Fantazzi predlozzi: Haland nastavlja teror u mančesterskom derbiju

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.10.22. | 09:29

Evo nekoliko predloga pred početak devetog kola Premijer lige...

Reprezentativna pauza je konačno gotova što znači da se Premijer liga vraća na repertoar, a sa njom i Fantazi! Ako još niste aktivirali “vajld kard“, pametnije bi bilo da isti ostavite za neko od narednih rundi kako biste u međuvremenu mogli da procenite ko će imati kakvu ulogu i koliku minutažu, jer zbog Svetskog prvenstva u Kataru do prve polovine novembra igraće se na svaka tri dana.

Da ne dužimo puno, s obzirom na to da 9. kolo počinje već u 13.30 derbijem severnog Londona, evo nekoliko predloga za rundu koja je pred nama.

Izabrane vesti

- KOMPLETNU PONUDU U MOZZART KLADIONICI POGLEDAJTE OVDE -

Ijan Melije (4,5m) – Dva gradska derbija otežala su izbor golmana. Zbog toga se ovog puta okrećemo čuvaru mreže Lidsa, jer Aston Vila se na prethodne četiri utakmice mučila da kreira prilike, xG joj je bio 2,2, najmanji u ligi u pomenutom periodu, a pritom je generalno neefikasna na gostovanjima na kojima je postigla samo dva gola na tri meča.

Ris Džejms (6,0m) – Čelsi u dosadašnjem delu sezone nije briljirao, posebno u odbrani, ali bi to trebalo da se promeni dolaskom Grejama Potera. Ukoliko uspe da implementira ideje koje je primenjivao u Brajtonu, londonski klub bi do kraja sezone mogao da ima jedan od boljih defanzivnih učinaka u prvenstvu. Raspored mu ide na ruku, Čelsi u naredna tri kola igra sa Kristal Palasom, Vulverhemptonom i Aston Vilom, ekipama koje nisu demonstrirale bogzna kakvu efikasnost. A Ris Džejms može da bude podjednako učinkovit na oba kraja terena.

Mohamed Salah (12,9m) – Izgubio je na ceni krilni fudbaler Liverpula u prethodne dve nedelje, što znači da je izgubio i poverenje određenog broja Fantazi menadžera. Kevin de Brujne je u ovom trenutku možda bolja opcija jer igra u efikasnijem timu, iza najboljeg napadača Premijer lige. Ipak, Salah je dva puta pogodio u reprezentativnoj i može biti da je povratio samopouzdanje. Protiv Brajtona je u deset utakmica samo dva puta zakazao, na ostalih osam mečeva postigao je šest i namestio pet golova.

Džejms Medison (7,9m) – Da je Lester u boljoj formi, Medison bi mogao da bude i kandidat za kapitena. Apsolutni je lider tima, najčešće preuzima odgovornost (20 udaraca, sedam u okvir), stvara prilike saigračima (13), a imao je i direktan uticaj na 40 odsto golova tima u dosadašnjem delu prvenstva (tri gola, asistencija). Na sve to, u goste mu dolazi Notingem Forest koji je u prethodna dva kola primio 11 golova.

Luis Sinistera (6,5m) – Postepeno je ulazio u tim, ali je posle povrede Rodriga, sa dva gola u prethodne dve utakmice kolumbijski fudbaler pronašao put do startne postave. Pride je u reprezentativnoj pauzi pogodio još tri puta pa na megdan Aston Vili stiže prepun samopouzdanja.

Ajvan Toni (7,3m) – Samo su Erling Haland i Hari Kejn doneli više bodova od napadača Brentforda Fantazi menadžerima. Postigao je pet golova, namestio još dva i bio izvorna snaga napadačke linije londonskog kluba. Pride je uputio 17 udaraca i poslao 11 ključnih dodavanja saigračima, više od bilo kojeg saigrača, a ovog vikenda na noge ide Bornmutu, drugoj najslabijoj odbrani prvenstva.

Erling Haland (12,0m) – Teroriše norveški napadač protivničke mreže gde god da se pojavi. Zapravo, pre nego što ga je Srbija zaustavila pre četiri dana u Oslu, Haland je na pogađao na osam uzastopnih utakmica za klub i reprezentaciju, postigavši u tom periodu 13 golova. I mada je Erik ten Hag donekle doveo Mančester junajted u red, teško će zaustaviti neverovatnog Norvežanina.


tagovi

Fantasy Fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara