©Reuters
©Reuters

Eriksen je bolje, želi da zna šta mu se dogodilo

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.06.21. | 10:11

Danski fudbaler se oglasio preko menadžera

Mučne scene sa stadiona u Kopenhagenu kada se reprezentativac Danske, Kristijan Eriksen, onesvestio tokom duela Evropskog prvenstva sa Finskom, srećom, okončane su bez tragičnih posledica.

Zahvaljujući prisebnoj i brzoj reakciji saigrača Simona Kjera, potom i doktora, 29-godišnji fudbaler je došao svesti i sada se oporavlja u bolnici, iz koje se preko menadžera Martina Skutsa i italijanske Gazete delo Sport obratio javnosti.

Izabrane vesti

"Razgovarali smo, šalio se i dobrog je raspoloženja. Svi želimo da znamo šta mu se dogodilo, kao i on sam, naravno. Doktori sprovode detaljna ispitivanja, tako da će biti potrebno vreme. Sa njim su supruga i roditelji, danas će imati nove preglede, možda i u utorak, ali svakako želi da pruži podršku svojim saigračima protiv Belgije", ispričao je Skuts za Gazetu.

Poruke podrške stižu za svih strana.

"Svestan je koliko ljubavi mu stiže iz svih krajeva sveta. Od prijatelja, navijača, kolega, bivših saigrača, trenera, sponzora... Svi su zabrinuti".

Doktor danske reprezentacije Morten Boesen u ranijoj izjavi potvrdio je da je Eriksenovo srce na terenu na kratko stalo. Srećom, na kratko...

Bez sjajnog veziste na terenu, a u šoku zbog svega što se desilo, Danci su u prvom kolu Evropskog prvenstva poraženi od Finske 0:1, a slede im mečevi sa Belgijom i Rusijom.


tagovi

Kristijan EriksenEuro2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara