Euroforija: Hoće li Vidić biti protivkandidat Bjekoviću na izborima u FSS?

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 20:24

Pogledajte najnoviju epizodu Mozzartovog podkasta posvećenog Evropskom prvenstvu

Čitaoci Sportskog žurnala navikli su da ih još pre treće-četvrte stranice, u prostoru rezervisanom za fudbalske teme i kada Novak Đoković osvoji Vimbldon, iznad potpisa M. M. čeka - svedena i tačna - informacija o tome šta se važno dogodilo u prethodna 24 časa.

Ali, neretko i šta će se važno dogoditi u naredna 24 časa, bilo da je na potezu Odbor za hitna pitanja FSS, Zajednica Superlige, Sudijska ili Disciplinska komisija, selektor seniorske ili neke mlađe selekcije, nezadovoljni fukncioner, kritikovani arbitar ili uvređeni reprezentativac.

Izabrane vesti

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Iza tih inicijala "krije" se osmeh koleginice Miroslave Milanović, uvek raspoložene za razgovor o tom jednom sportu, u kom ženama nije uvek i svuda dozvoljeno da budu u pravu, pa samim tim ni da pogreše, jer valjda samo mi muškarci imamo ekskluzivno pravo na to.

Upravo je zato njen dolazak u Mozzartov podkast studio, u kom zajedno nismo gledali neprijatnu eliminaciju Rusa sa Evropskog prvenstva, predstavljao ekskluzivnu priliku da se uverimo u to kako se prati fudbal i kako se (sa)zna sve što je važno i odbaci sve što nije.

Za pokojnog Željka Ražnatovića, prema Mirinim rečima, bilo je neobično važno da sazna zašto posle osam meseci i dalje nije dobila "žutu banku" za trud i predanost u praćenju treninga i utakmica budućeg prvaka SR Jugoslavije.

Od tada i prima platu za ono što i dalje radi odlično i zato što voli.

Pogledajte novu epizodu podkasta EUROforija i saznajte da li će Nemanja Vidić biti protivkandidat Nenadu Bjekoviću na narednim izborima u FSS.



tagovi

euroforija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara