansu.
L

Lako i prosto

pre preko 2 godine

Pogledajte ko je u Var sobi... Zvezdi samo bog može da pomogne.
G

Gost031

pre preko 2 godine

Kako misliš ne može, da li si juče video kako je Ben sa krila odigrao pogrešan pas na prvu otvorio kontru 4 na 2 i samo igrom slučaja nismo primili gol, kad je onaj Orto ili kako vec prebacio gol...
1

1244

pre preko 2 godine

Звезди је бонус огроман проблем.Ераковић је сраман са лоптом у ногама,а ако буде на десном беку...а са лоптом слаб.Можда је боље да тројицом позади па уз Драговића и Дегенека да се шлепа.Прошле сезоне смо у Европи играли са тројицом и било је баш добро. Код нас у Звезди,бонус игра јер мора,у Европи(Лига Европе) не игра ни један.Прошле сезоне Николић и Његош играју,сад клупа цемент,од кад нису бонус.То правило је ужас,треба га избацити,а странце повећати на 6,по мени.
a

argh

pre preko 2 godine

Kakav god da je, od Gobeljića je bolji.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Očekujem kao i do sada dosadan derbi. Sa bezbroj faulova i prekida. Najverovatnije 0:0, a sigurica golovi od 0-2.
D

DSCZ

pre preko 2 godine

Bukvalno...Ima jos dosta da se igra,mislim da ce najvise jedan gol da bude ako ih bude uopste...I licno smatram da nece nista puno da promeni iako bude necija pobeda.Ima jos mnogo do kraja plus cini mi se dva derbija,znaci i vise nego dovoljno vremena kada smo fokusirani na grupe i mi i oni
S

Stanković 65

pre preko 2 godine

Nije dioni neki igrač ali se bori kao lav
9

951357

pre preko 2 godine

Mnogo je bolje da stavi Lazetića i Dionija, a Živković da počne sa klupe. Tako imamo bonusa, a imamo i odbranu, a i Živković još nije spreman da počinje utakmice. Plus, Dioniju odgovara da igra sa nekim u špicu.
@

@Brojčanik

pre preko 2 godine

Eraković ide na desnog beka. Rišario je najkorisniji na krilu jer ima brzinu. Nema šta mnogo da se pametuje, mi zavisimo od toga da li će Katai i Ivanić biti raspoloženi za fudbal.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Стигла директива да Звезда игра без главних играча, ништа ново од доласка сер шамрока.
O

Opet

pre preko 2 godine

Nije prvi put, opet isto! Svaki put najmanje bez 4 nosioca igre
d

drax

pre preko 2 godine

Koliko kikseva Eraković treba da napravi da više ne igra u deriju, u partizanu tu bolje razmišljaju pa se za bonuse odlučuju na ne tako rizičnim pozicijama!!!

FicaKg

pre preko 2 godine

Dioni i Živković ne zna se ko je gori, tako da bi najbolje bilo da bonus bude Lazetić(eto treći ofanzivni pored Kataija i Ivanića nek bude Dioni, sa 2 napadača). Bolje Lazetić nego Erak umesto Degeneka

ANALIZA

pre preko 2 godine

Dejan Stanković je prinuđen da izvede drugi tim
Č

Član SNS

pre preko 2 godine

Partizan ovo mora da dobije, Zvezda ce opet da igra bez nosilaca igre
G

Gost55

pre preko 2 godine

Jeste li smislili neku rezervnu pricu ako dobijete Partizan? Sta ce to onda da bude?
G

Gza

pre preko 2 godine

Vas dvojica ste tužna stvorenja, jer se mislećim ljudima ne možete nazvati. Provokatori, trolovi neko se sportom ni na fizičkom nije bavio kamoli trenirao nešto. Beda
@

@Gost55

pre preko 2 godine

Zvezdin kombinovani tim je jači od partizana. Moramo biti mudri i da pobedimo i partizan sistem
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

@Gza nisu to njih dvojica,to je jedan jedini bot ANALIZA,Nele 007,Desetka,Restoran,Misolovka i tako dalje.Vidis da se bolesnik potpisuje kao Grobari sad i pljuje po Partizanu
G

Gza

pre preko 2 godine

Vini pa meni bi ispod časti bilo da pišem da sam Delija. Nik. Užas
D

Dell

pre preko 2 godine

Znači biće derbi za "mir u kući".
l

lol12

pre preko 2 godine

Zasto makar u izostanku Bena ne igra Falko?!
C

CV

pre preko 2 godine

Da bi partizan imao veće šanse za pobedu
G

Gost e

pre preko 2 godine

Zato sto je promenio sistem i ne igra sa krilom nego dva spica.
m

milos obiliiiccc

pre preko 2 godine

zivkovic ne moze da igra za monu ulicu,a ne za crvenu zvezdu