Komentari na vest

Evropski fudbal u Topoli: Banjac zapretio, Pavkov ugasio požar na Marakani (VIDEO)

3

32 titula

pre preko 2 godine

Prosto ne mogu da verujem da si ostao ziv posle ovoliko lupanja. Tesko ti je znam okrenuse tezultat a taman si se ponadao.
G

Ganga

pre preko 2 godine

Da nije bilo kiksa protiv Radnika ovo bi bila odlična sezona. Sad treba očekivati napade botova sa svih strana da se otera Deki, Katai, Gobelja... Uzalud trud, dzaba vam sve. Zvezda šampion!!
B

Boki 81

pre preko 2 godine

Stankovicu odlazi ,igra nam je losa,zaostajemo 5 bodova u ovoj banana ligi,Borjan je mnogo vise dao Zvezdi igracki nego ti.Najbolji golman u zadnjih 20 god.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Dakle samo 1 stranac,Kanga i krševi Falko,Bakajoko,Dioni,..uz njih Rišairo,koii realno ne zna nista su uz loseg trenera izdrzali žestoku poluszonu.Vise puta je ovde komentarisano,Zvezda sa 5-6 igrača nosi teret već 5 sezona.Borjan,Rodić,Degenek,Ben,Pavkov pa i onaj muceni Gobeljic su tu godinama...Povratak Kange je koliko toliko pomogao i svakako jedini pravi igrač kog su doveli od 2017 je Dragović.U modernom fudbalu,sa koronom već 2 godine,iscedili su suvu drenovinu od tih 5-6 igrača..Od odlaska Jovića,Ristića,Rajkovića,Gruje,Jovanovića,nisu stvorili ni jednog mladog igrača da blizu priđe tom kvalitetu,defile Velja,Njegos(vise nisu bonus)..evo sad Lazetić,a i Eraković,ne dobacuju...Mora zbog tog bonus igrača da bude po jedan na terenu..ali realno preslabi za potrebe kluba.Neophodna je velika rekonstrukcija,ako i dalje očekuju od Rodića,Bena,Borjana...da izdrze ove napore...puca sve
P

Postic

pre preko 2 godine

Prijatelju nemas ti pojma
R

Rsb portal

pre preko 2 godine

STANKOVIĆU, SRAM TE BILO AKO SI IMAO SUKOB SA BORJANOM, IDI IZ KLUBA, SAČUVAJ OBRAZ
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Lakše je naći novog golmana.
E

Ej

pre preko 2 godine

Partizan ubio fudbal u srbiji.
F

Familija

pre preko 2 godine

VOLIMO TE ZVEZDO ČAK I KADA JE NAJTEŽE
S

Samo da podsetim..

pre preko 2 godine

FLORA I FAUNA,GENT,ANORTOZIS,SARLOA..ITD NISU HTELI DA SE SKLONE KO 99% BJEKINE JSD LIGE!
K

Kon

pre preko 2 godine

Samo da podsetim@Omonija,Šerif,Mitjiland,ranije Kairat.
E

Evropa je Merilo

pre preko 2 godine

NARAVNO da ce protiv Zvezde svi zivi u celoj ligi da GINU na terenu ne bi li nam na sve moguce i nemoguce nacine otkinuli bodove,tako je naredjeno od strane bjekovica i jsdovskog fss-a,njihovom bunkeru da se svi sklanjaju i pustaju ih da pobedjuju i to lagano,a protiv Zvezde da zapinju ko da im je zivot u pitanju! Evropa je najbolji dokaz za to,Ribari i Amateri iz Flore i Faune,Genta,Anortozisa..itd itd su dokazali i pokazali da kad protivnik NECE da se skloni i kad se igra na POSTENO jsd nikog zivog pobediti ne moze,to je cinjenica koju vidi cela Srbija!
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Kakav god je u trenerskom smislu, kao covek Dejan Stankovic pada na ispitu na kojem je neko dostojan Zvezde.
R

Rekonstrukcija tima

pre preko 2 godine

TOTALNA REKONSTRUKCIJA TIMA SAD NA ZIMU,10 IGRACA MORA DA ODE IZ KLUBA POD HITNO I DA SE DOVEDU BEKOVI!
n

najveci grobar 777

pre preko 2 godine

kako ste stalno zapeli za bekove,ja kao grobar tvrdim da je Rodic vrhunski igrac,ne znam cenu stalno pljuvanje delija po decku
M

Mitt

pre preko 2 godine

Odlicna utakmica. Zato treba ligu skratiti na 10 timova, pa gledas 4 meca Zvezde protiv TSC-a, Cuke, Spartaka itd itd. Drasticno bi se povecao kvalitet lige.
f

fftt

pre preko 2 godine

Naravno to je bitnije jos i donelo bi veci kvalitet nego da se podigne dozvoljen broj stranaca na 6 ili vise, mada 6 na terenu je idelano. Ne samo da bi se smanjenjem lige na 10 ili 12 klubova i cetvorostrukim sistemom povecao kvalitet drasticno nego bi se drasticno povecala regularnost takmicenja. NIkom se nece isplatiti da pusta nekog da ih pobedi. Uz to uvesti da 2 zadnja ispadaju iz lige a predzadnji pa cak i cetvrti od dole treba da igraju baraz, pa da vidimo dal bi bilo pustanja i izvodjenja drugog tima. A naravno zna se ko lupa minuse kome to ne odgovara
G

Grobarski mozak

pre preko 2 godine

Mogao bih i da prezalim tih pet bodova zaostatka da nam ih nije uzela nasa filijala.
G

Gost31

pre preko 2 godine

Samo onaj ko neće da vidi nije primetio onoliko sudijskih grešaka. Kao što ne vide ili ne čuju da su se Staković i Borjan potukli i da je zato bio van sastava. Da se Degeneku duguje skoro milion i kad ih je tražio odstranjen je iz tima... Da je forum ugašen jer je počeo da služi samo za prepucavanje onih koji vide i onih slepih i da je čitav sistem pred pucanjem jer je dr skroz izgubio kompas.... A vi se i dalje pravite da je sve u redu, samo znajte da nikad ništa ne traje večno pa tako ni ova laž u kojoj već dugo živite... Laku noć
a

abc

pre preko 2 godine

Ovaj nama prica o fudbalu :) Čovek koji navija za partizan, fudbal su doživljavali kao drugi sport dok se nije pojavio Tole, bacio im magiju oni se primili i pomislili da su pravi fudbalski klub. Kakav smešan komentar, smešnog navijača, smešnog kluba.
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Razlika je u ovoj ligi izmedju Zvezde i Partizana što treneri koji su Partizanovci I vode ekipe protiv svog kluba ne da ne žele da pobede nego žele da izgube, kao prvo Cukaricki nema šanse od trećeg mesta dalje i zašto bi Ilić tražio da zapinju ili igrao fajterski pa sta bude. TSC i Lazetic isto siguran u sredini i protiv Partizana igra da izgubi a protiv Zvezde isto tako u sredini i onda svejedno je dal izgubio I onda pokušava igrati fajterski da bar uzme bod. Dok ti nazovi ih Zvezdasi ginu da se dokažu protiv Zvezde I onda ih nema nigde kao Djordjevic u Vosi. Jer nemoguće da se taj Partizan ne vidi protiv Flore a Cuka i TSC ne vide protiv Partizana a siguran sam da bi oboji dobili Floru I Grke.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Samo cu ti reci jedno ime: LALATOVIC....obraz djon!
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Aloooo.....Lalatovic, Recko....
G

GostNBG

pre preko 2 godine

Evo da te odmah demantujem i da svi vide kolike gluposti pises, taj Lazetic je sa Metalcom prosle godine otkinuo Partizanu bodove, pred derbi cini mi se.. Iako sam Partizanovac, neka je, svaka mu cast, treba da radi u korist svog kluba koji ga je angazovao i koji mu daje platu.. A sad tebe pitam, retoricki (zato sto neces imati smislen odgovor, ali ti to ne shvatas), zasto ako je Partizanovac se nije sklonio i pustio Partizan... A ja cu ti reci, zato sto ste bez ikakvog obraza, jer pisete licemerne gluposti non stop.
F

Familija

pre preko 2 godine

Kako smo otvorili utakmicu na najbolji mogući način smo izašli iz nje neverovatno loša reakcija kod prvog gola pop nije zaslužio nikakve kritike ali takve stvari jednostavno mogu predstavljati razliku u jednoj utakmici mučili se jesmo pobedili to smo morali napomenuo bih igru Vukanovića igrač utakmice definitivno važni golovi Pavkova desilo se šta se desilo u zadnjih par dana opet bih napomenuo nismo samo odjednom pali protiv Radnika kući hteo sam da posle Brage skrenem pažnju da se ta utakmica automatski treba arhivirati bez onoga da narednih mesec dana tu utakmicu zovemo istorijskom jer u Zvezdi svaka utakmica je istorija za sebe to je bila teška utakmica trebalo je ostvariti rezultat iz te utakmice to smo i uradili i morali smo prevazići tu prepreku i utakmicu to možda nismo uradili pa smo već za nekoliko dana naleteli na svojevrsni zid možda sam i prepoznao da smo morali da pređemo preko toga ali niko ne zna niti može da zna ishode koji su ispred nas možda je Radnik bio i u pravom momentu i možda ima razloga zbog čega je to tako u stvari sigurno ima razloga nekada ih samo mi ne vidimo jer naša čula su ograničena nije loša bila ova kalendarska godina počeli smo je sa kovid zabranama završili u nekoj lepšoj fudbalskoj atmosferi osvojena je titula i kup izboren je direktan plasman u liga evropi i pobedom smo stavili tačku na ovu kalendarsku godinu sada sledi mala pauza i odmor igrači i stručni štab su zaslužili da se odmore u sledećoj godini moramo jače i snažnije od starta jače i snažnije i svaku utakmicu tretirati maksimalno idemo lavovi na novu titulu prvenstvo domaće je prioritet bićemo jači za Ohija odmah ga gurati u vatru od starta priprema u vatru treba nam takav napadač odmorite se lepo sa porodicama srećni vam novogodišnji i Božićni praznici sve najbolje vam želim i samo napred gazi familijo
G

Gost737737

pre preko 2 godine

Na stranu utakmica, videste li kakav stadion ljudi moji? Dok sam gledao, i po tempi utakmice(ne kvalitetu) i po stadionu rekao bih da gledam neku belgijsku ligu recimo.
D

Deno

pre preko 2 godine

Srpski fudbal nikad nece biti regularan ,veoma prosto protivnicki igraci koji navijaju za Partizan igraju sa zadrskom i obrnuto oni koji navijaju za Zvezdu isti slucaj,u Srbiji postoje ta dva kluba .
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Svaka cast momcima. Ova pobeda u reziji zaboravljenog Vukanovica i talije Pavkova je verovatno vredna nove titule. Zna li neko zasto je ugasen Red Star Belgrade (RSB) forum? Sta se desava?
M

Miksea

pre preko 2 godine

Mnogo se tamo razmišljalo i postavljala se neka pitanja, što nije poželjno.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Odlična utakmica! Vidi se da TSC igra odlično kada je kompletan!!! Teško je igrati bez šestorice standardnih!!!
G

GostNBG

pre preko 2 godine

Evo zasto sudija nije svirao faul nad igracima TSC kod prvog gola zvezde iako su si videli da je bio, neprijatno za gledati koliko ocigledno... Zato sto je djavo odneo salu za komsinicu... Niko nije ocekivao da do sada zvezda vec nece osvojiti titulu... A dugovi su tu, treba to nekako opravdati. Zato sad i sudije strecaju od ovakvih situacija i sviraju linijom manjeg otpora, jer ako zvezda ode mnogo u minus bas na njihovoj utakmici ko zna kako ce ovi iz uprave zivota reagovati.. Ako pusti zvezdu da radi sta hoce, a pogotovo ako je jos u nekom minusu, onda se nece niko mnogo uzrujati... Eto zato....
a

abc

pre preko 2 godine

Pa jeste, vrlo neprijatno za gledanje kad tako hočeš da vidiš, na milion mesta imaš tu situaciju gde se vidi međusobno povlacenje, došlo je moderno doba ne može da se izmišlja koješta, samo ti nisi obavešten.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Idi u sudije,fudbal ti verovstno nije jaca strana,valjda te nesto tamo nauce.
G

Gost23

pre preko 2 godine

Ne tropaj leba ti!
D

Dana

pre preko 2 godine

@GostNBG. Kapiten CZ je u stilu Brus Lia raskrcio i razbacao sve oko sebe kod gola Ivanica.Upravo sam sinoc posle utakmice bio u drustvu Milojka Pantica koji isto cak i ostrije kaze i uverava da je u pitanju bila akcija i bio gol za TSC sudija bi i bez Vara svirao prekrsaj i ponistio gol jer je Katai napravio faul nad 2 igraca domacih posto je jednog igraca TSC vukuci za dres oborio a drugog odgurnuo sa ledja. @abc Pominjete modernu tehniku pa me interesuje na kakvom ste to vi modernom uredjaju videli medjusobno povlacenje koga nije bilo i samo ga je video navijac CZ koji je na TV Arena prenosio utakmicu koji je kod svakog gola Zvezde histerisao kao da se radilo o ulasku u LS.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Jbt,ovi klinci smorise svaku vest
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Tifo Nadam se da ne verujes u komentar koji si napisao i da si ga pisao po necijoj direktivi? U suprotnom imas veliki problem sto se i da uociti iz kompleksa koje imas kao i vecina tvojih saboraca koji pisu Partizan malim slovima. Shvati da je Partizan prosao dalje u Evropi i da i dalje igra i pored neocekivanog kiksa protiv Flore. Partizan je apsolutno dominantan u prvenstvu i to ce vam uskoro dokazati u vasoj rupi, Partizan nece kiksati do kraja prvenstva. Ponavljam, bice pravi gust sledece sezone gledati vas u kvalifikacijama za ligu koju toliko omalovazavate ove sezone!
a

abc

pre preko 2 godine

Ne, ne, ne, nije to bio kiks protiv Flore, svih 90 minuta partizan je nadigran u svim elementima igre, nema 30 udaraca na gol, nema 5 golova, nema presinga, nema slobodnog trčanja sa loptom...Ni u Beogradu to niste imali protiv Flore, niste to imali ni protiv Anartozisa, naprotiv, branili ste se celo drugo poluvreme, nijednu šansu niste napravili, visili ste do zadnje minute. Gent vasc e tek odučiobod fudbala, u polju su vas izrazbijali n8ste se u Beografu okrenuli sa loptom prema golu. Čoveče, vi ste u ovoj sezoni uveli novu disciplinu u fudbalskoj igri "slobodno, potpuno neometano trčanje sa loptom".
B

Bane15

pre preko 2 godine

Znaci kada partizan nekiksa to je notmalno? Pacoje prosle i ove godine ne prestaje da kmeci o zvezdinom nizu? Ludi pantic ne prestaje da grakce o tome. A sada je sve ok i posteno? Nema sta bas si objektivan.
D

Dzontras

pre preko 2 godine

Kazu da se ljudi radjaju bez obraza.Da li je moguce da je navijacima mezimice cudno kada ekipa oce malo da trci i da igra protiv njih a nije im cudno kad ne svira sudija 2 faula za topolu kod njihovog prvog gola?Nije im takodje cudno kad ovi iz Var sobe nece ni da pogledaju to dok 5 igraca Tsca siri ruke prema sudije?Zasto postoji Var soba na zvezdinim utakmicama?Da se gledaju samo situacije u njihovu korist?
G

Gost 1310

pre preko 2 godine

Vidi se Partizanova skola. Izgubis loptu,padas,valjas se,trazis faul. Tako su Marko Jankovic, Babovic,Ostojic padali uvek i dobijali faulove. Samo sto prijatelju fudbal nije balet.
K

Koma

pre preko 2 godine

Kako ćete tek da kukate dok budemo slavili titulu na Kalemegdanu.
a

abc

pre preko 2 godine

Videli su međusobno povlačenje, sve što ti nisi hteo da vidiš. Flora hoče malo da trči i vi ne pobedite, Anartozos isto...
K

Kad je tesko

pre preko 2 godine

tu je sudija
G

Gostbre

pre preko 2 godine

nije tsc igrao nista vanseriski....nego ste vi losi...taj isti tsc se nije vidio protiv partizana
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Onda naletite na Estonski Man City pa vam odrzi fudbalsku bukvicu.
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Svaki tim ima nedostatke, ono što je kod Zvezde uočljivo to je da loše branimo prostor na 30-40 metara od našeg gola, i to traje vec godinu i po i nikako da se reši. Samo slepac ne vidi da Kanga i Ivanić ne pokrivaju taj prostor dobro, da ne pomažu dovoljno Sanogu koji je najčešće igrao zadnjeg veznog, iz tog prostora kretale su skoro sve akcije iz kojih smo primili masu golova.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Kakav preokret sunce ti! Mi i dalje hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu!
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Daj Boze, sinko! Pa da se utvrdi zasto protiv tvog kluba TSC ne igra u punom sastavu i ne zapinje kao da im zivot zavisi od toga. A ti da batalis sport, teska je to igrica za tebe! Nikada nije ni bila tvoja oblast, niti ce!
A

Ajde

pre preko 2 godine

Terziću u narednih par dana imas vremena da oteraš Stankovića i da titula i pehar ostanu na Marakani.Nenad Lalatović
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Skoro nisam gledao bolju domacu utakmicu od ove, kakav crni derbi protiv groblja, to su krš utakmice, ovo je bila najbolja utakmica koji sam gledao u nasem prvenstvu mozda i u poslednjih 10 godina. Svaka cast TSC na prikazanoj igri, voleo bih da svaka utakmica protiv nas i ovih glodara bude ovakva a ne da protiv nas igraju kao dopingovani a kad dodju ovi sa livade u Humskoj, letargija na sve strane. Cestitam nasim igracima na pobedi a TSC zelim da i protiv, drugarskog im, patlidzana igraju ovako.
T

Ticu

pre preko 2 godine

Brate gledaj faul kod izjednacujeg gola zvezde da li ih je sramota imalo
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Idi i plači ispred skupštine....povedi i Stanoja
a

abc

pre preko 2 godine

Je li pogledaš ponekad kako protivnici partizana trce na 50 posto mogucnosti, kako ne prave faulove, kako ne izlaze u blok...da li je njih sramota.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Koga da bude sramota? Ne znaju oni sta je sramota!
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Ne mogu da verujem da sudija na par metara od njih nije svirao faul kataia.Igrac Topole mu je dvaput uzeo loptu ovaj ga je dvaput rukama povukao.Znaci sramota velika
g

gostic'

pre preko 2 godine

Sto ne mozes da verujes ? Kako oni mogu drugacije da pobede,ako nema navlacenja sudija ?
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

I za tebe isto vazi, Stanoje pod ruku pa pravac skupština....kme....kme
Z

Zeljkoni90

pre preko 2 godine

Znaci TSC imao priliku da ode na cetvrto mesto i vi pitate sto trce umesto da stoje samo i gledaju ....Nemam pojma sta je sa vama ljudima znaci nije ok da tim igra kako zna protiv vas jer to znaci da je namesteno prvenstvo a kada napravi vas igrac faul pre gola vaseg to je ok i sto penala nema za TSC koji je bio cist to je ok isto..Bolje lepo cutite kada vas poguraju sudije a ne jos nesto da pricate, eventualno bar cestitate sto je TSC dobro igrao jer mogu da budu dobra ekipa i klub sto nije lako u ovoj zemlji... Samo tesko da ce zadrzati Banjca dugo, a znaci im dosta stvarno lepo i kreativno igra samo nije dovoljno namazan a to bi iskustvo dobio kroz jedno evropsko grupno takmicenje posle toga bi bio zver.
a

abc

pre preko 2 godine

Prvenstvo je namešteno kad protivnik ne trci, da Flora nije trcala i oni bi izgubili, Anartozis isto, Dubočica je pokazala više htenja, želje, zalaganja od Spartaka, Čuke, TSC, Voždovca zajedno kad su igrali protuv partizana. Protiv Radnika u prvom poluvremenu igrči Zvezde su fauoiranibčetiri puta udarcem rukom u glavu, Kanga, Eraković i Ben dva puta su fobili udarac u lice, nijedan karton nije pokazan.
O

Odlična...

pre preko 2 godine

...utakmica, do sada najbolja u ovoj sezoni, bravo za upravu TSC, kada je dobar teren onda i igrači mogu nešto da pokažu, čestitke za obe ekipeza prikazani igru, kada bi Partizan imao više ovakvih utakmica u prvenstvu nebi se brukao onako u Evropi... pozdrav svim pravim ljubiteljima fudbala, koji su željni ovakvih utakmica u prvenstvu.
B

Borky

pre preko 2 godine

Odlicna utakmica al ne moze covjek da se be zapita kako su protiv Partizana to uvjek revijalne utakmice?!
G

Gostttt

pre preko 2 godine

I meni je nejasno kako se niko ne zapita, zasto tako mlake reakcije odbrambenih igraca kod primljenih golova? Zar im nije lakse da daju autogol, nego ovako izgledaju ko neke babe, okracu ledja, savijaju noge da propuste sut...
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Jug Stanojev je Zvezdino dete u koje nisu imali poverenja naši stručnjaci a Mihajlo Banjac trebao iz Inđije kao bonus da prođe kod nas ali odustali,nema kvalitet za nas.....
l

lool

pre preko 2 godine

Samo ovako nabrijani protivnici u ligi i ovakvo sudjenje daju rezultat u Evropi. Kad grobari to shvate mogu da se nadaju da nece da se blamiraju.
I

I sudija je

pre preko 2 godine

nabrijan da navlaci za crvenu
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Vrhunska utakmica! Ja ne pamtim da se ovakva prvenstvena utakmica igrala najmanje dvadeset godina! Da ovako igraju uvek sve ekipe, liga bi nam bila bar za peseset posto bolja. Danas je TSC izgubio, ali ce, ako ovako igra, sledeci put pobediti! I ne samo Zvezdu, vec bilo koga!
B

Boban1

pre preko 2 godine

@The Nightwalker,neće protiv svih,ima jedan tim protiv koga zaborave kako se igra i naprasno im se odsjeku noge!!!!!!
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Pitanje zasto sudija nije svirao faul za Tsc kod prvog gola i cist penal za Tsc! Drugo, zasto Lazetic dvojici igraca nije cestitao!!! Sramotaaaaaw! Vi pisete o postenju! Obraza nemate!! Sjmo sad! Prozivate onog decka iz Radnika a ove dve sklanjalice normalno?? Juce Vlalukin i Krajisnik ginu!!!!
G

Goust

pre preko 2 godine

Flora Tallin like this
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Kairat, Mitjeland!! Ima li Serifaaaa gde!! Hahahahaha pokrite se usima! U rupi vas odrali!! Eeej cuveni Mitjelaaaand hahahahaha
K

Koma

pre preko 2 godine

Midtjiland je šampion svoje zemlje, a Partizan? Šerif je pobedio Real, doduše i Partizan ih je pobedio sa 0-0. Šerif pobedio Dinamo, koji je petardirao Partizan.
G

Goxxx902

pre preko 2 godine

Ti decace mali grobarski pominjes Kairat i Mitjiland? A sta cemo za cuveni Anortozis i jos cuveniju Floru????
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Goxx902 isto i sto sa cuvenom Omonijom buahahahaha
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Zivkica je pobedila kakva sreca sto je bio ofsajd lik pogodi stativu sa metar a gol prazan🤪🤪🤪🤪
B

Banjac

pre preko 2 godine

Kad je tesko tu je VAR a ne Pavkov. Pokraden TSC za cist penal
1

1000eu

pre preko 2 godine

Terza madjija da uvali madjarima risaira zileta za banjca ili stanojeva i da vidis kako se igra liga evrope

Beny

pre preko 2 godine

Koga ce
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Ali Vukanovic da namesti dva gola, e moj Stankovicu.Gurao si ga uporno na spica, momak krilo ili desni spoljni...
d

decko

pre preko 2 godine

odlicno odigrao...samo da dodam Falko od januara ima ukupno 3 (tri!!!) asistencije... nisam skoro gledao trening ali Vukanovic sa ovakvim protrcavanjima i centarsutevima ako moze u kontinuitetu nama zavrsava desnu stranu...
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze stara prica. Imamo mi dobrih i zahvalnih igraca. Medjutim Pavkov igra 3 pa pauzira 5. Ocekujemo da daje po 5 golova po mecu.. olako menjamo bez da pokusamo. Krilo igra beka. Prednji igra zadnjeg i tako masa slucajeva. Koliko tumbamo jos dobro i postizemo rezultate. Vukanovic uopste nije los igrac.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Moze da igra uz muziku na poluvremenu.
A

ALMIN LUX

pre preko 2 godine

E moj Terza bolje sto si dao pare za Zivkovica Dionija Krsticica itd. da si doveo ovog BANJCA sa Kangom na sredinu a Sanogo u odbrani sa Dragovicem to bi bilo pravo
c

cccc

pre preko 2 godine

TSC ako ovako bude igrao svaku utakmicu dalje po meni ce dobiti sve do kraja. Nas nije ni Braga ovako pritisla bila. Jest da je odbrana oba put kiksnula ali svaka čast momcima u plavim dresovima, meni su ovi bodovi zbog toga draži. Svaka čast svima koji igraju protiv nas maksimalno to nama samo moze dobro doći odnosno vidi se u evropi. Onima kojima se ovdje sklonjaju njih rastura Flora I Arosintis.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Ma vazi, ako bude igrao kao protiv Partizana kod kuce 1-3, sklanjalice bice prvak Srbije.
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Nas pobedi Flora jednom i to sasvim slucajno a vas u nasoj Linglong ligi redovno dere Surdulica. Pa ti vidi, zasluzujete il vi titulu? Umesto sto ovde omalovazavas te timove poput Anortozisa i Flore za iste se i pripremi sledece sezone, mislim ako prodjete 3 kola kvalifikacija za Ligu Konferencija sto ce biti pravi podvig za vas... Bice pravi gust gledati vas sledece sezone u toj ligi koju toliko omalovazavate ove sezone. Karma je cudo...
t

tifo

pre preko 2 godine

@Mirotvorac Haha čoveče saberi dva i dva za početak. U našoj ligi meljete, evropa vam katastrofa. Prst na čelo pa vidi. Za ono što je Stanoje izjavio na početku sezone kako je nenormalno da neko kiksne, prepričavali ste kao molitvu. Sad se dešava da partizaiu protivnici dosta slabo ulaze u meč, iz kog razloga ne znam. I onda se mučite sa ovim panjevima iz kupa slavice ćukteraš. A mi protiv Brage se istrošili i usledio kiks. A vaš učinak domaća liga sameljete protivnika, evropa samelju vas i onda opet domaće prvenstvo sameljete protivnika. Tužan će vam biti kraj prvenstva, sve već počinje 27. Februara posle derbija.
N

Njemac

pre preko 2 godine

@Mirotvorac Niste vi slučajno izgubili od Flore, vi ste katastrofalno igrali protiv cele grupe 3. ranga evropskih takmicenja, umalo i da ispadnete. A ekipe su vam bile najslabiji evropski protivnici protiv kojih su i Partizan i Zvezda ikad igrali fudbal, Petah Tikva bi ove sve nakanta 3:0, laganica. Prijatno i pozdrav šefe da si mi ti ziv i zdrav
Т

Танасије

pre preko 2 godine

Ришарио професионални фудбалер...добро да се не бави нечим опасним по живот, не би 30 доживео.
M

Makijan

pre preko 2 godine

Potrebno je podmladjivanje, uzeli titulu ili ne. Neki igraci su i prezasiceni to se vidi, roster je bio kratak pa su pojedinci iscedjeni. Zaokret u radu, skautiranju i nov koncept odmah. Mislim da treba da se dovode fizicki dominantni igraci i mnogo brzi. Eto i taj Vukanovic je bio skrajnut totalno a danas ucestvovao kod dva gola, on je posten klupski igrac. Suludo da nije vise koriscen kada nam se rotacija skratila. Levi bek nam nema zamenu, pa od kada je tu cetiri godine. Desni bekovi losi.. Nacin na koji dovodimo igrace je zastareo a na sve to i stari smo. Ne znam koga ce to da prodaju sad kada to Zapad ne zanima. Prema tome zaokret, podmladjivanje obnoviti kontakte sa bivsim igracima(Rambo itd..) siriti bazu po svetu. Bilo je bas dosta gresaka u prelaznom roku sve promasaji pa skratilo rotaciju i plus finansijski trosak. Neverovatno mi da bas svako "pojacanje" sem Dragovica nesnadjeno i promaseno. I niko ali niko ne snosi odgovornost. Ko je taj ko to predlaze i dovodi. Prst na celo pa na titulu.
r

realno85

pre preko 2 godine

pitanje za strucnjake mrkelu i terzica kojeg su igraca doveli u zvezdu u zadnje 3 godine a da je standardan i da pravi razliku?! ne brojim dragovica i kataia njih si doveli zena i deda. sramota? zar je moguce da posle toliko promasaja onaj mrkela ima obraga da se javi i da nesto kritikuje. terzic isto tamo. pa gledajte samo spisak bakajoka, zivkovic, dioni, falko, krsticic... da ne nabrajam vise. neka mi neko objasni zasto su vratili krsticica?! sramota
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

1. Dobra utakmica, igraču TSC-a su igrali iz sve snage, pošteno i svaka im čast na tome. 2. Zvezda je igrala pid velikim pritiskom, i zasluženo pobedila. 3. Pobeda Zvezde posebno dobija na težini ako se uzme u obzir da je poslednjih 30 minuta igrala sa 10 igrača, odnosno SA IGRAČEM KOJI TO NIJE, tzv. igračem tj. pojačanjem za koje je DIREKTNO ODGOVORAN TERZIĆ I KLIMOGLAVAC MRKELA.... RADI SE O RIŠAIRO ŽIVKOVIĆU. RIŠAIRO ŽIVKOVIĆ JE (KAO I DIONI), ČOVEK KOJI NIJE FUDBALER, KOJI NIGDE U EVROPI , APSOLUTNO NI U JEDNOJ PROFESIONALNOJ LIGI U CELOJ EVROPI NE MOŽE DA PRISUSTVUJE NI NA TRENINGU A KAMOLI U PRVOM TIMU. Molim sve komentatore da na YouTube pogledaju legendarni slučaj igrača (do pojave Rišaira i Dionija) ALI DIA ili sl.,,, NAJVEĆEG PREVARANTA U POSLEDNJIH 70 GODINA U EVROPSKOM FUDBALU, kad se mena džer Sauthemptona Grem Sunes umalo nije onesvestio kada je video šta radi na terenu...... ...... A bilo bi lepo da Naš trener D. STANKOVIĆ , obrazloži "RAZLOG" zašto je Rišairo ubačen poslednjih 30 minuta protiv TSC-a, kad su igrači i bez njega bili premoreni i svesni da ulazak te rage APSOLUTNO NE MOŽE DA IM PIMIGNE DA POBEDE. ZAISTA ČESTITKA SVIM OSTALIM IGRAČIMA KOJI SU USPELI DA SAČUVAJU POBEDU SA IGRAČEM MANJE.
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Taj lik što je prevario Sautempton je stvarno majstor prevare a bio je i jedan slučaj u Brazilu stim što se onaj pretvarao da je stalno povređen ovaj naš je treći takav slučaj u svetu😁😁😁
I

I sudija je

pre preko 2 godine

pomogao koliko je mogao,jel i to posteno ?
g

gladijator

pre preko 2 godine

po ko zna koji put VAR ostaje zvezdina preVARa . Nakon Voždovca, Napretka, sada smo bili svedoci povlačenja igrača TSC od strane Kataia pre prvog gola. i ništa. Veštačko održavanje predesdnikove mezimice s kojom razni šerifi iz zemlje 42.na UEFA listi i miĆilandi iz 4og šešira brišu patos.Dobro je rekao Lazetić, zvezdi čestitke, ali ne i dvojci sudijskih lopova
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Ne lupetaj. Kako god bilo na kraju ćete biti 2. .....a Zvezda šampion.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Na ovakvu utakmicu ti ostavis ovakav komentar????? Samo grobar moze da bude tako totalno operisan od poznavanja fudbala kao igre!!!!! Druze tvoj klub nije i nece odigrati ovakvu utakmicu ove sezone u prvenstvu.....
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Ajde dogovorite se s mozgom sta hocete… kad ne pobedimo onda pricate kako je dosao VAR i Zvezda ne moze da pobedjuje… kad pobedimo- VAR ne radi! Eksplozija u glavi lopatari!
G

Gost0000

pre preko 2 godine

Mrkela ODLAZI

DaDaDa

pre preko 2 godine

Samo jedno pitanje,kad ce TSC,Radnik,Vojvodina i ostali koju si ginuli za bodove protiv Zvezde,kad ce ginuti tako i protiv partizaia?
m

mudra breskva

pre preko 2 godine

Izvinjavam se ali se ne slazem. Zvezda je oduvek bila najveca. Nema jaceg motiva nego igrati protiv nas a to recimo, vec decenijama, pokazuju i komsije sa druge strane brda. Ovakav odnos nam je i doneo bolje rezultate u Evropi. Kapiram naravno na sta aludiras a sve neodoljivo podseca na onih 6 Toletovih godina, samo sto smo sad neuporedivo jaci. Evropa je referenca ali naravno nigde neces naci clanak/analizu da smo mi, recimo, osvojili vise bodova i prvo mesto u grupi LE u odnosu na njihov LK. I na to smo navikli. Ako je odluceno da oni na kraju budu prvi mi tu ne mozemo nista ali zato mozemo da ih zveknemo u derbiju i to je to
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ove sezone to izgleda ne moze da se ocekuje.....
G

G

pre preko 2 godine

Izginuse u drugom poluvremenu.
G

GISKA 88

pre preko 2 godine

Banjac je preozbiljan igrac,sa velikim IQ-om ...nadam se da je to Stankovic prepoznao,jer Mrkela sigurno nije!
G

Gostovanje 22

pre preko 2 godine

Vukan može solidno odigrati dok se Ben ne vrati u formu
A

Aco CZ

pre preko 2 godine

Ne zezaj, obojica mogu da idu, bolje bracu Mituljkic forsirati nego Vukana. Hvala mu za onaj gol, sad neka naplati negde preko kao slobodan igrac.
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Onaj sto je doveo Zivkovica u Zvezdu treba ih proterati i jos obestecenje da plete iz svog džepa.Sramota sta covek moze promasiti.
K

Koma

pre preko 2 godine

TSC uštedeo Partizanu 150 hiljada evra koje su im spremili za premije. Džaba vam novci, moji sinovci, titula ostaje kući..
G

Gost123

pre preko 2 godine

Za titulu na prolece mora da se izvrsi mobilizacija zvezdastva, pun stadion gde god da Zvezda igra, i totalni pritisak na sve i svakoga ko forsira da 'ono' bude sampion!!!
D

Dejan 22

pre preko 2 godine

ljudi, može li neko objasniti zašto uvodi Srnića na zadnjeg veznog i to već koji put?
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Zato sto misli da je vrhunski strucnjak.Zato smo i primili gol protiv Surdulice.Srnica od metar i zilet prelece njihov igrac i daje gol glavom.Srnic je desno krilo,napadac.Ili nek igra to ili nek ne igra uopste.
O

Orao

pre preko 2 godine

Zamislite da nam šampion bude ekipa koja gubi od Flore i Faune, od 12 ekipe Belgijskog prvenstva i jedva prolazi preko 7 ekipe kiparskog prvenstva! Zvezda mora da osvoji ovo jer jedina na častan način predstavlja Srbiju u Evropi!!! Idemo momci do nove titule
R

RUMENIge

pre preko 2 godine

Titula je Zvezdina sigutan sam, da zgazimo "gromadu" na prolece i to je to !

Miki

pre preko 2 godine

Još jedanput: sa 2 - 3 normalna igrača, ovaj tima CZ će biti respektibilan i u Evropi. Znači, nikakvi škart-igrači, metla i prave pripreme gde će se napraviti strategija i taktika tima uz fizičku pripremljenost. Naravno, mnogi prizemni komentari govore o liku i delu njihovih autora.
G

GostBojan

pre preko 2 godine

Jovane,da li bi ti trcao po oranici za 2000 evra mesecno jedan dan nedeljno? Covece prvi pasus zvuci kao da nose punu ratnu opremu i puze po krvavom blatu, ajde malo realnosti.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Tsc,klasicni mesari.
D

Da komšiji...

pre preko 2 godine

Ono što je veoma zanimljivo jeste da Zvezdine utakmice ne gledaju Delije već i partizanovi navijači. Znači, mislim da više gledaju naše utakmice nego svoje. Pa šta vas bre briga, ja jednu utakmicu vašu nisam gledao. Tolika mržnja da nemam reči. Toliko puta u životu ste bili drugi i niste naučili da gubite. Stvarno neverovatno.
O

Orao

pre preko 2 godine

Ohi i Pavkov koji će to tandem biti!!!!
D

Dingo

pre preko 2 godine

Pricajte sta hocete ali kada je najteze tu je Pavkov
G

GS

pre preko 2 godine

Po meni presudna utakmica u borbi Zvezde za titulu. Ako dobijemo Partizan u derbiju, dva boda je razlike a onda je sve moguće. Ima dosta da se igra još i biće ovo zanimljiva borba za šampiona Srbije. Idemo u Zvezdino proleće
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ima dva derbija,sta se sekiras?
A

Aebre

pre preko 2 godine

Hahahaha pa mislim da bi Terzic svirao faul za TSC kod prvog gola zvezde
G

Gost jel

pre preko 2 godine

Nije to balet.
N

Nedeljkovic

pre preko 2 godine

Sudije nece i nece da gledaju VAR protiv Zvezde. Kakva je onda poenta VAR-a? Sto se to ne gleda u nekoj stranoj zemlji gde su sudije bez predrasuda? Ajde da je prvi put, nego 15 put ove sezone.
K

Koma

pre preko 2 godine

Neće, ali ih iz VAR sobe nateraju, jer ono u prošlom kolu je zaista sramota da ti treba mašina da bi dosudio penale. Ono se videlo iz aviona da su penali, ali sudija je ostao nem. I to nije prvi put.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Da li se Mrkela bar malo stidi onoga šta nam je doveo u klub
C

Czv bgd

pre preko 2 godine

Milan Pavkov kad je najpotrebnije

Delija

pre preko 2 godine

Ali uvek, bas uvek
G

Golero33

pre preko 2 godine

Svu magiju fudbalskog umeća i verovatno zbog čega su ga doveli Terzić, Mrkela i Mister, Rišairo Živković je pokazao u 85 minuti meča kada je zaobišao golmana i sa 5 m pored čitavog praznog gola on pogodio stativu. Na njegovu sreću ofsajd mu je pomogao da njegova sramota bude manja. Živo me zanima da li će Mister biti zadovoljan njegovim kretanjem sa loptom.
e

esex

pre preko 2 godine

zvezdi treba totalni remont i ako to ova uprava ne zna da uradi neka se skloni..igraci koji moraju ostati:borjan,dragovic,rodic,erak,sanogo,kanga,ivanic,katai,pavkov za dzokera,ohi,falko,.ostali kako koji..vukan,srna,gobelja,dioni,risairo,krsticic,babic,degenek,ben da odu..njegos,veljko da ostanu a ako neko ponudi koji milion neka idu i oni..gajic i pankov nek ostanu ko rezerve..dovesti arboledu,desnog beka,terzu da menja rodu,radoju ako je moguce,radonjica pozajmiti deluje nemoguce..klince prikljuciti prvom timu..
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Izgleda dobismo novog sportskog direktora 😄😄😄
S

Santi

pre preko 2 godine

A cime da dovedu, jedino da oteraju jos nekoliko banaka u stecaj?!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Pavkov solidan za domaće prilike,ne može da igra ozbiljan fudbal.Da nije tako davno bi već bio napolju.Kina,Arabija,Katar.
O

Orao

pre preko 2 godine

Pravi derbi, prava utakmica! Zato Zvezda i prolazi medju 16 timova lige evrope.. A neki jedva prodju Floru i Faunu, dok u Srbiji igraju izrezirane meceve
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, cestitke TSCu, odlicna, muska utakmica! Igrali su odlicno, narocito prvo poluvreme, posle ih je verovatno i umor stigao. Ali, skidam kapu, igrali su kao da imaju neki dodatni motiv da nam otkinu koji bod. Mi smo bili losi u prvom, fantasticni u pola sata drugog poluvremena, a onda smo cekali kraj. I to je nesto sto mora da prestane. Batali da mi cuvas gol razlike, idi i daj jos jedan pa cuvaj dva gola razlike koliko hoces. A ovima sto su se nadali nasem kiksu, samo da im pozelim da TSC odigra ovako i protiv njih! Sa istom zeljom, izgaranjem na terenu, borbenoscu, sve isto. Samo sto svi znamo da nece i da ce tad da zaborave i da se dodaju. Suze su ok! I za kraj - bravo sampioni! Samo jako, samo pozrtvovano, do kraja! Bravo jos jednom!
h

humskapfc..

pre preko 2 godine

TSC je igra isto i protiv nas, samo mi smo za vas klasa, to ste videli u derbiju gde od 20 do 80 min niste presli centar i trebali da primite jedo 3,4 komada.. Nama sudija nije pomogao protiv TSC kao vama veceras.. zahvalite se sudiji sto cist faul kod prvog gola ne svira, koji se vidi iz aviona, samo sudija koji je na dva metra i Var ne vide..Jel si procitao cata je rekao kapiten Vojvodine ko je ko u Srpskom fudbalu
Z

Zrenjanin

pre preko 2 godine

Sta sve ovde covek ne moze da procita.Umorili se prvo poluvreme,boze boze.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Odličan fudbal! Svaka čast i jednima i drugima! Bravo Zvezdo!!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Staviti našu ligu u ligu petice 😂😂
S

Santi

pre preko 2 godine

Protiv Napretka - pri rezultatu 1:0 za zvezdu u 90. minutu Degenek nabija lakat u glavu igracu Napretka u svom sesnaestercu, sudija nista, VAR nista. Protiv Vozdovca - u 63. minutu pri rezultatu 1:0 za zvezdu igrac Vozdovca pokusava u petercu zvezde da dodje do lopte i biva vucen OBEMA RUKAMA i na kraju oboren od strane Gobeljica u rvackom stilu, sudija nista, VAR nista. Danas protiv TSC-a - pri rezultatu 1:0 za TSC Katai nekoliko sekundi povlaci za dres igraca TSC-a koji pada na zemlju (sudija nista), zvezda nastavlja akciju i daje gol, VAR NISTA. Pa i onaj njihov navijac br. 1 bi sve ovo video i svirao, ali ocigledno da i dalje postoji strah kod sudija, i to ozbiljan strah.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Sve je tako, brt, samo mi reci kako se klub koji u trećem rangu takmičenja ne može nikog da pobedi postane Real u našoj ligi. Nešto tu nije kako treba, brt. Hehehe
S

Santi

pre preko 2 godine

Evo odgovoricu ti - namestili smo sve u prvenstvu a u Evropi ne mozemo... A sad ti meni odgovori kako to da ne mozete skoro 15 godina (od Zigica, Pantelica, Jankovica, Baste...) da prodate igraca za ozbiljan novac i da vam je za tih 15 godina najveca prodaja Partizanovo dete Radonjic?!
N

Njemac

pre preko 2 godine

@Santi braća Ilić su prodati za 11miliona, Joveljic za preko 4miliona čini mi se o Joviću da ne pričamo. Al moramo biti i iskreni prema sami sebima. Tek smo počeli pre 2 godine da ulazemo u omladinsku školu, izgradili i sazidali internat za omladince, itd... Treba vremena i uprava koja ne krade of transfera, bićemo okej u budućnosti.
S

Samo gost

pre preko 2 godine

Uopste nije bio isti kriterijum. Kad god igraci zvezde izgube loptu svira se faul u napadu. Aj pola je bilo, ali svaki kontakt svirati, previse smesno. Jos gore na drugoj strani isti kontakti i normalno nema faula vec seva ozbiljan napad zvezde... Da li zvezdi treba bas tolika pomoc
V

Vi ste ovde gost

pre preko 2 godine

Naravno onda se nema para za Banjca kad treba da se dovede, Stanojeva takođe koji je danas našu odbranu u više situacija ostavio u prašini svojom brzinom, ali bitno da se ima za Živkovića koji nije sposoban sa 8 metara prazan gol da pogodi.
G

Gost8

pre preko 2 godine

Opet dobili uz pomoć sudije. Cirkus liga
g

gunners

pre preko 2 godine

Koliko bi nam liga bila kvalitetnija kada bi svi klubovi imali ovakav stadion. Gledam snimke i izgleda kao mec nekih vecih evropskih klubova.
G

Gnu

pre preko 2 godine

Mislio sam da ovo nikada neću reći: Eraković je danas bio odličan!
G

GS

pre preko 2 godine

Eraković je sve bolji i bolji kad ima od koga da uči. Tako se treba raditi, dovesti kvalitet pa šta košta da košta. A ne dovoditi teške neznalice. Kad vidim Živkovića kako izgleda kad ulazi u igru i kako hoda, to da te muka iedna uhvati, kao da života nema u njemu.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Ali se protiv Zvezde igra sa maksimalnim pristupom...svi su napaljeni i zeljni da joj skinu skalp...sto je meni za pohvalu, ali isto tako nevidim ovakvu zelju i zalaganje kada je Partizan kao protivnik u pitanju. Ovako i treba da izgleda jedna prvenstvena utakmica i da nema mjesta kalkulacijama...tek onda ce nam prvenstvo liciti na nesto i imacemo neizvjesno i kvalitetno takmicenje. Partizanu se izgleda mora dati prvenstvo ove godine da bi vuk bio sit a ovce na broju.
K

Kon

pre preko 2 godine

Srbija Majka@Šta si očekivao da skidaju gaće kao prethodnih godina, da sviraju 25 penala po sezoni. Dosta je bilo zemljače, mada nameštate i var kad god morate i možete.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Sramotan i naslov i kompletna retorika novinara.
D

De jàn

pre preko 2 godine

Dobra utakmica, zanimljiva, steta sto nema vise ovakvih utakmica.
С

Сви заједно!

pre preko 2 godine

Делије, Звездаши, не дозволите да вас спиновање и лажи наших медија удаље од Звезде. Сви на Маракану!

Dag and Red

pre preko 2 godine

Banjac je opasan igrac, i ne treba da ide u Zvezdu ili Parrizan, na ljeto nedje u Evropu i eto igraca za repku
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Hvala bogu pa se završi ova polusezona.Nadam se da će u ovoj pauzi da se naprave neki rezovi i da se pojača igrački kadar ali ne u brojnom stanju već dovodjenjem kvalitetnih igrača a pojedincima se zahvaliti i pokazati izlazna vrata.Više od pola ovih sada prisutnih nema kvalitet za Zvezdu i samo džaba primaju plate.Dovodjenja i prijatno.Što se tiče igre pod obavezno nešto menjati jer se mučimo protiv realno dosta slabih ekipa i ne dominiramo protiv istih.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

А где у јануару да продаш толики отпад? Ако идеш на раскид, са 5-6 њих, дугујеш пар милиона!
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, cestitke TSCu, odlicna, muska utakmica! Igrali su odlicno, narocito prvo poluvreme, posle ih je verovatno i umor stigao. Ali, skidam kapu, igrali su kao da imaju neki dodatni motiv da nam otkinu koji bod. Mi smo bili losi u prvom, fantasticni u pola sata drugog poluvremena, a onda smo cekali kraj. I to je nesto sto mora da prestane. Batali da mi cuvas gol razlike, idi i daj jos jedan pa cuvaj dva gola razlike koliko hoces. A ovima sto su se nadali nasem kiksu, samo da im pozelim da TSC odigra ovako i protiv njih! Sa istom zeljom, izgaranjem na terenu, borbenoscu, sve isto. Samo sto svi znamo da nece i da ce tad da zaborave i da se dodaju. Suze su ok! I za kraj - bravo sampioni! Samo jako, samo pozrtvovano, do kraja! Bravo jos jednom!
д

д.г.

pre preko 2 godine

Не памтим када сам гледао динамичнији сусрет линг лонга. Оваква игра може да врати гледаоце. Само не знам кад ће да се понови оваква борбена утакмица отвореног гарда.
M

Mister

pre preko 2 godine

Odlazi
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Следи Звездино пролеће! Напред, шампиони!
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Tvoj me komentar podsetio na 70te i to PROLEĆE kod komšija.Pre neki dan Plenković podeli odlikovanja tim prolećnim.
s

smf

pre preko 2 godine

Banjac da se dovede u Zvezdu, odlican igrac.
s

singo

pre preko 2 godine

ovako prolaze ekipe koje ne žele da se sklone, sramota za fudbal, šta je sudija uradio domacim fudbalerima
S

Santi

pre preko 2 godine

Tacno sam znao da zvezda ne bi mogla da dobije da je bilo regularno, jos jedna velika sramota, ali manja od 2 penala iz proslog kola.
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Sram te bilo, komentariši Šćekića, Jojića i Mićlčovića. Sjajna utakmica, evropski uslovi. Bravo Deki, bravo momci za celu godinu!
L

Lažna avangarda

pre preko 2 godine

Važno da Bajern iz Humske i sa B-timom melje sve redom.... i naravno - extra regularno!
S

Santi

pre preko 2 godine

Tacno sam znao da zvezda ne bi mogla da dobije da je bilo regularno, jos jedna velika sramota, ali manja od 2 penala iz proslog kola.
G

Gost2212

pre preko 2 godine

Voleo bi da na utakmici neke ekipe sa Partizanom napisete tekst kako se pobili, trudili, junacki borili, kako je Partizan krvario, mucio, al to se ne desava, na zalost.ostaje da vidimo dali ce uspeti neko da stane na put Atletiku iz Srbije kako od miloste naziva gromada
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Partizan pobedjuje s lakocom ali zato u Evropi gubi od Flora, Anortozisa, i sl. marginalaca. Sto bi rekao Hamlet: "Nesto je trulo u drzavi Danskoj".
M

MacVilander

pre preko 2 godine

jedine dve ekipe koje igraju uvek napadacki i na pobedu...pravi i jedini derbi ,prethodne 3 sezone...mora da se smanji liga na 10 klubova da bi kvalitet imao smisla
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Onaj jadni FSS je to čak i hteo ali vaš šef ne dade..... Kaže "Kome onda pravimo silne stadione po Srbiji".
W

Webb Queen

pre preko 2 godine

Prvi gol zvezde faul u napadu, to se samo njima u evropi ne svira, jednostavno morali su da pobede

Zlatko m

pre preko 2 godine

Radi li VAR danas?!(cist faul pre zvezdinog gola)
g

gost111

pre preko 2 godine

Kakvi sudski previdi,strasno
h

hrhehddhdbr@gmail.com

pre preko 2 godine

Ajde navedi barem jednu situaciju gde je bio sudijski previd
a

abc

pre preko 2 godine

Sudski?! Strašno je sto ti ne poznaješ maternji jezik.
s

sal

pre preko 2 godine

kakvi, navedi?
W

Webb Queen

pre preko 2 godine

Prvi gol zvezde faul u napadu, to se samo njima u evropi ne svira, jednostavno morali su da pobede
s

sivan

pre preko 2 godine

cestitke arbitrima, smejurija, kod prvog gola faul bi stankovic sudio
G

Gost Rajder

pre preko 2 godine

Preokret je usledio nakon Petrovićevog izlaska iz igre
R

Realni Arthu

pre preko 2 godine

Ne znam, bitni su 3 boda, mislim da TSC ima medju najboljim timovima, mada ruku na srce onaj prvi gol je dirigovao tek utakmice. Ljudi, nama zaista fale dobri igraci! Ovaj Banjac bi kod nas bio najbolji, znaci dali bi im Srnu i Zivkovica(promasuje lik prazan gol, eto ga sad na spici za promasaj godine), i plus pare! Danas pozitivno me iznenadio Erak, nista posebno al ok, Pankov dok dodaje loptu ja ne disem odavno, danas solidan, Srnic, trudi se al limitiran do bola, Pop danas, niti jednu odbranu, sve sto je islo ka golu uslo, totalno nesiguran. Draga, Roda, Katai, Ivan, Kanga, Vukan, Pavkov solidni, najbitnija stvar je da smo uzeli 3 boda, i da odmare momci malo, jer zaista su umorni, i to se vidi jasno! Zaledio sam se kad su poveli oba puta, da smo izgubili, to bi vec bilo nemoguce stici Partizane, mada ne zavisimo vise od sebe ali ipak, tinja nada! Momci Srecna Nova Godina i zelim vam dobro zdravlje i puno uspeha za narednu godinu!
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Kako to da ne zavisimo sami od sebe...na kraju krajeva minus je 5 a dva derbija su jos na meniju...dakle ako si bolji izadji na teren kad je najteze i pokazi da si sampion...naravno ako imas taj gen u sebi
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Dovedite ovog malog Banjca,bolji je od gomile nasih igraca.Ebo vas Zivkovic..
T

Teodul

pre preko 2 godine

Zašto je Topola naprasno prestala da igra u drugom delu??? Da li dje bilo mozda razgovora sa doktorom i ekipom???
N

Neutron

pre preko 2 godine

Al ga je Zivkovic omasio lele...
T

Tozovac

pre preko 2 godine

Bravo Papi, bravo zvizdo. Papi već najavljuje osvajanje duple krune. E pa neće da može ovog puta, nećete je oteti!!! Samo jako u subotu Partizane, zgazi ih SVE!!!
G

Gost2212

pre preko 2 godine

Voleo bi da na utakmici neke ekipe sa Partizanom napisete tekst kako se pobili, trudili, junacki borili, kako je Partizan krvario, mucio, al to se ne desava, na zalost.ostaje da vidimo dali ce uspeti neko da stane na put Atletiku iz Srbije kako od miloste naziva gromada
M

Munja91

pre preko 2 godine

Posle polusezone , ovako sve da se sumira . Svaka cast Stankovicu i igracima , siguran sam da im nije lako, al izgurali su ovo do kraja. Njih sto se tice punu podrsku imaju sem par pojedinaca medju njima. E sad te pojedince, da nam je rukovodstvo kako treba , verovatno bi prepoznali i razresili ih duznosti, ali s obzirom da su se ugradili u njihove ugovore i nece ici protiv sebe i sigurnih prihoda , ne ocekujem da ce da se desi. Oni koji su razocarali su pre svih navijaci , al pod tim NAVIJACE mislim na one koji iskreno vole ovaj klub , a ne oni koji docekaju na noz svaki kiks , niti one koji su tu da izmuzaju klub i ne intersuje ih ni fudbal ni ko vodi klub , bitno je da oni imaju korist od toga. Dakle jedino sto zelim svojoj Zvezdi je da u novoj godini odu oni koji su stvarno odgovorni za ove kikseve, tako da gospodine Terzicu ako imas imalo obrza , red je da odes , red je da se stane na kraj menadzerskim igraicam , ugradjivanju u ugovore , dugovanju igracima i svim malverzacijama unutar i oko kluba. Tebi Zvezdo kao i uvek i svake godine da budes sto jesi , najveca na svetu !
W

Webb Queen

pre preko 2 godine

Prvi gol zvezde faul u napadu, to se samo njima u evropi ne svira, jednostavno morali su da pobede
S

S.top

pre preko 2 godine

Nije nista resio buljavi pavkov,nego sam vrh,jedan telefonski poziv je bio dovoljan,da se SVE okrene u drzavne miljenice korist,ovo je bruka kako se drzavni projekat gura,samo da se ne bi pokvarila hemija unutar kluba,a dolazi i docice do tacke pucanja po savovima,samo polako,kada ste vi u pitanju,niti jednu jedinu utakmicu niste dobili,a da vam se protivnicki igraci nisu sklanjali i nerezonski povukli prepustajuci vama terensku nadmoc,jed cim neko igra u trudi se vi se pogubite ma terenu i onda sudije odradjuju posao umesto vas,sto je slucaj bezbroj puta
S

S.top

pre preko 2 godine

Nije nista resio buljavi pavkov,nego sam vrh,jedan telefonski poziv je bio dovoljan,da se SVE okrene u drzavne miljenice korist,ovo je bruka kako se drzavni projekat gura,samo da se ne bi pokvarila hemija unutar kluba,a dolazi i docice do tacke pucanja po savovima,samo polako,kada ste vi u pitanju,niti jednu jedinu utakmicu niste dobili,a da vam se protivnicki igraci nisu sklanjali i nerezonski povukli prepustajuci vama terensku nadmoc,jed cim neko igra u trudi se vi se pogubite ma terenu i onda sudije odradjuju posao umesto vas,sto je slucaj bezbroj puta
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Možda najbolja utakmica u ling ling ove sezone, borbeno sa obe strane.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Možda najbolja utakmica u ling ling ove sezone, borbeno sa obe strane.
S

Sudija

pre preko 2 godine

12 igrac i jos najbolji u timu drzavne mezimice...2 gola namestio. E kmecavci,a uvek nesto kmecite.
K

Klinac

pre preko 2 godine

Sjajna utakmica u reziji oba tima. Kad bi nasa liga svake nedelje imala ovakve utakmice, uz dobre terene i skracenu ligu, bila bi veca gledanost. Ovo je dokaz da u Srbiji ima dobrih timova i talentovanih fudbalera. Samo mora infrastruktura da se unapredi. Da bi dobili svake nedelje ovo sto smo danas gledali. Nevezano za navijacka opredeljenja, Rišario Živković je teška dijabola.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Evo pročitah članak i jedino što od novinara fali je dve kante fekalija da zalije tekst. Sram te bilo Terziću (novinar).
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, cestitke TSCu, odlicna, muska utakmica! Igrali su odlicno, narocito prvo poluvreme, posle ih je verovatno i umor stigao. Ali, skidam kapu, igrali su kao da imaju neki dodatni motiv da nam otkinu koji bod. Mi smo bili losi u prvom, fantasticni u pola sata drugog poluvremena, a onda smo cekali kraj. I to je nesto sto mora da prestane. Batali da mi cuvas gol razlike, idi i daj jos jedan pa cuvaj dva gola razlike koliko hoces. A ovima sto su se nadali nasem kiksu, samo da im pozelim da TSC odigra ovako i protiv njih! Sa istom zeljom, izgaranjem na terenu, borbenoscu, sve isto. Samo sto svi znamo da nece i da ce tad da zaborave i da se dodaju. Suze su ok! I za kraj - bravo sampioni! Samo jako, samo pozrtvovano, do kraja! Bravo jos jednom!
R

Rajko car

pre preko 2 godine

Cemu sluzi ovaj Zivkovic? Ovaj fenomen prima skoro milionsku platu!? Pa ovaj mali Banjac i Jug Stanojev su igracine za ovog klovna.E moj Misteru..
B

Bla 2

pre preko 2 godine

Pravo cudo je kako jedan poziv menja sve
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, cestitke TSCu, odlicna, muska utakmica! Igrali su odlicno, narocito prvo poluvreme, posle ih je verovatno i umor stigao. Ali, skidam kapu, igrali su kao da imaju neki dodatni motiv da nam otkinu koji bod. Mi smo bili losi u prvom, fantasticni u pola sata drugog poluvremena, a onda smo cekali kraj. I to je nesto sto mora da prestane. Batali da mi cuvas gol razlike, idi i daj jos jedan pa cuvaj dva gola razlike koliko hoces. A ovima sto su se nadali nasem kiksu, samo da im pozelim da TSC odigra ovako i protiv njih! Sa istom zeljom, izgaranjem na terenu, borbenoscu, sve isto. Samo sto svi znamo da nece i da ce tad da zaborave i da se dodaju. Suze su ok! I za kraj - bravo sampioni! Samo jako, samo pozrtvovano, do kraja! Bravo jos jednom!
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, cestitke TSCu, odlicna, muska utakmica! Igrali su odlicno, narocito prvo poluvreme, posle ih je verovatno i umor stigao. Ali, skidam kapu, igrali su kao da imaju neki dodatni motiv da nam otkinu koji bod. Mi smo bili losi u prvom, fantasticni u pola sata drugog poluvremena, a onda smo cekali kraj. I to je nesto sto mora da prestane. Batali da mi cuvas gol razlike, idi i daj jos jedan pa cuvaj dva gola razlike koliko hoces. A ovima sto su se nadali nasem kiksu, samo da im pozelim da TSC odigra ovako i protiv njih! Sa istom zeljom, izgaranjem na terenu, borbenoscu, sve isto. Samo sto svi znamo da nece i da ce tad da zaborave i da se dodaju. Suze su ok! I za kraj - bravo sampioni! Samo jako, samo pozrtvovano, do kraja! Bravo jos jednom!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Nista od onoga se ne moze svesti pod "Evropski fudbal" narocito ne igra u odbrani.
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, cestitke TSCu, odlicna, muska utakmica! Igrali su odlicno, narocito prvo poluvreme, posle ih je verovatno i umor stigao. Ali, skidam kapu, igrali su kao da imaju neki dodatni motiv da nam otkinu koji bod. Mi smo bili losi u prvom, fantasticni u pola sata drugog poluvremena, a onda smo cekali kraj. I to je nesto sto mora da prestane. Batali da mi cuvas gol razlike, idi i daj jos jedan pa cuvaj dva gola razlike koliko hoces. A ovima sto su se nadali nasem kiksu, samo da im pozelim da TSC odigra ovako i protiv njih! Sa istom zeljom, izgaranjem na terenu, borbenoscu, sve isto. Samo sto svi znamo da nece i da ce tad da zaborave i da se dodaju. Suze su ok! I za kraj - bravo sampioni! Samo jako, samo pozrtvovano, do kraja! Bravo jos jednom!
S

Sudija

pre preko 2 godine

12 igrac i jos najbolji u timu drzavne mezimice...2 gola namestio. E kmecavci,a uvek nesto kmecite.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Možda najbolja utakmica u ling ling ove sezone, borbeno sa obe strane.
D

Dusmanin

pre preko 2 godine

Sve je i dalje u nasim rukama. Dobar prelazni rok i idemo po 16 vezanih pobeda i titulu!
C

Cccc

pre preko 2 godine

Da je sreće da se ovako igra svake nedelje i svi bilo bi I publike više I sponzora. Pitam se zašto svi ovako ne igraju I protiv komšija.
z

zoranos

pre preko 2 godine

nesviran penal za Tsc na pocetku drugog poluvremena.Faul golmana!!!
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Obrazlozi.
C

Cist faul

pre preko 2 godine

Smesno - cist faul kataja!!!
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Mora da postoji necija odgovornost za ovakvo nezalaganje igraca. Pogledajte drugi gol tsc-a. Svi igraci zvezde na 2-3 metra posmatraju svoje protivnike, pustaju ih da se usetaju u gol. Jedno je neznanje, ali nezalaganje ne sme da se tolerise, a tolerise se vec duze vreme.
Л

ЛОШЛЈХФОШЈГЈ

pre preko 2 godine

Е кад би бар пола утакмица у колу било овако отворено на гол више
Л

ЛОШЛЈХФОШЈГЈ

pre preko 2 godine

Е кад би бар пола утакмица у колу било овако отворено на гол више
G

Gost abc

pre preko 2 godine

Samo neka mi neko ko zna odgovori, da li Zvezda ima sve u svojim rukama, odnosno da li postoji plej of i plej aut, ako postoji plej of, onda teoretski Zvezda Sve ima u svojim rukama... Voleo bih precizne odgovore (nisam dovoljno upucen).
z

zosim

pre preko 2 godine

samo da me neko ne shvati pogrešno, ali želim tsc-u sve najbolje za jedan klub
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Nesto opasno ne valja u zvezdi i ovom sistemu, protivnici nam od sale stvaraju sanse,branimo se celo poluvreme. Nemamo nikakvu sredinu... Katai bez kondicije... Ivanicu naklon do poda....
J

Japp

pre preko 2 godine

Odlicna utakmica,mali Erakovic jedan od najboljih.Idemo nase je prolece😉
Š

Šteta

pre preko 2 godine

Šteta što je TSC morao da stane,da su igrali kao prvo poluvreme,bilo bi nerešeno u najmanju ruku,inače odličan stadion,to treba Srbiji.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Da je sreće da se ovako igra svake nedelje i svi bilo bi I publike više I sponzora. Pitam se zašto svi ovako ne igraju I protiv komšija.
L

Laki92

pre preko 2 godine

Gledao sam prvih četrdesetak minuta...Čudan meč do tada, sve u svemu dobar za gledanje, ali sa puno grešaka...Banjac do tada odigrao za desetku, sjajan na lopti, kreativan, lagan, Jug Stanojev se dosta svadjao sa loptom, ali bi dobro dosao Zvezdi, mnogo problema joj je pravio zbog brzine i probojnosti, Zvezda nema igrača tog tipa...
C

Cccc

pre preko 2 godine

Da je sreće da se ovako igra svake nedelje i svi bilo bi I publike više I sponzora. Pitam se zašto svi ovako ne igraju I protiv komšija.
L

Laki92

pre preko 2 godine

Gledao sam prvih četrdesetak minuta...Čudan meč do tada, sve u svemu dobar za gledanje, ali sa puno grešaka...Banjac do tada odigrao za desetku, sjajan na lopti, kreativan, lagan, Jug Stanojev se dosta svadjao sa loptom, ali bi dobro dosao Zvezdi, mnogo problema joj je pravio zbog brzine i probojnosti, Zvezda nema igrača tog tipa...
C

Czv bgd

pre preko 2 godine

Kad je najpotrebnije tu je Milan Pavkov
T

Tuga i jad

pre preko 2 godine

Poklonio go za 3:2, pogledajte snimak!