Fantazzi predlozzi: Kako bez Halanda?

Vreme čitanja: 3min | uto. 18.10.22. | 12:34

Evo nekoliko predloga pred početak 12. kola Premijer lige...

Fantazzi alarm ove nedelje zvoni ranije nego uobičajeno, jer na programu je vanredno kolo. Nova runda, međutim, menadžerima donosi glavobolju više, imajući u vidu da je utakmica Arsenal - Mančester Siti odložena, što bi brojne Fantazzi igrače moglo da navede na korišćenje nekih od pomagala, u ovakvim slučajevima uglavnom opcije "free hit".

Pomenuti timovi u svojim redovima imaju neke od igrača koji su kod Fantazzi menadžera među najpopularnijima, počevši od Žoaa Kansela, Vilijama Salibe, preko Kevina de Brujnea, Bukaja Sake, Gabrijela Martinelija, njegovog imenjaka Žezusa. Ipak, daleko najveći problem je kako na kratko odmeniti Erlinga Halanda, čoveka koji je bio nepresušni izvor poena i do sada samo jednom u deset mečeva ostao bez konkretnog učinka. Stoga ćemo ovog puta u rubrici "Fantazzi predlozzi" pokušati da pronađemo adekvatne zamene kako za Halanda, tako i za ostale pomenute fudbalere koji neće biti u opticaju.

Izabrane vesti

KOMPLETNU FANTAZZI PONUDU U MOZZART KLADIONICI POGLEDAJTE OVDE

Robert Sančez (4,7m) - Na dve od četiri prvenstvene utakmice kod kuće Brajton je sačuvao mrežu. Večeras mu na Ameks stiže Notingem Forest koji je na pet gostovanja postigao samo jedan gol i uz Aston Vilu je drugi najneefikasniji tim Premijer lige.

Kepa Arizabalaga (4,4m) - Odlična opcija ukoliko se ispostavi da je Španac Poterov prvi izbor na duže staze. Do sada je bio, branio je na svakoj utakmici od dolaska engleskog stručnjaka na klupu Čelsija, a na svakoj od prethodne četiri u svim takmičenjima sačuvao je mrežu.

Kiran Tripije (5,7m) - Teško da ćete pronaći bolju zamenu za Kansela u ovom trenutku. Tripije je najpopularniji defanzivac među Fantazi menadžerima, a jedino desni bek Sitija ima više poena od njega trenutno. Samo dva puta je fudbaler Njukasla ostao bez konkretnog učinka u Fantaziju ove sezone, oba puta na strani. Kod kuće nijednom! Dva puta sačuvao je mrežu, dva puta upisao asistenciju i jednom postigao gol na ukupno pet prvenstvenih mečeva na Sent Džejmsis Parku.

Mark Guehi (4,4m) - Razlog je jedan i poprilično je jednostavan - Kristal Palasu u goste dolazi Vulverhempton, najneefikasniji tim prvenstva sa samo četiri postignuta gola koji pride još nije pronašao zamenu za Bruna Laža. Palas nema bogzna kako ofanzivne, učinkovite defanzivce kakav je ranijih godina bio Patrik van Anholt pa je Guehi naš izbor iz prostog razloga što je za 0,1m jeftiniji od ostalih startera u poslednjoj liniji.

Mohamed Salah (12,7m) - Bilo je slabih trenutaka i za vikend kao dokaz da Egipćanin još nije u potpunosti podesio nišanske sprave, ali onaj prijem, trk i završnica protiv Sitija, samo nekoliko dana nakon što je Rendžersu po ulasku sa klupe spakovao het-trik, potvrđuju da se Faraon budi i polako ali sigurno podiže formu. Blizu 600.000 igrača već ga je vratilo u svoje timove i nema sumnje da će mu mnogi poveriti i traku protiv Vest Hema kojem je tresao mrežu na četiri od pet mečeva na Enfildu. I raspored mu ide na ruku, u narednih 12 rundi sastaće se sa samo dva tima iz velike šestorke što znači da bi ponovo mogao da pronađe mesto u mnogim timovima.

Leonardo Trosar (6,9m) - Od dolaska Pervisa Estupinjana Belgijanac ima znatno ofanzivniju ulogu u timu. Protiv Lestera 12, protiv Liverpula 20 poena, a nakon što je u prethodne dve runde pucao ćorcima, očekuje se od Trosara da proradi protiv Foresta koji je primio 11 golova na prethodna tri gostovanja.

Vilfrid Zaha (7,5m) - Dugo je već Zaha bez gola, poslednji je postigao krajem avgusta... Doduše, kod kuće i dalje daje doprinos, na poslednja četiri meča na Selhurst parku postigao je pomenuti gol i namestio još dva, a samo je protiv Čelsija ostao bez poena. Gostovanje Vulvsa koji su na prethodna dva gostovanja kapitulirali pet puta odlična je prilika da Zaha popravi učinak.

Roberto Firmino (8,1m) - Jedan od retkih, možda i jedini, koji se nije utopio u Liverpulovo sivilo na startu sezone. Brazilac je zabeležio odličan početak, ima šest golova, tri asistencije i svaki put bi se našao Jirgenu Klopu kada bi se javio neki kadrovski problem. Protiv Vest Hema još jednom će morati da uskoči, jer Luis Dijaz biće odsutan do početka 2023. godine, a protiv Sitija povredio se i Diogo Žota.


tagovi

Fantasy FudbalFANTAZZI FUDBALMOZZART FANTAZZI

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara