Falčineli u dresu Sasuola ©Reuters
Falčineli u dresu Sasuola ©Reuters

Falčineli u Zvezdi za 420.000 godišnje, otkup u tri rate

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.09.20. | 18:45

Italijan uskoro u crveno-belom dresu, a biće registrovan i za Omoniju

Dijego Falčineli do strede stiže u Beograd, nakon čega će i zvanično staviti paraf na jednogodišnju pozajmicu sa srpskim šampionom, s pravom otkupa na kraju sezone za 1.000.000 evra.

Kako saznaje MOZZART Sport, napadač Bolonje će u srpskom šampionu mesečno zarađivati 35.000 evra, što je na godišnjem nivou 420.000, a Crvena zvezda bi pomenuto obešećenje platila u tri rate. Naravno, ukoliko iskusni golgeter prethodno ispunini očekivanja na našem najvećem stadionu. Takođe, ono što je važno, Italijan će biti prijavljen za meč sa Omonijom i do okršaja u Nikoziji biće u prilici da se upozna sa novim timom i zahtevima šefa struke Dejana Stankovića.

Izabrane vesti

Falčineli proteklih nekoliko sezona traži pravu golgetersku formu, dosta je menjao klubove, a najbolji učinak imao je u sezoni 2016/2017. kada je postigao 13 golova u Seriji A.

O tome koliko je u jednom trenutku bio cenjen u italijanskom fudbalu govori i činjenica da ga je Bolonja u julu 2018. godine dovela iz Sasuola za 7.000.000 evra. U aktuelnom prelaznom roku želeli su ga italijanski drugoligaši Ređina i Vićenca, kao i Peruđa, u kojoj je prošle sezone zabeležio 29 mečeva i postigao svega tri gola.

Njegov kvalitet nije sporan, a veruje se da bi na stadionu Rajko Mitić mogao da se vrati u golgeterski život i pomogne crveno-belima da obezbede novo učešće u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja.


tagovi

Dijego Falćineli

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara