Falčinelijev hod po tankoj liniji između heroja i tragičara (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.05.21. | 19:56

Italijan imao tri dobre situacije pred golom Partizana, ali nijednu nije uspeo da iskoristi

Dobro je poznato da Dijego Falčineli nije klasičan gol igrač, već neko ko tokom svih 90 minuta radi za ekupu, ali je utisak da je Italijan u prvih 45 minuta mogao finala Kupa Srbije mogao, a može se reći i morao, barem jednom da zatrese mrežu Vladimira Stojkovića. Ipak, nije uspeo, pa je propustio priliku da bude jedan od heroja borbe za trofej, a ovako bi mogao da postane jedan od tragičara, ukoliko crveno-beli večeras ne osvoje duplu krunu.

KO ĆE POBEDITI U DERBIJU? KLADITE SE UŽIVO

Izabrane vesti

Italijan je imao tri vrlo dobre situacije u prvom poluvremenu. Prvi put je zapretio već u drugom minutu, kada je posle ulaska u kazneni prostor prilično neprecizno gađao sa nekih 12 metara udaljenosti. Drugi put je zakačio loptu posle oštrog dodavanja Gajića u 24. minutu, ali je ona otišla pored desne stative gola crno-belih, dok je treću priliku imao u samom finišu, kada je probao atraktivno sa ivice peterca, ali njegov udarac petom takođe otišao izvan okvira Stojkovićevog gola. U drugom poluvremenu Italijan je bio u senci sve do same završnice, kada je pokušao sa ivice kaznenog prostora, ali je i taj udarac izblokiran. Na startu produžetka na terenu ga je zamenio Aleksa Vukanović.

Crvena zvezde je imala više od igre i više zrelijih prilika pred golom protivnika, ali niko od večitih rivala još uvek nema prednost u borbi za ovosezonski trofej Kupa Srbije.



tagovi

Dijego FalćineliKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara