(©Reuters, Shutterstock, AFP)
(©Reuters, Shutterstock, AFP)

Fantazzi Liga šampiona: 49 igrača u ponudi

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.10.20. | 16:44

Nekoliko predloga sa večerašnjih mečeva

Kao što smo i najavili juče, od danas ćete u MOZZART ponudi Fantazi Lige šampiona moći da pronađete fudbalere sa svih mečeva elitnog evropskog takmičenja. Ne svakog igrača poimence, već određene, uglavnom napadačke opcije. Preciznije, 49 pojedinaca sa večerašnjih osam utakmica.

Najviše ih je sa onih najzvučnijih duela (Atletiko Madrid – Bajern, Ajaks – Liverpul i Mančester Siti – Porto), ali kako tek ulazimo u grupnu fazu, pri tipovanju je za početak najbolje okrenuti se mečevima izrazitih favorita, dok se ne upoznamo sa odnosom snaga svih ekipa. Mi ćemo, kao i za mečeve Premijer lige, istaći nekoliko predloga.

Izabrane vesti

KOMPLETNA PONUDA

Šahtjor u Madrid stiže bez “pola ekipe”. Trener ekipe iz Donjecka Luis Kastro, što zbog korona virusa, što zbog povreda, neće moći da računa na Matvijenka, Krivcova, Patrika, Tajsona, Stepanenka, Kovalenka i Moraesa, zbog čega ga na “Alfredo di Stefanu” očekuje nemoguća misija. Pritom, šampion Ukrajine ni do sada nije briljirao u domaćem šampionatu, već ima tri remija iz šest utakmica, a samo na jednoj od njih uspeo je da sačuva mrežu. Kao logičan izbor nameće se Karim Benzema (6,5), koji je i pored poznih igračkih godina, nedodirljiv u napadu madridskog tima. Pomenuti izostanci velikog broja Šahtjorovih prvotimaca mogao bi dodatno da mu pomogne da “otvori račun” u Ligi šampiona.

Pravu fudbalsku predstavu trebalo bi da pruže Midtjiland i Atalanta. I jedni i drugi neguju brz, napadački fudbal, što bi moglo da rezultira pravom goleadom u Danskoj. Midtjiland je na prethodne tri utakmice u svim takmičenjima primio makar po gol, a četa Đan Pjera Gasperinija je poprilično nemilosrdna kada oseti defanzivnu ranjivost. U prvi plan iskače Duvan Zapata (6,5) kao prvi špic, ali bi i Papu Gomez (5,5) od kojeg sve polazi mogao da pridoda po koju asistenciju.

Ništa manje efikasno ne bi trebalo da bude ni na Etihadu, gde Mančester Siti dočekuje Porto. Kao trenutno jedini pravi napadač kojeg Pep Gvardiola ima na raspolaganju, Kun Aguero (6,5) deluje kao razumna opcija, međutim, postoji šansa da Argentinac meč počne sa klupe. Aguero se nedavno oporavio od tromesečne povrede, protiv Arsenala je odigrao 60 minuta, ali činjenica da se Žesus neće skoro vratiti u tim, dovoljan je razlog da španski stručnjak ne rizikuje da forsiranjem obnovi Aguerovu povredu. Štaviše, lokalni Mančester ivning njuz ističe da bi umesto njega u startnoj postavi mogao da se nađe Feran Tores, baš kao protiv Lidsa. U tom slučaju bi Rahim Sterling (7,5) počeo kao najistureniji, što mu dodatno povećava šanse da se upiše u strelce. 



tagovi

FANTAZZI FUDBAL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara