Komentari na vest

Evandro i Maksimović napustili Čika Daču, Perović najavljuje buran prelazni rok

b

babangida123

pre 12 meseci

Treba juriti igrace rodjene u vašem grada ili okolini. Dovedite vaše Kragujevčane, Aksentijevića, Nenada Tomovića...
v

vdddd

pre 12 meseci

Najbolji igrac Evandro i oni ga puste. Covek bio reprezentativac Brazila, ali mu glava pravi problem, stalno je nespreman i onda se povredjuje i vidi se da ima strah od daljih povreda. Ali ovo mora neko od nasih da iskoristi, pre svih Vojvodina, ako nemaju bolje resenje da nadju, jer im fali taj AM, ili 10tka neko ko moze to da igra, asistira. Juruli su neke po Letoniji jos kada su igrali sa nekim timom iz te zemlje pa ga nekako prosli, i evo sad mogu da ga dobiju besplatno, takav tip igraca. I neshvatljivo je da Evandro bude na stadionu prosle godine pred ocima i oni ga puste u Kragujevac.
e

esex

pre 12 meseci

Evandro je moguci dzek pot..sve ima sto treba da igra u ligama petice ali mu neki k fali u glavi..nisam siguran al mislim da je imao i neku strasnu povredu pre ove sezone i da se polako vraca i oslobadja straha..
G

Goust

pre 12 meseci

Želja vam ej da zadržite FIlipa Ivanovića - a on lik napravio nekoliko penala i nakupio se crvenih kartona prethodne sezone samo tako. Mali Miličić je ozbiljan potencijal i treba da postane stud odbrane, ovo ostalo tuga.
z

zaks

pre 12 meseci

Osim što Radnički pregovara sa Dragpoljubom Srnićem o produžetku saradnje, što je jako bitno, bilo bi poželjno i da u Radnički dođe njegov brat blizanac Slavoljub, poznat kao "vojnik" i "gardista" Zvezde. Imao bi Radnički sjajan bratski tandem, vrlo kreativan na sredini terena!
Z

Zvlat BG@zaks

pre 12 meseci

@zaks - pa ako treba Radničkom Slavoljub Srnić, onda mogu dovesti i ostale "gardiste" i "vojnike", u prvom redu sjajnog Gobeljića. pa zatim da aktiviraju i Vujadina Savića, koji može da bude i pomoćni trener. Zašto ne dovesti i odličnog Kangvu da mlatara rukama na terenu?! Sa ovim projektovanim pojačanjima iz Zvezde, Radnički bi bio veoma pogodan za snimanje komičnih filmova!
p

postic

pre 12 meseci

Vidim da se razumes kao marica u kriv
V

VladaBg

pre 12 meseci

Mora drzava da ulozi u Radnicki KG, isto i u Nis i Vojvodinu, sa CZ i FKP imali bi 30 derbija po sezoni, umesto sadasnjih 3, kad se tu dodaju jos i TSC i Cuka to je 60 jakih utakmica po sezoni. Od 300 tekmi po sezoni, 60 derbija, malo li je? To bi bila vec respektabilna Liga
A

Ako ćemo pošteno

pre 12 meseci

Država ulaganjem u pojedine klubove čini ligu neregularnom, jer su onda ti klubovi privilegovani u odnosu na ostale!!! Dati novac svima ili nikom, ali bolje nikom!!! Neka pronadju sponzore….
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Evandro sad da ode u Tsc ili Cukaricki njima bi znacio kao pojacanje za Evropu.
S

Skaut13

pre 12 meseci

Valjalo bi obratiti paznju na igrace Trayala i Zlatibora koji su pokazali dobre partije u tekucoj sezoni. CB - Filip Sredojevic; LB - Dusan Vrbic; DM - Filip Krstic; LW - Igor Savic; RW - Kayode Seliman i CF - Luka Cumic. Sigurno bi bili od koristi nekim ekipama.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Izvini Murinjo nismo te poznali.
D

Djapex

pre 12 meseci

Evandro je solidan igrac... bilo bi lepi da pojaca Vojvodinu, TSC ili Cuku...
i

ime gosta osta osta

pre 12 meseci

ne u vojvodinu sa njim molim te